Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Ronnie & Flinn || put a smile on your face
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 16, 2016 9:50 am Keletkezett az írás
Sokan megkérdeznék tőlem, hogy milyen érzés tudni azt, hogy az emberek megfordulnak utánad. Jogosan kérdeznék. Nem mondom azt, hogy idegesítő. Elégedettséggel tölt el, érzem, hogy valamiért megdolgoztam és íme az eredménye. Nagyon sok évembe, időmbe és pénzembe került így kidolgozni magam. Büszke vagyok magamra. Viszont azt se mondom, hogy boldog vagyok tőle. Úgy érzem ilyenkor, hogy az emberek a külsőm és pénzem miatt "szeretnek", hogy ha nem lennék jóképű és izmos, akkor mit se érnék az embereknek, hogy a társadalom egyik kitaszítottja lennék. Nehéz bevallani, de emiatt is kezdtem el több figyelmet terelni a külsőmre. Mikor felsős lettem általánosban egy szürke kisegér voltam, akire a tanárok se figyeltek. Viszont mikor elkezdtem sportolni és kezdtem izmosodni, sokkal többen figyeltek fel rám. Ha jó, ha nem jó, ebből élek meg, abból, hogy kameráknak pózolok, hogy napi 3 órát töltök az edzőteremben, hogy a felsőtestem közszemlére teszem és mindenki megfordul utánam. Ez van.
De van valaki, aki nem csak a külsőm miatt szeret. Ő lenne Ronnie. Ronniet még kisgyermek korom óta ismerem, már akkor elválaszthatatlanok voltunk. Sokan kérdezték, hogy együtt vagyunk-e, mi meg nevetve nemet válaszoltunk. Nem tudom, hogy helyes lenne-e, ha elhívnám egy randira, vagy egy romantikus vacsorára, mert valljuk be őszintén pont egy olyan nőre van szükségem, mint Ronnie. Ha az utcán leszólítok egy lányt egy randira rögtön elfogadná az ajánlatot, de Ronnie más.
A parkban sétálok,a házunkhoz közelihez. Öcsi elment valahova, így egyedül maradtam. Ezért is hívtam fel barátnőmet, hogy jöjjön ide. Mikor meglátom az ismerős arcot hozzásietek, szorosan megölelem, még egy kicist fel is emelem, de biztonságosan lerakom a földre.
- Szia!


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 30, 2016 8:14 pm Keletkezett az írásA tegnapi napom nagyon hosszúra sikerült, és most nem azért, mert elmentem volna, hogy egy bárban vagy klubban töltsem az időmet, hanem azért, mert behívtak engem is ügyeletre. Hiába mondtam, hogy én nem baleseti sebész leszek, vagy toxikológus, akinek a balesetin kéne dekkolnia egész nap... nem igazán érdekelte a vezetőséget, nekem is teljesítenem kell mindenhol a minimum óraszámot.
Az este viszonylag nyugalmasan telt, nem volt tömeg karambol, csak páran jöttek be, szerencsére csak egy gyerek volt a betegek között, őt erős hasfájással hozták be. Kiderült, hogy nincs semmi baja, kapott infúziót, ma már el is mehet haza.
Reggel hét órakor ért véget a reggeli vizit, utána már mehettem is haza, ahol is egy gyors zuhany után már dőltem is be az ágyba aludni, este sajnos nem volt rá időm.
Délután csörgött a telefonom, kedvenc és egyetlen lakótársam akar kimozdítani otthonról, szerencsére nem ő keltett fel, hanem már egy ideje ébren voltam ezért bele is mentem a találkába. Ha kéri akkor is elmentem volna vele, miután haza értem, a huszonnégy órás ügyelet után is, bár kicsit koki lettem volna, de ez már igazán csak részlet kérdés.
Felvettem egy hosszú nadrágot, egy egyszerű felsőt, ami kiemeli az alakomat, magamhoz vettem a táskám és már indulhattam is. Szeretem ha megnéznek az emberek, de ki nem? Ez csak elismerés, amire mindenkinek szüksége van, önbizalmat ad és még a legrosszabb napjaimon is fel tud valamilyen szinten dobni az, ha az emberek elismerő tekintettel mérnek végig.
A parkba érve, hamar meglátom Flinnt és hozzá sietek, Ő pedig szokásához híven megölel és felemel, amire felnevetek.
- Szia! Mihez van kedved ma délután? - Érdeklődök, kaját nem hoztam, pedig akkor leülhettünk volna piknikezni vagy mi.
Vissza az elejére Go down
 
Ronnie & Flinn || put a smile on your face
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: