Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.
Hozzászólások
Üzeneted jött?
Yesterday at 10:09 pm
írta a posztot
Yesterday at 6:32 pm
írta a posztot
írta a posztot
Yesterday at 5:24 pm
írta a posztot
Csüt. Okt. 20, 2016 4:40 pm
írta a posztot
Csüt. Okt. 20, 2016 1:33 pm
írta a posztot


Share | 
 
A kórház keresettjei
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Szakorvos
▪▪ Hozzászólások száma :
275
▪▪ Hírnév :
2
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
36
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Csüt. Márc. 10, 2016 7:37 pm Keletkezett az írásMedikusok:

RENÉE ______
20. MEDIKUSOK. TANULÓ. LUCY HALE
Eszed ágában sem volt az orvosira jelentkezni, csak anyád akarata érvényesült, miszerint már az ő nagyanyja és az ő anyja, na meg persze ő is orvosi pályán kötött ki, így kérdés sem fért hozzá, hogy te is oda mész. Amióta azonban odakerültél, folyamatosan küzdesz ezellen az egész ellen. A teszteket elrontod, pedig józan ésszel megtudnád őket írni, de valamiért még mindig nem sikerült kibuknod, mellesleg ezzel csak az anyádat haragítod magadra. Viszont nem rég, feltűnt az évfolyamon egy Olaszországból ideköltözött orvospalánta, nevezetesen Dario, aki az első pillantásra felkeltette a figyelmedet. Na, azóta kicsit megjött a kedved a sulihoz, a kérdés csak az, hogy Darionak megjön-e a kedve hozzád?!

   


DARIO ______
20. MEDIKUSOK. TANULÓ. ALEX PETTYFER
Az új fiú. Mindenki csak suttog a hátad mögött, amiért ismeretlen vagy, és persze a lányok meg azért, mert eléggé megfelelsz az ízlésüknek. Olaszországból költöztél Sydneybe anyáddal, miután apád a család elé állt, és bevallotta, hogy nemrég házasságon kívüli gyereke született. Nem érzed még magad teljesen otthon ebben a nagy városban, de mivel nyitott vagy, könnyen be fogsz illeszkedni. A probléma csak az, hogy Rómában hagytad életed szerelmét... Márpedig Róma nem itt van, egy köpésre. Egyenlőre nem érdekelnek a lányok, viszont egyen megakadt a szemed, méghozzá Renée-n... A szíved viszont még másé, így nem kezdeményezel, pedig hidd el, ő örülne neki!

   Gyakornokok:

Nina ____
24. gyakornok. orvos. sophie turner.
Nina, Nina. Végigbuliztad a középsulit, és az egyetemet, mégis be tudtál jutni ebbe a gyakornoki programba? Apuci pénzének köszönheted, vagy a szépségednek? Hiszen te sosem riadtál vissza semmitől. Vajon most, hogy húzósabb lesz a napi beosztásod, és a szakorvsokonál gürizel, lesz időd még szédíteni a fiúkat és ingyen piákat gyűjteni? Vagy képes vagy feladni azt az életmódot azért, hogy kiváló orvos legyen belőled?

 Abigail McCintosh
27. gyakornok. orvos. claire holt.
Abbey nehéz körülmények között nőtt fe. Édesanyja drog fügő volt, az apja még kislány korában elhagyta anyja borzasztó életvitele miatt és ahelyett, hogy magával vitte volna egyetlen gyermekét, őt is megbüntette. Egy kedves, középkorú házaspár vette magához, mikor még csak 3 éves volt. Vér szerinti szüleiként tekint rájuk, sose fordult meg a fejében, hogy ez másképp legyen.
Csak hogy az idilli életnek egyszer csak vége szakadt. Abigail vér szerinti édesanyja ugyanis felbukkant és próbálja magához édesgetni a lányát.
Vajon Abbey megbocsájt édesanyjának? Helyre tudják hozni megromlott kapcsolatukat és ez a hirtelen jött változás beleszól a munkájába? Ígéretes orvos válhat belőle!

 


Egyéb egészségügyis:

Evangeline Barker
27. egyéb egészségügyis. pszichológus gyakornok. dakota johnson.
Eva születése óta vak, még édesanyja pocakjában támadta meg egy vírus, ami miatt elvesztette látását. Soha nem adta fel a reményt, hogy normális életet éljen. Szorgalmas volt, kemény munka árán sikerült végül elnyernie az egyik neves egyetem felvételi ponthatárát.
Rendkívül jó emberismerő, észreveszi a hirtelen hangulatváltozásokat csupán egyetlen percnyi beszélgetés után. Sokat kellett azért küzdenie, hogy elismerjék munkásságát, most azonban a kórház egyik kedvelt pszichológusa lett. Igaz, még csak gyakornoki idejét tölti, de a sikeres záróvizsgája után biztos, hogy a kórház új üdvöskéje lesz.  
Liam Conrad
34. egyéb egészségügyis. pszichológus. tom hardy.
Dr Conrad harmadik generációs pszichológus, a családja elismert világszerte. Nagyapja, aki pszichiáter volt – később váltott a nyugalmasabb praxisra -, az elsők között tanulmányozta a viselkedés zavarokat. Liam szintén az emberi viselkedést kutatja, természetesen rendelési időn belül. Rengeteg ember megfordul az irodájában, egész kicsiktől az idősebb korosztályig.
Dr Conrad azonban néhány évvel ezelőtt maga is pácienssé változott. Szeretett felesége és annak pocakjában növekvő magzata ugyanis szörnyű bűncselekmény áldozata lett. A fiatal orvos összetört, alig lehetett életet lehelni elgyötört lelkébe, azonban a család szeretete visszahozta az életbe. Azóta újra praktizál és meglehetősen sok figyelmet fordít Evangeline-re. Azt mondja, elvesztett feleségét látja a fiatal lányban.Szakorvosok:

Abel Trevelyan
33. szakorvos. onkológus. jake gyllenhaal.
Abe amikor épp nem a kórházban tevékenykedik, bunyóval pótolja ki fizetésének nagy részét. Elismert bokszolóként tartják számon amatőr körökben.  Felesége elhagyta, miután nem volt képes lemondani szenvedélyéről, a sportról. Így most magányosan tengeti napjait és egyetlen örömforrása a malaca, Baby. Mániákus kézmosó és talán egy kicsit még hipohonder is orvos létére. Mindezek mellet azonban lelkiismeretes a munkájában, imádják a betegek és az ország minden pontjáról versengenek egy időpontért a doktorúrhoz.
Gyakran  legyeskedik a rezidensek között, imádj őket szívatni. Profi mód képes hazudni, ha a beteg állapota megköveteli azt, majd kiscica szemekkel esdekel a bocsánatodért.

Adelaide Shepard
35. szakorvosok. baleseti sebész. gemma arterton.
A szakmája királynője, a sebészet istennője és még sorolhatnánk, mennyi jelző és kitüntetés ismertetője dr Shepard. Csak hogy mindezek ellenére a magánélete romokban hever. A férje megcsalja, a lánya gyűlöli, hisz ez a tinikor velejárója. Fiatalon szült, mégse bánta meg. Azok ellenére sem, hogy szörnyű tett gyümölcse lett a most már 18 éves leányzó
Igyekszik és bármit megtenne családja boldogságáért, de bármibe is fog, falakba ütközik.
A kollégái aggódnak érte, hetek kérdése és talán ő maga is pácienssé válik?  Christian ...
36. szakorvosok. immunolóus. henry cavill.
Gyönyörű szép család, boldog feleség és három nagyszerű, eleven csöppség. Akár egy filmbeli jelenet is lehetne, ahogy a kedves feleség gőzölgő pitével várja haza a keményen dolgozó férjét. Csakhogy ez ebben az esetben nagyon is eltér a valóságtól. Christian egyedül neveli a három apróságot, miután felesége úgy döntött, elég neki ez az élet és más karjaiban keresi a boldogságot. A férfi igyekszik helyt állni a mindennapokban, de olykor még egy lófarok megkötése is nehezére esik. A munkájára igényes, elismert orvos, aki a "mindent a betegekért" elvet vallja. De szüksége van valakire, akire a gyerekek anyaként tekinthetnek. Vajon megtalálja végre a zsák a foltját?!

 


---- Johnson
36. szakorvos. idegsebész. tom hiddleston.
Szóval dr. Johnson megérkezett Amerikából, beállt dokinak, aztán minden nőt elcsábított. De miért dobta el rögtön az összeset magától? És miért nem tud róla senki semmit? Rejtélyes, titkolózik, nem egy nagy társasági ember, és talán pont emiatt lett vonzó egy gyakornok, Nina számára. Vigyázat doktor úr, Nina hamarosan készül kivetnia  hálóját magára, és el kellene döntenie, hogy mit akar rá felelni.

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down
 
A kórház keresettjei
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: