Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Mr. 'I will change your life' - ELKELT!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
66
▪▪ Hírnév :
1
▪▪ Megjöttem :
2015. Aug. 05.
▪▪ Korom :
41
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Szomb. Okt. 22, 2016 1:10 pm Keletkezett az írás


Mr. 'I will change your life' ♥
KOR
40-50
Csoport
Szakorvos/Civil
Play by
A történet rész végén
Történeted
Nem titok, hogy nem tulajdonítottam neked nagy figyelmet, hiszen úgy tűnt, hogy te is csak egy vagy, a bárokban üldögélő, szingli (vagy nem szingli?!) férfiak közül, akikkel a Sydneyben való tartózkodásom alatt iszogattam és beszélgettem.
A különbség csak az, hogy míg én leittam magamat a sárga földig, és a részegség mámorában dagonyáztam, te, barátom, full józan maradtál.
Tudod...
a, meg is sértődhetnék, hogy nem buliztál velem. Pedig igazán kedves voltam, nem sértegettelek, és naaaagyon mentem volna tovább az éjszakába!
b, hovatovább, amikor elhívtalak magamhoz, te jöttél ugyan - de a helyett, hogy lefeküdtél volna velem, a hajamat fogtad, amíg én a vécét ölelgettem - és nem téged. Romantikusan.
c, általában egy férfi azért bújik ágyba velem, hogy megdöngessen. DE TE? Te velem ALUDTÁL!
Tényleg nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy nem történt köztünk semmi egyéb, csak egyetlen csókot váltottunk - azóta sem találkoztunk. Egy kaland voltál, vagy az életemben. Annak kellene lenned, de valahogy több vagy.
Nem ismerlek, fogalmam sincs, hogy mivel foglalkozol, vagy, hogy van-e esetleg feleséged, családod, és ezért nem történhetett semmi komoly, vagy komolytalan köztünk.

Amikor újra találkozunk (meglehet, hogy új vagy a városban, és csak most kezdesz a kórházban, amennyiben szakorvos vagy), meg fogod rogyasztani a térdemet, már akkor, amikor újra meglátlak - méterekről. Tényleg nem akarsz kihasználni, és nem akarsz rám erőltetni semmit, amit nem akarok. Márpedig én nem akarok komoly kapcsolatot, ezzel nyilván te is tisztában vagy. De, és, bár nem mondtad még el nekem, meg akarod változtatni az életemet. Talán az első pillanattól fogva tudod, hogy mit akarsz, és azt, hogy ennek a részesévé akarsz tenni, bele akarsz vonni a terveidbe. Nem akarsz két hét múlva feleségül venni, hiszen nem ismersz, de meg akarsz ismerni. És, tudod, olyan kedves, ugyanakkor lehengerlő, csodálatos, zseniális, vicces, titokzatos vagy, hogy arra sarkallsz, hogy én is meg akarjalak ismerni téged.
Meg akarlak ismerni téged.

// A karakterek között nyilván ilyen-olyan viszony alakulna ki. Amennyiben kórházi dolgozó lesz, az plusz nehézségeket vonhat maga után, de az sem kevésbé, ha civil lesz az úriember (rendőrök, tűzoltók, zenészek előnyben, de báááármi lehet!*___*).
Bár a férfi meg akarja hódítani Kate-et, azt előre leszögezném, hogy nem lesz könnyű dolga a nőszeméllyel. Szeretném, ha sokat tudnánk játszani, lehet drámázni is, nem vagyok semmi jó-, illetve rossz elrontója SEM. Továbbá néha léket is kaphat a kapcsolatuk, amikor összevesznek, és úgy döntenek, hogy barátokként folytatják az életüket - de szeretném, ha végül egymás mellett állapodnának meg.
A férfi nyilván nem töketlen, és nem azért nem feküdt le Kate-tel, hanem egyszerűen TÉNYLEG nem akarta kihasználni (bizony, léteznek még ilyen modern kori lovagok, és olybá tűnik, hogy a gentlemen-ek korszaka még nem áldozott le teljesen). Mert tényleg meg akarja változtatni Kate életét. Sőt, talán a sajátját is (feleség/család elvesztése, megcsalta a(z ex-)felesége, egyéb tragédia, csalódás, 'egyszerűen' a boldogság keresése, stb., a határ a csillagos ég).
Még egyetlen kikötés: szeretném, ha nem csak egy párt alkotnának, hanem barátok is lennének, tehát eleinte nyilván valami lightos, kocsmába beülős, túrázós, szörfözős, hegymászós, dumálós-borozós-filmezős sztorival kellene kezdeni, of course durva kémiával, vágyakkal, hirtelen és váratlan, szenvedélyességgel, és ebből felépíteni valami tartósat, maradandót és igazit.


Pb-javaslatok (más, 40-50-es ránézek, és aztakurva úriembereket ajánlgatni ér!): Patrick Dempsey, Eric Dane, Nioklaj Coster-Waldau, Jeffrey Dean Morgan, Hugh Jackman, Bradley Cooper, etc.
Vissza az elejére Go down
 
Mr. 'I will change your life' - ELKELT!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: