Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Choi Jun Hye, Eliza Zoe Marshall, Luke Berry, Wendy Dagenhart

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.
Hozzászólások
Üzeneted jött?
Today at 12:07 am
írta a posztot
írta a posztot
Yesterday at 9:23 pm
írta a posztot
Yesterday at 7:42 pm
írta a posztot
Yesterday at 1:10 pm
írta a posztot


Share | 
 
Kyla & Irina :: Dreaming state
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
3
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Sep. 29.
▪▪ Korom :
30
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Vas. Okt. 02, 2016 9:37 am Keletkezett az írás
Kyla & IrinaSeems that I have been held, in some dreaming state,
a tourist in the waking world, never quite awake.Behoztak ide. Elvileg az FBI-hoz. Kezdetnek ujjlenyomatot vettek tőlem, mindenféle DNS-mintákat, még némi vért is levettek tőlem, továbbá lefuttatták az arcomat és a nevemet egy komoly, szövetségi rendszerben. Éppen annyira ki akarják deríteni, hogy ki vagyok, mint én magam. A karperecet, ami rajtam volt, amikor találtak, már levágták a csuklómról. Cirill betűkkel volt ráírva egy név; valószínűleg, és remélem, hogy az én nevem, mert akkor legalább egy nevet tudok kötni ahhoz az archoz, ami nem is olyan régen a monitorokról, és a különböző, tükröződő felületekről visszaköszönt rám. Irina Zakharchenko. Ez vagyok én. Ez az a nő, aki visszanéz rám. Neki kellene lennem. De nem tudom, hogy ki vagyok. És ez halálra rémiszt.
Mióta magamhoz tértem a sporttáskában, a gyomrom öklömnyire szorult, és nem enged e kínzó görcsösség. Az ujjaim hidegek, a kezeim reszketnének, de elnyomom magamban mindazt, amit érzek. Pedig nagyon sok minden kavarog bennem. Félek. Dühös-, és ideges vagyok. Keserű bizonytalanság.
A tetoválásokról, melyeket cseppnyi túlzás nélkül, szinte az egész testemet fedik, nem is olyan régen felvételeket csináltak. Minden irányból. Minden szögből. Minden oldalról. Miközben az FBI emberei a meztelen testemet figyelték. Ezzel még csak-csak megbarátkozom, hiszen nem csak az ő érdekük, hogy kiderüljön, hogy ki vagyok, mi történt velem, és hogy kerültem oda, ahova. Sőt, sokkal inkább az enyém... ez az egész az én érdekemben történik.
De ki az az én?
Ilyen-, és ehhez rettentően hasonló gondolatok cikáznak a fejemben, miközben az egyik fényes, tágas, kopár helyiségben ülök. A tükörszerű üvegen át vetek egy-egy pillantást magamra. Semmi.
Volt egy életem. Voltam valaki. És mindezt elvették tőlem, ki tudja, hányakat hagytam hátra. Talán volt családom, talán valakinek az anyja voltam – hiszen ránézésre tűnök harmincnak, de, bassza meg, azt sem tudom, hogy mennyi idős vagyok -, talán az én anyám most is engem keres. De most az életem, amit ismerek, ami akkor kezdődött, amikor kinyitotta valaki a táskát, amibe valaki beletett, amiben ki tudja meddig feküdtem, amiből kimásztam, leszűkült. Szinte egy tűhegynyi világ létezik csupán, amit ismerek. Ez a helyiség.
Az asztalra fektetem tetovált alkaromat, és kezeimet. Fogalmam sincs, hogy ki-, és miért csinálta ezt velem. Csak nézem a miriádnyi mintát, amik a testemet éktelenítik, amik egymásba gabalyodnak, itt-ott lefedik egymást, vagy kiegészítik a másikat, összekapcsolódnak, vagy éppen csak ezt a látszatot keltik.
A pohárnyi vizet, amit valaki idehozott nekem, amikor ide kerültem, már megittam, de a szám újra kiszáradt, szépen ívelt ajkaim cserepesek. Nem tudom, mi tévő legyek. Hiszen, ha el is engednek, hova mehetnék? Mit csinálhatnék?
Hamarosan nyílik az ajtó, és én azonnal az érkező felé fordulok. Egy gyönyörű, fekete hajú, amazon alkatú nő az. Vagy egy összeköttető, vagy egy, az FBI emberei közül, talán éppen az én ügyemben nyomoz ő is.
- Van valami hír? – reménykedve nézek rá, és így is teszem fel a kérdést, meg sem kérdezve, hogy hogy hívják a fiatal nőt, és mégis miért jött. – Én... találtak rólam valamit? Tudják, hogy ki vagyok? – és még millió kérdésem volna, de ezeket valószínűleg a velem szemben ülő sem tudja megválaszolni. Zöld íriszeimmel a nő szép vonásait fürkészem, tekintetében válaszok után kutatva, még akkor is, ha tudom, hogy lélektükreiben nem lelek rájuk.


Words: 516 ▲ Music: Blinding ▲ Note: Shaking through my skull, through my spine and down through my ribs.
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
16
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Sep. 27.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
SYDNEY

»Szer. Okt. 12, 2016 2:44 pm Keletkezett az írásIrina && Kyla
Kevés választja el a véletlent és a sorsot.


Nem hittem a nememnek, amikor megtudtam, hogy  belvárosában, a legforgalmasabb helyen egy tele tetovált, meztelen nőt találtak egy táskában. Nem volt olyan centi, ahol ne lett volna valami motívum, vagy éppen szám a testén. Arcát kihagyták, de még az ujjain is számok voltak, és egy név: Irina Zakharchenko. Egyből rá állítottam a legjobb ügynökeimet a feladatra. Elkezdték keresni a kocsi rendszámát, egy gyanús kocsit. Egyből találtak is egy gyanús furgont, de a rendszám zsákutca volt. Paige a programozónk, szinte ujjongott, amikor a lány testét vizsgálhatta. Nem értettem mi a jó egy vad idegen nő testének vizsgálgatásába, aki nagyon rémült volt. Paige minden centit lefotózott még a legintimebb testrészeket is, ahol csak tetkó nyomát vélte felfedezni. Csodás hosszú pillája és gyönyörű nagy szemeiről csak úgy sütött a bánat, és a szenvedés. A rukkoló ablakon néztem ezt a nőt, ahogyan szenved, és nem tudok ellene tenni. De talán egy terrorista, vagy egy beépített ügynök, valaki, aki ártana szeretett Ausztráliánknak.
- Steele ügynök. – Szólal meg az egyik férfi a hátam mögül, miközben én éppen feledésbe merültem, és a gondolataimba. Rá bólintok és elindulok kifele a megfigyelő szobából.
- Mi a helyzet vele? – Kérdezem, majd át veszem a mappát, amiben az eddig megtudott adataink vannak.
- Egy olyan szert kapott hatalmas adagban, ami a katonáknak is szoktak adni hatalmas trauma esetén..- Szemeim kikerekedtek, ez még is mit jelentsen?
- Ismeri a film fogalmát, de nem tudja mi az a Harry Potter. Egyszerűen egy tiszta lap, aki beszél, de nem ért semmit. – Fogalmazta meg érhetőbben.
- Bemegyek. – Mondtam nem is válaszolva a feltett állítására.

Megtámadott kérdésekkel, és én csak egy hatalmas mély levegőt vettem.
- A nevem Kyla Steele ügynök, a nyomozó irodától. Én vezetem ezt a nyomozást, hogy kiderítsük, hogy mi is történt.- Kinyitottam a mappát, majd szemei elé vettem a képeket, amiket róla csináltunk.
- Ismerős önnek bármi? – Kérdezem.
- Nincs egyezés egy emberrel se, mint ha nem is létezne. – Mondom teljes határozottsággal, és higgadtsággal. Utálok nem együtt érzést mutatni, hiszen a lét elemem ez, de, mint ügynök nem mutathatok ki semmilyen érzelmet.
- Kutatóink azt mondják, hogy a tetkói nagyon, nagyon frissek, alig 3 naposak.- Mondom.Megjegyzés: IDE || Szószám: Ide ||  Credit
Vissza az elejére Go down
 
Kyla & Irina :: Dreaming state
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» State of Hawaii

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: