Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szer. Márc. 16, 2016 10:04 pm Keletkezett az írásPeter Adam Woodward
30körül. Szakorvos. Ortopédiai főorvos. Jared Padalecki

Egy idióta vagy! De tényleg! Öcsém, ha valaha valakivel kezdeni lehetne az idióták felsorolását, hát tutira a te neved merülne fel először! Te zigóta!
Csipkelődünk, marhulunk, állandóan szívatjuk egymást, de tudsz azért te komoly is lenni, ha akarsz. Csak megvan a magad világszemlélete, és az nem mindig ugyanaz, amit más is gondol. De az egyik legjobb ortopédsebész vagy, ezt nem vitathatja senki! Az öcsém vagy, és szeretlek, és mióta elfogadtad Sydneyben az ortopédiai főorvosi széket, kész káosz vagyok miattad. Eddig csak tengtem, lengtem, de mióta megjöttél, élet költözött belém. Hogy is ne örülhetnék, hiszen a világ legszebb nője az én oldalamon feszít, (Olivia Montgomery, életem migrénje, ezúton is imádlak!!!), az öcsém, akit imádok, végre megint az őrületbe kergethet! De öcskös, kellenél. Nagyon kellenél, mert megtörtént életemben a második olyan tragédia, amivel egyedül nem tudok megbirkózni. Rugdoss át a világosságba, ne hagyd, hogy összetörjek, kaparj össze hamvaimból, hogy Livvel lehessek, tesó! Nem mellesleg, vár rád egy igazán dögös, észvesztően pörgős nyomozónő, aki nagyon-nagyon epekedik utánad, és hülye lennél, ha elszalasztanád a nagy szerelmet! Gyere, Krumplifej Kapitány, robbantsunk bankot a kórházban, dobáljuk a gyakornokokat vízzel töltött gumikesztyűkkel, menjünk tolókocsis versenyt rendezni az alagsorba, fogadjunk a kantinban, ki tud több gyümizselét letolni, mentsünk együtt életeket, kergessük az őrületbe életünk nőit, és áruld el végre, miért is jöttél hozzám ennyi év után Seattleből Sydneybe!

// Kedves érdeklődő! Az öcsköst várom, és ne rémisszen meg a tény, hogy már volt egy elődöd, semmiféle kihatással nincs a kapcsolatunkra! Ha támpontot szeretnél, sok alternatívát tudok adni, kezdve az előző user kedvesen felajánlott et-jétől kezdve előző játékokig, de kezdhetsz teljesen tiszta lappal is. Az én előtörténetem itt található, a hölgyemény, aki szintén nagyon-nagyon vár téged, Ő lenne. Sok mindenre nyitott vagyok, keresztnév is változtatható, pb-hez ragaszkodnék, és nagyon örülnék, ha dokibácsi lennél, de meggyőzhető vagyok másféle elfoglaltsággal is! Smile Gyere, és megbeszéljük! //
Értsd meg, kérlek,
Szeret valóban téged,
Pedig furcsa vagy néha igazán.
Színjátékot ne tervezz,
Nem kell semmilyen jelmez,
Csak menj már, mert vár rád
Az a lány!


Vissza az elejére Go down
 
Woodward 2.0
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: