Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
A kórház keresettjei
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Szakorvos
Nathan Graham
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
38
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Csüt. Márc. 10, 2016 7:37 pm Keletkezett az írás


Camryn …
KOR
20
Csoport
Medikusok
Play by
Selena Gomez
Történeted
Eszed ágában sem volt az orvosira jelentkezni, csak anyád akarata érvényesült, miszerint már az ő nagyanyja és az ő anyja, na meg persze ő is orvosi pályán kötött ki, így kérdés sem fért hozzá, hogy te is oda mész. Amióta azonban odakerültél, folyamatosan küzdesz ezellen az egész ellen. A teszteket elrontod, pedig józan ésszel megtudnád őket írni, de valamiért még mindig nem sikerült kibuknod, mellesleg ezzel csak az anyádat haragítod magadra. Viszont nem rég, feltűnt az évfolyamon egy Olaszországból ideköltözött orvospalánta, nevezetesen Dario, aki az első pillantásra felkeltette a figyelmedet. Na, azóta kicsit megjött a kedved a sulihoz, a kérdés csak az, hogy Darionak megjön-e a kedve hozzád?!

Dario …
KOR
20
Csoport
Medikusok
Play by
Alex Pettyfer
Történeted
Az új fiú. Mindenki csak suttog a hátad mögött, amiért ismeretlen vagy, és persze a lányok meg azért, mert eléggé megfelelsz az ízlésüknek. Olaszországból költöztél Sydneybe anyáddal, miután apád a család elé állt, és bevallotta, hogy nemrég házasságon kívüli gyereke született. Nem érzed még magad teljesen otthon ebben a nagy városban, de mivel nyitott vagy, könnyen be fogsz illeszkedni. A probléma csak az, hogy Rómában hagytad életed szerelmét... Márpedig Róma nem itt van, egy köpésre. Egyelőre nem érdekelnek a lányok, viszont egyen megakadt a szemed, méghozzá Camryn-en... A szíved viszont még másé, így nem kezdeményezel, pedig hidd el, ő örülne neki!


Nina …
KOR
24
Csoport
Gyakornok
Play by
Sophie Turner
Történeted
Nina, Nina. Végigbuliztad a középsulit, és az egyetemet, mégis be tudtál jutni ebbe a gyakornoki programba? Apuci pénzének köszönheted, vagy a szépségednek? Hiszen te sosem riadtál vissza semmitől. Vajon most, hogy húzósabb lesz a napi beosztásod, és a szakorvsokonál gürizel, lesz időd még szédíteni a fiúkat és ingyen piákat gyűjteni? Vagy képes vagy feladni azt az életmódot azért, hogy kiváló orvos legyen belőled?

Abigail …
KOR
24
Csoport
Gyakornok
Play by
Claire Holt
Történeted

FOGLALT!
Abbey nehéz körülmények között nőtt fe. Édesanyja drog fügő volt, az apja még kislány korában elhagyta anyja borzasztó életvitele miatt és ahelyett, hogy magával vitte volna egyetlen gyermekét, őt is megbüntette. Egy kedves, középkorú házaspár vette magához, mikor még csak 3 éves volt. Vér szerinti szüleiként tekint rájuk, sose fordult meg a fejében, hogy ez másképp legyen.
Csak hogy az idilli életnek egyszer csak vége szakadt. Abigail vér szerinti édesanyja ugyanis felbukkant és próbálja magához édesgetni a lányát.
Vajon Abbey megbocsájt édesanyjának? Helyre tudják hozni megromlott kapcsolatukat és ez a hirtelen jött változás beleszól a munkájába? Ígéretes orvos válhat belőle!

Evangeline …
KOR
27
Csoport
Egyéb egészségügyis
Play by
Phoebe Tonkin
Történeted
Eva születése óta vak, még édesanyja pocakjában támadta meg egy vírus, ami miatt elvesztette látását. Soha nem adta fel a reményt, hogy normális életet éljen. Szorgalmas volt, kemény munka árán sikerült végül elnyernie az egyik neves egyetem felvételi ponthatárát.
Rendkívül jó emberismerő, észreveszi a hirtelen hangulatváltozásokat csupán egyetlen percnyi beszélgetés után. Sokat kellett azért küzdenie, hogy elismerjék munkásságát, most azonban a kórház egyik kedvelt pszichológusa lett. Igaz, még csak gyakornoki idejét tölti, de a sikeres záróvizsgája után biztos, hogy a kórház új üdvöskéje lesz.  
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead


A hozzászólást Nathan Graham összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 14, 2016 10:57 am-kor.
Vissza az elejére Go down


Szakorvos
Nathan Graham
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
38
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Kedd Okt. 25, 2016 1:15 pm Keletkezett az írás


Bridget Wolfe
KOR
37
Csoport
Szakorvosok (Onkológus)
Play by
Kate Hudson
Történeted
Családban nem jó kezelni. Hosszú távon legalábbis biztos nem, ezt már sok orvos megmondta. De te, Bridget, fejjel mentél a falnak, és miután az egyik legkedvesebb kollégád, Doug nem vállalta el édesanyád, így másra nem akartad bízni, hát elkezdted kezelni te. Életed egyik legnagyobb hibája volt, hiszen tudtad, hogy a betegsége szinte már a gyógyíthatatlan fázisba lépett, mégis mindent megakartál tenni annak érdekébe, hogy újra egészséges legyen. Nem sikerült. Most szinte teljes mértékig magadat hibáztatod, és mély depresszióba süllyedtél, mert folyamatosan azt kántálod magadnak, hogy minden a te hibád. Doug pedig próbálna segíteni neked, hiszen titokban oda van érted, és nem tudja nézni tovább, ahogy szenvedsz. Te pedig egyenlőre inkább rá sem nézel Dougra, mert ki tudja, ha ő elvállalta volna az édesanyád, még mindig élne. Legalábbis te ezt gondolod.


Doug Harris
KOR
40
Csoport
Szakorvosok (Onkológus)
Play by
Ryan Reynolds
Történeted
Orvos családból származik, már a nagyszülei is orvosok voltak, és természetesen a szülei is. Hatalmas lángelme, aki teljes szívvel próbálja megmenteni a betegei életét, és általában sikerül is neki, kivéve, ha már végső stádiumban kerül hozzá a páciens. Feleségét két éve vesztette el egy balesetben, azóta nem is volt nővel. Van egy három éves gyermeke, aki folyton a feleségére emlékezteti, így a halála után kerülte is egy ideig, ám mára már nagyjából megbékélt a tudattal. Természetesen ettől függetlenül odaadóan szereti a lurkót. Nőre nem nézett azóta, de az utóbbi időben arra lett figyelmes, hogy egyre jobban szórakoznak Bridgettel ketten, és a últkor azon kapta magát, hogy a kantinban le sem vette róla a szemét. Mikor Bridget megkérte, hogy kezelje az édesanyját, Doug nemet mondott, mert nem bírta volna elvilselni, hogyha az ő lelkén száradt volna közeli barátjának a halála. Nagyon jól tudta, hogy Bridge édesanyja a halál közelében van, ám nem tudja, hogy azzal, hogy nem vállalta el, szintén rosszat tett, ugyanis Bridget iszonyatosan haragszik rá. Valahogy vissza kell férkőznie a bizalmába, hogy aztán elhívhassa egy randira.
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
57
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Jan. 08.
▪▪ Tartózkodási hely :
sydney

»Hétf. Okt. 31, 2016 5:37 pm Keletkezett az írás


Jax Halliwell
KOR
37
Csoport
Szakorvosok (Gyermeksebész)
Play by
Jake Gyllenhaal
Történeted
Árvaként felnőni, családból családba kerülni sosem múlik el nyom nélkül. Erősnek mutatod magad, hisz a kórház gyermeksebészeként nem engedheted meg magadnak, hogy a rezidenseid vagy a kollégáid gyengének lássanak. De épp úgy megvisel téged is egy csöppség elvesztése, mint hozzátartozóit. Munkatársaidon kívül nincs családod, sok időt töltesz a kórházban és istápolod a számodra sokra tartott rezidenseket. Kósza szóbeszéd terjed arról, hogy a saját nemedhez vonzódsz, hisz évek óta nem láttak nőt a közeledben, de te csak nevetsz ezeken az alaptalan pletykákon, hisz imádod a gyengébbik nemet, csupán nem kötöd magánéleted a kórház orrára.

Selena Blackwell
KOR
35
Csoport
Professzorok
Play by
Charlize Theron
Történeted
Rákkutatóként tevékenykedsz az egyetemen, egy hajszál választ el attól, hogy megtaláld a gyilkos kór ellenszerét, de valahányszor úgy érzed, végre meg van, falakba ütközöl. A gyógyszergyártó cégek gyűlölnek, lobbiznak ellened, de a tanári kar és az egész kórház teljes mellszélességgel melletted állnak. Harcolsz az igazad mellett és az sem okoz problémát, ha egy-egy éjszakára bevisznek az őrsre. Gyakori vendég vagy, a rendőrség pszichológusa szintén sok időt fordít rád, kíváncsi, mi mozgat téged annyira, miért vagy ennyire elszánt. Szép lassan megismeritek egymást, ám egyelőre csupán barátokként.
Vissza az elejére Go down


Szakorvos
Nathan Graham
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
38
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Hétf. Nov. 14, 2016 11:28 am Keletkezett az írás


Clyde Morris
KOR
45
Csoport
Szakorvosok (Szemész)
Play by
Robert Downey Jr.
Történeted
Clyde kórházunk szemész orvosa, aki élete során már nagyon szép karriert járt be, meglehetősen rövid idő alatt. Rengeteget utazik a világon mindenfelé, és előadásokat tart konferenciákon, szemész kongresszusokon, hiszen nem egy speciális esetet oldott már meg, amiről mesélhet, és el is mondhatja tapasztalatait. Mikor nem utazik, gyönyörű felesége, Yvette várja otthon, aki eddig igen megértő volt azzal kapcsolatban, hogy keveset van otthon, hiszen mikor nem utazik, akkor is a kórházban dolgozik. Clyde imádja a feleségét, és ő is nagyon sajnálja, hogy kevés időt tudnak együtt tölteni, de valahogy mindig a karrier volt számára a legfontosabb. Na, de mi lesz, ha Yvette végképp megelégeli a dolgot, és bedobja a törölközőt?  

Yvette Morris
KOR
39
Csoport
Szakorvos (Szülésznő)
Play by
Penelope Cruz
Történeted
Yvette már tíz éves korában eldöntötte, hogy szülésznő szeretne lenni, mivel mindig is csodálkozva tekintett a babákra, és a születésre. Álma valóra vált, és már 10 éve a St. Claire szülésznőjeként dolgozik, ahol megismerkedett férjével, Clyde-dal. Első pillantásra szerelem volt, viszont mikor feleségül ment hozzá, titokban, már akkor azon kattogott az agya, mikor lehet végre neki is gyereke. Azüta csak ketyeg a biológiai órája, és kezd pánikba esni, hogy soha nem lesz saját gyermeke. A férje, Clyde folyton utazgat, vagy dolgozik, és lassan semmi idejük nincs együttlenni. Na, de itt jön képbe, Clyde öccse,  Brad. Ő folyton ráér, így legutóbb igencsak összegabalyodtak, mikor Brad átugrott, hogy megszerelje a bátyjáék csapját. Innentől pedig akkora lavina indult el, hogy a megállásra kilátás sincs, hiszen Brad még fiatal, és mellesleg jóképű is. A baj csak akkor üt be, mikor kiderül, Yv terhes. Na, de kié a baba?  

Brad Morris
KOR
35
Csoport
Civil
Play by
Matthew Morrison
Történeted
Brad egy autókereskedés managere. Autószerelőként kezdte, de az évek során igencsak megmászta a ranglétrát. Öt éve megnősült, de egy éve elvált, mert nem bírta elviselni az exfelesége hisztijeit, és rájött, nem igazán illettek össze. Mikor bátyja elvette feleségül Yvette-et, már akkor megjegyezte, hogy igencsak szemrevaló szépség, de természetesen tiszteletben tartotta, hogy a bátyja vette feleségül. Mostanában azonban ő is észervette, hogy Clyde szinte alig van otthon, így mikor bátyja felhívta, hogy menjen át Yvette-hez, hogy megnézze a rossz csapot, kapva kapott az alkalmon, és nemes egyszerűséggel megcsókolta. A baj ott volt, hogy az egész nem maradt annyiban egy csókkal, hanem sokkalta tovább jutottak. Mellesleg azóta már kétszer megismétődött a dolog, míg bátyja nem volt otthon... Mi lesz, ha kitudódik a dolog? És mi lesz, ha kiderül, hogy Yvette terhes? Ha kiköpött Brad lesz a gyerek, akkor aligha tagadhatják majd le kis afférjaikat.  
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
A kórház keresettjei
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: