Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 16, 2016 4:50 pm Keletkezett az írás


Ryan?? Akármi
KOR
30-32
Csoport
Rád bízom
Play by
Cam Gigandet
Történeted
Körülbelül két hete bukkantál fel először a gyógyszertárban, ahol dolgozok, altatót kértél tőlem, arra hivatkozva, hogy rossz éjszakáid vannak. Nem adtam, mert nem adhattam. Még egyszer nem kockáztathatom a munkahelyemet. Megértetted, aztán elmentél. Két nap múlva ismét felbukkantál, ezúttal orvosi receptet is hoztál. Pár nap múlva újból jöttél, csakhogy ezúttal nem gyógyszerért. Engem hívtál el randira. Először visszautasítottalak, mert hát, hogyan is randizhatnék egy ismeretlen fickóval, aztán te győzködtél, és rábólintottam, mondván, hogy amúgy sem ismerek még senkit Sydney-ben, miért is ne? Nem bántam meg, hiszen tökéletesre sikerült a találkánk. Utána találkoztunk még párszor, de soha semmi nem volt köztünk. Nekem túl korai lenne.
Amiről azonban fogalmam sincs az az, hogy nem véletlen volt, hogy aznap betévedtél a gyógyszertárba. Másfél évvel ezelőtt, Franciaországban, a te testvéred volt az aki belehalt a betegségébe miattam. Figyelmetlen voltam és rossz gyógyszert adtam. Te akkor börtönben voltál lopásért, csak nemrég szabadultál és bosszút esküdtél. Nyomozni kezdtél utánam, így kerültél Franciaországba. Titokzatos leveleket írsz nekem, ahol 'gyilkosnak" szólítasz, és erről nekem fogalmam sincs. Nekem mindössze csak egy srác vagy, aki talán a kelleténél jobban felkeltette az érdeklődésemet. Hogyan lesz tovább?

A név változtatható, ahogy a karakter jelleme és múltja is. A pb-t szeretném, ha maradna, de ha nagyon nem tetszik, akkor alkudhatunk. Hogy hogyan fog alakulni a karakterek kapcsolata, az kettőnktől függ, kérlek gyere gyorsan, nagyon várlak *_* wííí
Vissza az elejére Go down
 
Ryan ???
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: