Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
BFF || Tyler Posey || Szabad
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Vas. Feb. 21, 2016 1:47 pm Keletkezett az írásDrake Anderson
26. Rezidens. 2. éves rezidens. Tyler Posey.
Pisis korunk óta a legjobb barátok vagyunk. Együtt jártuk ki az általánost, a középsulit és mindketten az orvosira mentünk, ahol szobatársak voltunk a koleszban. Bár nincs köztünk vérrokonság, mégis olyanok vagyunk a másiknak, mintha testvérek lennénk. Ez főleg azért van így, mert anyám halála után az első két évben gyakorlatilag náluk laktam, ott ettem, ott írtam a házit a konyhai étkezőasztaluknál Drake-kel közösen, stb. és haza csak aludni jártam, mivel mondjuk úgy apám nem állt épp a helyzet magaslatán akkoriban.

Számtalan közös kalandunk volt, kivettük a csínytevésekből a részünket mindig is és a mi duónk volt a legösszetartóbb páros ez vitán felül áll. Mindegy volt, hogy segítenem kellett Drakenek a vizsgákra felkészülni vagy csak a koleszbuliban ittuk seggrészegre magunkat, netán valami tényleg komoly dologból kellett kihúzni a másikat; egyből, zokszó nélkül ugrottunk ha kellett egymásért, akár a testvérek.

Drake a legfőbb bizalmasom és ő az egyetlen, aki tud róla és fedezte az éjszakai alvajárásomat is vagy megkeresett, ha épp Void elkóborolt én pedig a kórházi folyosókon tértem magamhoz. Tisztában van vele, hogy valami nem okés velem ám egyelőre segíteni próbál és fedezi a seggem (amiért Void és én is rém hálásak vagyunk neki), nem pedig rám uszítja a zsarukat vagy a nővéreket.

//Mivel Drake-nek már egyszer volt júzere aki sajnos eltűnt az oldalról, így a teljes névhez és a PB-hez is ragaszkodom, mert többször volt említve ETben, illetve játékokban már a karakter! Érdemes a koránt sem szokványos előtörténetembe belekukkantani, illetve a játékaimba is. Ezen felül azonban mindent rád bízok, hogy miként szárnyal tovább a fantáziád a karival kapcsolatban és miféle orvosnak képzelted el őt! =) Ha beregizel, kérlek írj egy PM-et egyeztetési célból. Köszöntem! :3
Robin, just listen to me, okay? You're not no one. Okay? You're someone, you're... Robin, you're my best friend. Okay? And I need you. Robin, you're my brother.

Vissza az elejére Go down
 
BFF || Tyler Posey || Szabad
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» "Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni..."

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: