Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Jan. 14, 2016 6:31 pm Keletkezett az írásKendra Ramirez
33. Civilek. Személyi asszisztens (titokban boxolsz). Zoe Saldana (nagyon szeretném!!).
Úgy éreztem, hogy betelt a pohár, nem bírom tovább. Túl soknak bizonyult a kórház igazgatása, a feleségem elmebetegsége, és ugyanakkor persze egy siket-néma, kamasz tinédzser lányra is alaposan oda kell figyelni. Besokaltam, segítségre volt szükségem, és ez alatt most nem a lelkitámogatást értem, hanem egy olyan embert, aki segítene a kórház körüli dolgokban, az ügyintézésekben, és elvégzi helyettem a szívből gyűlölt papírmunkákat. Ez lennél TE! Rengetegen jelentkeztek az állásra, és bár te voltál közülük a legnagyszájúbb, az aki ocsmányabbul káromkodik, mint egy kamionos, ráadásul (amit a legjobban gyűlölök) még késik is, mégis a tizenöt jelölt közül egyedül te voltál az, akiben láttam is némi esélyt arra, hogy képes lesz ezt a munkét elvégezni. A nagy szád, és karakán kiállásod segítségedre van a tárgyalások lebonyolításában, amiken engem képviselsz, ha éppen a műtőben vagyok, és nem tudok jelen lenni, és természetesen elkerülhetetlen, hogy min friss hús, ne pécézzen ki magának a kórház azon dolgozói, akik már évek, évtizedek óta itt hajtják az igát, és egyetlen örömüket abban lelik, ha másokat kibeszélhetnek, alaptalan pletykákat indíthatnak el róluk. Valószínűleg téged is megpróbálnak majd kóstolgatni, de te nem vagy az a típus, aki hagyja magát.
Szókimondóságod segít abban, hogy kivágd magad a szorult helyzetekből, és gyanítom, hogy ezt a rosszakaró pletykálóid ellen is fel fogod használni! Wink

A hétköznapokban káromkodó asszisztens vagy, a hétvégéken azonban minden fenekestül a feje tetejére áll.
Sydney sötétebb, mocskosabb részén laksz, azon a szűk sikátorok által övezett negyedben, ami tele van afro amerikai bevándorlókkal, olyanokkal amilyen Te is vagy. Régebben belekeveredtél valami necces, illegális dologba. Azóta se sikerült még teljesen tisztár mosnod a neved, hiába szálltál már ki. Az uzsorások állandóan a nyakadra járnak, fenyegetőznek, és a pénzüket követelik. Ezért is dolgozol most nálam, és ezért is szállsz ringbe hétvégente. Hogy minél hamarabb összejöjjön a tartozásod, és végre kiegyenlíthesd a számládat. Az illegális boxmérkőzések (csak nőkkel küzdesz) lepukkant, a madár se lakta régi bérházak pincéiben szoktak lenni. A lényeg, hogy minél jobban kerüljétek a nyilvánosságot!

Hát ez lennél Te! És, hogy mi van Velünk?! Nem vallanád be soha, de szimpatizálsz velem. Nagyon is. Eleinte csak a külsőm, később viszont már a belső jellemzőim is megfognak!
Én különlegesnek tartalak, olyan nőnek, aki kilóg a többi közül. Ki tudja? Talán lehet ebből még valami...  
This time Baby, I'll be, bulletproof!

Vissza az elejére Go down
 
Kendra Ramirez ~ Jobb kezem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: