Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Maffiózó | 28 | Joseph Morgan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szomb. Jan. 09, 2016 7:02 pm Keletkezett az írásSzépséges neved
28. Civil. Vezérigazgató & Maffiózó. Joseph Morgan.
Először felbérelsz, hogy mutassam meg Sydney-t az "ügyfeleidnek", szórakoztassam őket, természetesen a Te társaságodban. De miért engem választasz? Az öcséd által elejtett fél mondatból ítélve a megszállottam vagy. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez imponál vagy éppen halálra rémiszt. Mivel nem leskelődsz utánam, nem vagy állandóan a nyomomban, így nincs okom komolyan félni tőled. Sőt, hazudnék ha azt mondanám, nem örülök a virágcsokroknak, amiket küldesz. De akkor sem értem, hogy miért pont rám esett a választásod.
Azt tudom rólad, hogy egy cég vezérigazgatója vagy, van egy öcséd, s a családotokban hatalmas az összetartás. Velem szinte már romantikus filmbe illően viselkedsz és nem tagadhatom, hogy teljesen levettél a lábamról, holott még alig ismerlek.
Tetszel nekem és olyan vonzalmat érzek irántad, ami megijeszt, mert valósággal képtelen vagyok tisztán gondolkodni, ha a közelemben vagy.
Az első igazi randevúnkra nem megyek el, mire te dühösen lemondasz rólam, egészen addig a pillanatig, míg kapsz egy fenyegető üzenetet a "kedves" üzlettársaidtól. Akik voltak olyan aranyosak, hogy akaratom ellenére megvendégeltek a saját házuk pincéjében, sőt még arról is gondoskodtak, hogy ne tudjak felállni a székről. Te azonnal a segítségemre sietsz, mindenképpen meg akarsz menteni, mert mint rájössz, neked is többet jelentek holmi kis egyéjszakás kalandnál. Ez az akció döbbent rá, hogy bizony a gyenge pontoddá váltam, még mielőtt bármi is történt volna közöttünk.
Most pedig te tartasz fogva a házadban, hogy kiderítsük miként legyen tovább (bár ezt azért én is élvezem)...

//A karakter neve teljes mértékben kitalálható, a pb-t nagyon szeretném, ha maradna (team Klaroline). ^.^
Olyannak képzelem el a karaktert, aki csak April-lel tud kedvesen és romantikusan viselkedni, mindenki mással egy seggfej. Bár gondolom ez nem meglepő, a maffiózó életét tekintve. Irányításmániás, hirtelen haragú és néha aggresszív, ám bármilyen meglepő, neki is van szíve, csak épp nagyon kevés embernek mutatja.
Jó és izgalmas játékötleteim vannak, amikbe szívesen beavatom az érdeklődőt. És minden további kérdésre örömmel válaszolok.
Olyan regisztráljon, aki aktív lesz (ez alatt legalább heti egy reagot értek) és aki nem tűnik el, mint szürke szamár a ködben.
Siess! Nagyon várlak <3 Írj, ha megérkeztél! <3
Don't underestimate the allure of darkness. Even the purest of hearts are drawn to it.

Vissza az elejére Go down
 
Maffiózó | 28 | Joseph Morgan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: