Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Edwin Simmons, Ethan H. North, Lena E. Winfield, Madison Callaghan, Mira Steele, Vivian A. Holt

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.
Hozzászólások
Üzeneted jött?
Today at 11:42 am
írta a posztot
Today at 10:30 am
írta a posztot
Yesterday at 10:07 pm
írta a posztot
Yesterday at 7:45 pm
írta a posztot


Share | 
 
Ronnie & Flinn || put a smile on your face
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
13
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 16, 2016 9:50 am Keletkezett az írás
Sokan megkérdeznék tőlem, hogy milyen érzés tudni azt, hogy az emberek megfordulnak utánad. Jogosan kérdeznék. Nem mondom azt, hogy idegesítő. Elégedettséggel tölt el, érzem, hogy valamiért megdolgoztam és íme az eredménye. Nagyon sok évembe, időmbe és pénzembe került így kidolgozni magam. Büszke vagyok magamra. Viszont azt se mondom, hogy boldog vagyok tőle. Úgy érzem ilyenkor, hogy az emberek a külsőm és pénzem miatt "szeretnek", hogy ha nem lennék jóképű és izmos, akkor mit se érnék az embereknek, hogy a társadalom egyik kitaszítottja lennék. Nehéz bevallani, de emiatt is kezdtem el több figyelmet terelni a külsőmre. Mikor felsős lettem általánosban egy szürke kisegér voltam, akire a tanárok se figyeltek. Viszont mikor elkezdtem sportolni és kezdtem izmosodni, sokkal többen figyeltek fel rám. Ha jó, ha nem jó, ebből élek meg, abból, hogy kameráknak pózolok, hogy napi 3 órát töltök az edzőteremben, hogy a felsőtestem közszemlére teszem és mindenki megfordul utánam. Ez van.
De van valaki, aki nem csak a külsőm miatt szeret. Ő lenne Ronnie. Ronniet még kisgyermek korom óta ismerem, már akkor elválaszthatatlanok voltunk. Sokan kérdezték, hogy együtt vagyunk-e, mi meg nevetve nemet válaszoltunk. Nem tudom, hogy helyes lenne-e, ha elhívnám egy randira, vagy egy romantikus vacsorára, mert valljuk be őszintén pont egy olyan nőre van szükségem, mint Ronnie. Ha az utcán leszólítok egy lányt egy randira rögtön elfogadná az ajánlatot, de Ronnie más.
A parkban sétálok,a házunkhoz közelihez. Öcsi elment valahova, így egyedül maradtam. Ezért is hívtam fel barátnőmet, hogy jöjjön ide. Mikor meglátom az ismerős arcot hozzásietek, szorosan megölelem, még egy kicist fel is emelem, de biztonságosan lerakom a földre.
- Szia!


Vissza az elejére Go down
 
Ronnie & Flinn || put a smile on your face
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: