Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Pént. Okt. 14, 2016 11:41 am Keletkezett az írás


Patrick Morrison
KOR
40
Csoport
szakorvosok
Play by
Michael Fassbender (alkuképes)
Történeted
Idestova tíz éve ismerjük egymást, de valahogy sohasem kerültünk közel egymáshoz. Nős voltál, én pedig ezért is kerültelek el. Vonzódtunk egymáshoz mindig, beteges szerepet töltöttünk be egymás életében, pedig soha nem jártunk sehová együtt, nem voltunk részesei egymás életének, de még csak arra sem fanyalodtunk, hogy lefeküdjünk egymással. Úgy szerettük egymást, hogy nem voltunk együtt soha egy percre sem.
Munkakörünk ugyanaz mára már, szakorvosok vagyunk, néha együtt dolgozunk, de nagyon ritkán futunk össze, de észrevettem, hogy az aranygyűrű már nincs rajtad. Nem sokkal utána hallottam arról, hogy az állapotos feleséged meghalt. Megakarsz engem keresni, hiszen egyre többet gondolsz rám. Valamelyest azt látod bennem, aki az újabb boldogságot jelentheti számodra vagy csak társaságra vágysz a hosszú gyász után? Miért én? Mi van, ha kiderül, hogy valami súlyos betegségben szenvedek, és nincs sok nekem hátra? Az csak egy újabb fájdalmas pont lenne neked, amit nem tudom, mennyire tudnál elviselni már.

Egy különös kapcsolatot szeretnék vele, amiben nincsenek feltételek, a szerelem ki is teljesedhet ennyi év után, de ugyanakkor benne vagyok hullámvölgyes drámával és egyéb játékokkal kiegészült kapcsolatban. Nem szeretnék szinte semmit megszabni, a név is változtatható, légy valamilyen orvos, és a PB is csak erős tipp, ez sem kikötés. Várlak, és megbeszélünk mindent PM-ben! *.*
Vissza az elejére Go down
 
Patrick Morrison
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: