Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Alvin R. Prescott, Amy Locks, Choi Jun Hye, Clayton Cross, Dimitri Grigorenko, Eden Walker, Eliza Zoe Marshall, Haydn Rowe, Jamie Thompson, Jeremiah Owen, Kara Grant, Katherine M. Sullivan, Kaylee Stell, Lev Elliott, Matthew O'Donnell, Mira Steele, Ronnie Wilson, Rose E. Ryom, Shay Kieran, Wendy Dagenhart

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.
Hozzászólások
Üzeneted jött?
írta a posztot
Today at 9:53 pm
írta a posztot
Today at 8:46 pm
írta a posztot
Today at 7:17 pm
írta a posztot
Today at 4:31 pm
írta a posztot
Today at 3:56 pm
írta a posztot


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
1
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 17.
▪▪ Korom :
30

»Hétf. Okt. 17, 2016 3:42 pm Keletkezett az írás


Sheila L. Morrison
BECENEVEK
Csak Sheila
KOR
30
Beosztásom
-
Szexualitás
Heteroszexuális
Play by
Jessica Lowndes
Családi állapot
Elvált
Csoport
Páciens
Jelenleg élek
Sydney
2016. 01. 20.

A vérben nagy mennyiségben kóros fehérvérsejtek, a csontvelőn rosszindulatú daganat figyelhető meg. A vérvizsgálat kimutatta, hogy a beteg leukémiában szenved. További kivizsgálás miatt keresse fel orvosát az alábbi telefonszámon.


Olvasom a leletet, amit a postás hozott. A postás. Itt Kalgoorlieben már csak így szokás. A postás közli veled, hogy kibaszottul leukémiás vagy.
Leülök az ágyra, mert szédülni kezdek. Nem akarom elhinni, ami le van írva arra a kicseszett papírra. Nem lehetek halálos beteg. Ez nem történhet meg velem, a picsába!
Dühömben széttépem a papírt, és üvölteni kezdek. A könnyeim patakokban folynak végig az arcomon, és azt kívánom, bárcsak álmodnék. A combomat ütögetem, miközben kívülről úgy tűnhetek, mint aki hiszti rohamot kapott. A férjem nyit be az ajtón, és látszólag nem érti, mi a probléma.
- Lydia? – néz rám kérdően, aztán a földön heverő papír fecnikre. Látom rajta, hogy valamennyire már sejti, hogy baj van. Odajön és mellém ül.
- Leukémiám van. – mondok csak ennyit, mire az arca lefagy, és hirtelen azt sem tudja, mit kell ilyenkor mondani.
- Micsoda? Ó, drágám. – ölel magához, én pedig üvölteni tudnék, de inkább elfojtom magamban a dühöt. A dühöt, ami igazából az én személyemre irányul, hiszen az én szervezetem az, ami ilyen rohadt gyenge és sebezhető tud lenni. – Minden rendben lesz. – mondja az ócska általános szöveget, amire csak megforgatom a szemem, de belenyugszom. Belenyugszom, hogy lehetséges, nemsokára meg fogok halni.

2016. 09. 28.

A bőröndömbe gyömöszölöm a ruháim nagy részét, amelyre szükségem lesz az új életemben. James három napja az orrom alá csúsztatta a válási papírokat, miszerint „Szeretlek, de nem bírom végignézni, ahogy a szemem előtt halsz meg, és én nem tudok semmit tenni ellene.”… Igen, jól érted. Ezt mondta, és aztán le is lépett. Fapofával.
Az állapotom egy fikarcnyit sem javult, sőt még rosszabb lett. Ez az orvos, aki itt kezelt, ennek fingja sincs az egészről. Legalábbis nagyon úgy tűnik, mert szinte a kérdéseimre sem tudott válaszolni. Pedig jó lenne tudni, hogy mégis mennyi időm van hátra úgy nagyjából. Nem kell azt mondania, hogy egy hetem van hátra, vagy pontosat, de egy bizonyos időintervallumot tudni szeretnék, a francba is!
Az utazási cél: Sydney. A megcélzott orvos: Craig Jordan. Lydia Barret nincs többé. Az új nevem Sheila Morrison. Nem tudom, hogy fogom megszokni. James vezetéknevét megtartom, így Craig nem fog felismerni. Utoljára tizenkét éve találkoztunk, azóta pedig már igencsak megváltoztam, szinte közöm nincs ahhoz küldőre, amilyen akkor voltam. Bízom Craigben. Majd ő meggyógyít…
Vissza az elejére Go down
 
Sheila Morrison
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: