Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak






Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Jeremiah T. Callaghan, Robin Woods

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
A második Thompsonborz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
7
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Sep. 27.
▪▪ Korom :
24
▪▪ Tartózkodási hely :
Otthon

»Vas. Okt. 02, 2016 9:53 pm Keletkezett az írás






Sophie Thompson
KOR
22
Csoport
Szabaon választható
Play by
AnnaSophia Robb
Történeted
A második Thompson gyermek, az egyetlen lány a trióban. Nekünk kéne az öcsémmel vigyáznunk rád, hiszen mi vagyunk a fiútesók. Nekem kéne a legérettebbnek lennem, hiszen én vagyok a legidősebb. De nálunk semmi se úgy történik, mint kéne. Sokszor hitték már azt, hogy te vagy az én nővérem, mert te vagy a leghatározottabb hármunk közül. Mindig te vigyáztál ránk, terelgettél minket, rendet tettél, ha veszekedtünk az öcsémmel. Tiéd a vezető szerep, én sose voltam erre alkalmas. De ezt te nem is bánod, szívesen segítettél nekünk mindig is. Anyáék a kezdetektől fogva büszkék rád, talpraesett, szókimondó, segítőkész és okos szöszi vagy. A modorod sokszor nyers, emiatt szereztél már számos ellenséget, de sok baráttal is rendelkezel.
Fiatalon kirepültél a családi fészekből, hogy összeköltözhess a barátoddal. Ezután nemsokkal én is kivettem egy albérletet, aztán a betegségem eluralkodott rajtam. A ti lakásotokban akartam öngyilkos lenni, az életemet annak köszönhetem, hogy a barátod időben hazaért. Az egész család összeomlott, egy évig tartottak a pszichiátriai osztályon. A szüleink nem akartak befogadni, azt mondták, hogy ők nem tudnának figyelni rám. Te rögtön felajánlottad a segítséged, befogadtál, sose ítéltél el amiatt amit tettem. Azóta is nálatok élek, örülök annak, hogy megpróbálsz elviselni, ami lássuk be, hogy nem egy könnyű dolog.

Nooos, a személyiség nagyjából bele lett fűzve a leírásba, ezen kívül lehet bármilyen kettyója a húginak. Az avi nincs kőbe vésve, változtatható, azért esett rá a választásom, mert ő is szöszke. A csoportot is a kedves alkotóra bízom, nincs említve a lapomban, hogy mi a szakmája a tesónak. A név változtatható, a vezetéknévnek természetesen maradnia kell.
Nagyon várom, az öcsi már elkészült.  angyal
Vissza az elejére Go down
 
A második Thompsonborz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: