Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
patológia || jun hye & prim || holy sh*t
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
57
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Jan. 08.
▪▪ Tartózkodási hely :
sydney

»Hétf. Feb. 29, 2016 11:35 am Keletkezett az írás
Azt hazudni a biztonságiaknak, hogy a pszichiáterem gyakornoka vagyok meglehetősen merész húzás volt. Az pedig még bátrabb lépés volt, hogy mindezt szemrebbenés nélkül tettem. Hamis néven mutatkoztam be és a Wyatt-től lopott ősrégi beléptető kártyával hatoltam be az alagsorba. A kártya szerint Yelena vagyok, meglehetősen kövér és kétes kinézetű. Nem számít, egy a lényeg. Azért merészkedtem le a patológiára, mert Jimmy barátom pár nappal ezelőtt feldobta a talpát. Beteges volt szegényke, de annyira nem, hogy abba belehaljon. Valami nem stimmel a halálával és ezzel a különös érzéssel nem vagyok egyedül…
Körbenézek a kihalt, nyomasztó folyosón. A fehérre mázolt falnak támaszkodva az órámra sandítok. Léptek zaját hallom, megremeg a térdem izgatottságomban, de hamar el is tűnik és helyét az idegesség veszi át. A falnak fordítok arcom, ahogy elhalad mellettem az ismeretlen férfi. Még visszanéz rám a kanyarban, majd eltűnik a sötét folyosón.
Megbeszéltük, hogy sietnünk kell. Maximum fél óránk van, míg ránk nem találnak, de természetesen, mintha a falnak beszéltem volna tegnap. Muszáj kiderítenünk, hogy mégis mi a nyavaja vitte el Jimmy-t 12 óra leforgása alatt. Mert kizárt dolognak tartom, hogy valami kór lenne az oka. A srác nagyban játszott, olykor díler volt, máskor maga is függő. Nem hiszem, hogy a függősége közrejátszott abban, hogy elpatkolt. Másra gyanakszunk…
Jól ismertem és bizony be kell valljam, hiányzik. Jun Hye-t is általa ismertem meg, noha soha nem firtattam kettejük kapcsolatát. Ahogy elnézem, Jun sose használt drogokat. Bár aztán… a mai világban. Én is ártatlannak tűnök némely tudatlan ember szemében.
A kihalt folyosón az órám kattogása olyan volt, mint erős földrengés okozta hangzavar. Egyre gyorsabban járt, vészesen közeledve ahhoz az órához, amikor lejár az ebédidő és az alagsort megrohamozzák a mindenre elszánt doktorok. Nagy valósínűséggel kitiltanak minket a kórházból vagy a rosszabb, bilincsben vezetnek ki az épületből. Nem tudom, melyik lenne jobb, de akkor már érje meg! Had tudjam meg, mégis mi lett szegény Jimbo-val.
Újra az órára pillantottam, léptek zajára kaptam fel fejemet, a kinyíló üvegajtó után pedig megjelent Jun.
-Na végree! – Motyogtam magam elé, kissé dühösen. – Azt hittem, sosem érsz ide. Marha sok dolgunk van és mindjárt lejár a kaja idő. Hemzsegni fognak itt a dokik. Mint a Z világháborúban… láttad azt a filmet? Meg kell nézned…! – Áradozhatnék Brad Pitt zseniális játékáról, hogy verte át az agyzabáló zombikat, de a mi esetünkben a tökéletes tervvel bizony semmire se mennénk.
-Irány befelé. – Belököm a lengő ajtót gondosan ügyelve arra, nehogy cinkostársam arcának vágódjon és még őt is tepsibe kelljen fektetni. Akaratlanul is összekoccannak fogaim a hirtelen jött hőmérsékletváltozástól. Ha ezt tudom, melegebben öltözöm.
-Megtaláltad? Mert én még… - Érdeklődöm és hunyorogva próbálom minél hamarabb előkeríteni szegény srácot.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Okt. 24, 2016 8:45 pm Keletkezett az írásSATELLITE HEART
SUCH A WASTE OF A YOUNG HEART
Ide majd nemsokára jön valami de addig is plíííz ne töröld <3 köszönööööm

Prim.  DÖNC. WORDS.
Vissza az elejére Go down
 
patológia || jun hye & prim || holy sh*t
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: