Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Riley, Joe & Ray - Why are you here?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Hétf. Feb. 22, 2016 6:56 pm Keletkezett az írás
Riley & Ray

- Te meg anyára. – Vonok vállat, mert a mi növénynemesítő, növényversenyeztető szülőanyánk a családi béke érdekében megállás és levegővétel nélkül képes süketelni: zsarucsaládban persze nem terem neki sok babér, de ezt tudnia kellett már akkor, amikor hozzáment apához.
Eleresztem a fülem mellett a gúnyos kis zöngét, rákacsintok kedélyesen – nem csak én ismerem őt, ő is engem: elég kevés dologban kötöm az ebet a karóhoz, és soha nem kérek lehetetlent. Ésszerű kis apróságok, nem kerülnek energiabefektetésbe – vagy egyszerűbben szólva: ha káromkodik a gyerekem előtt, aki abban a pillanatban megjegyzi, elraktározza és alkalmatlan helyeken mondja azt vissza, tutira kórházba juttatom Riley-t.
Kint homlokráncolva nézek a férjemre, elbeszélünk most egymás mellett, azt hiszem.
- Ööö... legközelebb nem akarsz rámutatni egy fényképre sem? – Mert hát az ajánlat ennek szólt, ő meg... hát dunsztom sincs, hogy miről beszél, pedig kódolom már egy ideje a pasast. Akinek isteni szerencséje, hogy tele van a kezem a csomagokkal, mert ő kapná Riley pofonjának a párját.

- Cole... – Fújom dallamosan, a balesete óta első ízben szólítva a vezetéknevén: kezdi feltornázni a vérnyomásomat, hiába írom alá biankóban is akár, hogy Riley kiakasztó faszfej tud lenni; Persze ezzel nem foglalok állást az öcsém mellett, aki, ha tisztában lennék a nélkülem lezajló párbeszédjükkel, még a pokolban is szívesebben lenne, mint a közelemben.
Ellenben közös erővel húzzák ki a gyufát, úgyhogy a nagy tojástakarító-papírtörlős hadművelet végeztével megállok előttük, hogy tudtukra adjam a véleményemet: nem zavar, hogy felfelé kell néznem rájuk, az már igen, hogy csesztek segíteni újfent, csak a szájkaraté van, meg ez a semmiből termett szolidaritás, szövetség. A tököm ki van a tesztoszteronnal mára.
- Csak apa jön, aki egyáltalán nem tűnt meglepettnek a hír hallatán, hogy előkerültél és beszélni akar veled... Az ember azt hinné, hogy örülsz a családnak ennyi idő után. – Sütögeti pillantásom az öcsémet, lám a zsarugyerek: a reakciója számos kérdést vet fel, válaszomból pedig Ray is leszűrheti – nem kell paráznia, egyelőre nem szállják meg a házat a rokonaim.
- Reméljük, hogy nem szedi szét a szádat teljesen, és addig én is megbeszélem Ray-el a felvetésedet. Mindenesetre kösz fiúk, hogy rögtön ugrottatok segíteni, meg ezt a szart feltakarítani és megkérdeztétek, hogy vagyok, milyen volt a napom: a főnököm megalázott egy tárgyalóteremre való ember előtt, a faszarcú jogász pedig csak kétszer markolta meg a seggemet; Most átnyergelek a másik munkámhoz, ti pedig ha nem tudtok normálisan szólni egymáshoz, akkor ne beszélgessetek. – Nyitom ki az alagsori ajtót, és be is vágom magam után – mindenütt jó, de legjobb otthon.


Joe

p.s.: All of these lines across my face tell you the story of who I am, so many stories of where I've been and how I got to where I am... But these stories don't mean anything, when you've got no one to tell them to...♩♬♪♫

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Kedd Feb. 23, 2016 10:03 pm Keletkezett az írásLehetetlen lenne most megmondani, hogy ki kinek az oldalán áll. Ray basztat engem, én basztatom Rayt, Joe baszogat, én  visszabaszogatom, Ray meg Joe pedig őőőő, kicsit olyan fekete özvegyes a helyzet náluk. Raymond fel lesz falva. Szóval igazából mindenki pártatlan, de ennek örülök, így nem fognak össze ellenem. Anyáméknak ez nagy szokásuk, ha nem jutnak dűlőre velem inkább összefognak, és egyszerre támadnak. Egyedül most a fotel az, akivel spanolhatok.
- Na ne röhögtess... - Esélyesebb, hogy én valami utcasarkon talált kölyök vagyok, akit befogadtak és felneveltek. Kurvára kilógok a családból, ez nem fekete bárányság, ez már A nyolcadik utas: a Halál. Basszus, és én még azt mertem feltételezni, hogyha esetleg kiderül a börtön ügy, a nővérem mellém állna. A most látottak alapján erre nagyjából annyi az esély, mint arra, hogy Ray pónivá változik és lelegeli a lánya haját, aztán kimegy kérődzni a kertbe. Semennyi. Mindenki vasvillával fog végig kergetni a városon, jó lesz. Egy kis családi maraton futás. Zsírégetés fejvadászattal megspékelve.
- Ugatást hallok... - Utaltam ezzel a kedves férj újabb szavaira, de hála az égnek kiment a nővérem után. Én csak itt vendég vagyok, ez az ő házuk, segítsenek egymásnak. Szép kis otthon. A hangulat most korántsem romantikus, inkább egy kriptára emlékeztet az ő kettejük jelenléte. Ilyenek a szerelmesek? Ennyire..tárgyilagosak? Még egy ok, hogy ne legyen barátom, barátnőm...valamelyik.
Amíg ők egymással beszélgettek, én elfoglaltam magamat, ezután kimentem hozzájuk, kaptam egy adag bevinnivalót, amit be is vittem. Visszaérve a kocsihoz feltettem azt a kérdést, amiért eredetileg idetoltam a belemet. A második legfontosabb kérdést.
Még egy visszaút és vége, ma már nem leszek senki ideiglenes bevásárlókocsija. A tojástakarításnál csak csöndes megfigyelő voltam, eszembe se jutott segíteni a pofozkodónak.
Végül Joy belekezdett a magyarázat adásba, mire én legszívesebben nekiálltam volna toporzékolni, és elküldeni a jó édes...anyánkba.
- Csak apa..heh... - Mily megnyugtató hír! Csak apa! - Örülök én, de most nem akartam volna vele találkozni. Elég nekem egy családtag. Fasza, majd cseveghetek az öreggel az egyetemen történtekről... - Nagyot sóhajtottam, úgy néztem egy ideig a nővéremet. Remélem senki se sejt semmit. Hiába rendőr a fater, ő sem láthat mindent. Ki kell találnom valamit, hogy mit miért hogyan, de nagyon gyorsan.
- Miért szedné szét? Tanultam Japánban, ez nem főbűn. Egyedül is meg tudtad oldani. Hogy mit csinált? - Erre a kérdésre már valószínűleg nem kapok választ, de ez mi?! Ray felé fordultam, hogy számon kérjem, miért nem tud vigyázni a feleségére, deee...ez talán nem túl jó ötlet. Váltsunk érdekember módba, tegyük félre az utálatunkat. A fotel molesztálásával felhagytam, helyette egy falban találtam meg új partneremet, aminek nekidőltem.
- Kössünk egyezséget. Ha valahogy megakadályozod, hogy apám ne nyírjon ki engem, aztán lerázod, elküldöd innen, akkor megígérem, hogy miután idecuccoltam nem foglak kikészíteni, zaklatni, gyilkosságot megkísérelni ellened. - Én már előre tudom, hogy maradhatok, ez eddig sem volt kétséges.
Vissza az elejére Go down
 
Riley, Joe & Ray - Why are you here?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Riley, Joe & Ray - Why are you here?
» Caine & Riley - Nem kívánok neked semmi rosszat, de levegőt se

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: