Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Szept. 27, 2016 10:00 pm Keletkezett az írás


Benjamin---
Kor
26
Csoport
valami találó
Play by
Jack Falahee
Történeted
BŰNÖZŐ! Egy pitiáner bűnöző vagy, és ezen belül is, az orosz maffia egyik legelkötelezettebb híve és követője. A bátyámat jó barátodnak tekinted, vagy lehet helyesebb lenne úgy fogalmaznom inkább, hogy tekintetted.. mivelhogy, azóta, hogy gyanúsan kezdett el viselkedni a szemedben, egyre inkább csak azt érzed, hogy rosszban sántikál. El is határoztad, hogy kideríted, mihez vagy kihez megy el olyan gyakran Sydney-be. Így lettél egészségügyis is, azaz mentős, holott voltaképpen az ég világon semmi keresnivalód a mentőkocsi közelében. De neked ki kellett derítened a dolgot.. és sikerrel is jártál. Nem kicsit lepődtél meg, mikor megláttál engem és rájöttél arra, hogy én vagyok az a lány, akihez Noah olyan gyakran intéz látogatáskoat. Kicsi kutakodás után azt is kiderítetted, hogy testvérek vagyunk és nem pedig a szeretője vagyok. Lehet valami a külsőmben, ami első pillantásra megragadott téged bennem, mert ezek után sem hagytál fel az álcáddal és az egész kamu mentős posztoddal, sőt.. inkább még tetézni kezdted azt. Látszólag, arra az elhatározásra jutottál, hogy meg akarsz ismerni. A maffiának minderről MÉG egy szót sem szóltál, amit igazából te magad sem értesz túlzottan.

/* Valami ilyesmire gondoltam a karakter háttérsztoriját illetően, de alkudozni ér és szabad is, ha valami nem tetszik, nyugodtan kérdezz rá, biztos közös nevezőre tudunk majd jutni :3.
A pb-t illetően szeretném Jack-et, viszont ha ez lenne az egyetlen akadálya annak, hogy megalkosd a srácot, akkor ebből is engedhetek-
Nagyon, de nagyon várom őt a bátyámmal, Noah-val együtt.  szív
Ajánlom elolvasásra továbbá az et-met, a bátyámkeresőszövegével együtt.  */

Vissza az elejére Go down
 
Benjamin ---
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: