Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Okt. 04, 2016 4:06 pm Keletkezett az írásJames & Sarah


Hey Doc'


A vállam még mindig nem az igazi, ha emelnem kell, egyenesen úgy érzem, leszakad. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozom, csak annyi, hogy hagyom a rezidenseket kibontakozni. Persze Adam is csak gyötör azzal, hogy legyek túl a műtéten és senkinek sem kell elárulnom. Könnyen mondja, nem neki kell megkockáztatni az életét és karrierjét.
Az irodában éppen bújtam az egyik betegem lapját, mikor a telefonom istentelen hangon kezdett el csörömpölni. Gyorsan kinyomva néztem a naptárra, egy óra múlva időpontom van. Még Brodieval elkezdtünk egy baba projektet, viszont nem jártunk sikerrel a felépülésével. Én pedig reménykedem, hogy nem ez sem. Egyedül nem tudnék felnevelni egy porontyot.
Az igazat nincs semmi olyan jele, hogy sikerült, de én szeretek biztosra menni, és mivel ma nincs műtétem, így örömmel és dalolva fogok át menni a nőgyógyászatra.
De a papírmunka elvette a kedvem mindentől, így inkább felkapva a köpenyemet elindultamra. Egy kávét felmarkolva lépdeltem lassan, pontosan megnézve mindenkit, aki velem szembe jött. Nem csak azért, mert nem láttam olyan jól, egyszerűen szeretem felmérni az embereket. Tudni a történetüket. Bár a munkatársam nem így gondolják, egészen normális ember is tudnék lenni. De Brodie halála és baleset megváltoztatott. Azt hiszem.
Már azon kaptam magam, hogy megérkeztem. Ott álltam a nőgyógyászat előtt és mindenhol terhes nők mászkáltak. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mi lenne.. de nem. Tudom, hogy nem vagyok terhes. Ez csak egy sima kontroll. Legalábbis nagyon remélem.
Felnyögve dobtam el a poharat, amit nagy gondolataimban kiittam és végül rávettem magam, hogy bekopogjak az irodába, amin James Callaghan neve díszeleg.  Mióta itt dolgozom, a traumásokon kívül szinte senkivel nem találkozom, így nekem ez csak egy név. Az ajtó előtt még leveszem a köpenyt, ezzel is azt akarom leplezni, hogy orvos vagyok. Én most úgy vagyok itt, mint Sarah, és nem pedig dr Wright. Mély levegőt véve belépek a helységbe.
- Üdv. – köszönök végül rá, minden eddig hitt bátorságom elillant. Mintha nem érezném magam jól. Ideges lennék? Életemben nem voltam ideges. Most még is a szívem hevesebben kalapál. A kezemet nyújtom végül az orvosnak.
- Azt hiszem, ide van időpontom. Sarah Wright. – szedem végül magam össze. Visszanyerem magabiztosságomat és egy kellő mosollyal üdvözlöm a doktort. Elég kellemes benyomást kelt, de most itt nem azért vagyok, hogy történjen valami. Vagyis, de. Kiderüljön, hogy nem vagyok terhes.
Vissza az elejére Go down
 
James & Sarah
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: