Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 23, 2016 2:28 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás


A fotózás volt az életem. Mindenhová magammal vittem a fényképezőgépemet és mindent lefotóztam, amit arra érdemesnek találtam. Szerintem gyönyörű képeket csináltam, de azzal a méregdrága kamerával nem volt nehéz. A bátyámtól kaptam az egyik születésnapomra. Először nem tudtam, hogy honnan tudta, hogy pont ezt akartam. Aztán eszembe jutott, hogy minden nap mutogattam neki, hogy ez milyen király gép és milyen jó lenne, ha lenne egy ilyenem. Már sok mindent megéltünk a fényképezőmmel.Az instagrammomra rengeteg képet töltöttem fel, amit én csináltam. Az embereknek is tetszettek a képeim és ezt a követőim száma is szépen mutatta. Általában tárgyakat, növényeket és tájat fotóztam, de miután felkért több modellcég is fotózni, már modellekről is raktam ki képeket. A tesómról is rengeteg képet készítettem, mert ő a kamera másik végén szeret állni, szóval jó kis csapat vagyunk. Mindenki azt kérdezgette, hogy miért nem rakok ki képet magamról is, mert elvégre az az én instagrammom volt és egy kép sem volt kint rólam, szóval elkezdtem magamról is képeket készíteni. Rájöttem, hogy ezt is élvezem, szóval egyre több kép került ki rólam is. Az O'Donnell név már ekkor is ismert volt a modellügynökségek körében, szóval hamar megkerestek modell állás lehetőséggel, de én ezeket többször is vissza utasítottam. Meg akartam hagyni ezt Flinnek. Volt mikor már ő is mondta, hogy próbáljam ki egyszer, szóval éltem a lehetőséggel és elmentem egy fotózásra. Élveztem, de nem annyira, mint mikor én fotózok, szóval maradtam a fotózásnál. Néha azért még elfogadok egy-egy felkérést. Ezért következett el az a nap mikor a testvéremmel mentem fotózásra. A bátyám modellügynöksége felkért, hogy az egyik fotózáson álljak be én is, de nem mint fotós, hanem mint modell. Gondoltam, hogy egyszer valakinek az az ötlete támad, hogy készít egy fotósorozatot a O'Donnell fivérekkel. Kíváncsi voltam, hogy mi fog kisülni belőle, meg mindig is vágytam, hogy a tökéletes bátyámmal egy plakáton lehessek, ezért is mentem el. Picit késtem, de sose voltam pontos. Nagyon modern stúdió volt ahová megérkeztem. Egyből megmutatták, hogy hol találom az öltözőt, ahová már a ruhámat is kikészítették. Egy gondom volt ezzel a stúdióval, csak kegy férfi és egy női öltöző volt. Ez nem olyan nagy gond, de szerintem simán lehetett volna még. Nem voltam szégyenlős, de azért nem mindegy, hogy van egy saját hatalmas öltözőm, vagy a többiekkel nyomorgok. Az volt a szerencsém, hogy ezen a fotózáson csak én és Flinn modellkedtünk. Megálltam az öltöző ajtaja előtt és benyitottam.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 23, 2016 2:55 pm Keletkezett az írás
A modellügynökségem vezetőjének hívására keltem. Emlékeztettet, hogy ma Mattel lesz fotózásom, és ne késsek el. Biztosítottam róla, hogy minden rendben lesz, és időben érkezem meg. Meg amúgy is: már vártam ezt a napot. Köztudott, hogy az O'Donnell fivérek nagyon fotogének, és nagyon jól mutatnak egyes magazinok címlapján, reklámokban vagy esetleg plakátokon. Viszont öcsi inkább a kamera mögött bújik el, amit én teljesen megértek, mert főleg, ha mi ketten dolgozunk együtt, nagyon jó csapat vagyunk. Én modellt állok, ő meg fotóz.
Sokszor kérem az öcsit, hogy jöjjön el velem legalább egy fotózásra, vagy ő is kezdjen bele a modell karrierbe, ő ezt elutasítja. Szerintem kár lenne nem felhasználni azt a gyönyörű pofit, amivel az ég megáldotta. Modellügynökségek ezrét küldtem már Mattre, de ő mindig nemet mond. Kivéve ma.
Pontosan érkeztem, és már a jól megszokott rendet követve, mentem öltözni. Nagyin izgatott voltam, kíváncsi voltam mi fog ebből ki sülni, mivel most az egyszer az O'Donnell testvérek együtt állnak a kamera elé. Nem csalódtam az öcsibe, késett néhány percet. Éppen a nadrágom övét venném ki, mikor egy ajtó nyílásra kapom fel a fejem.
- Szia öcsi! - mondom, és férfiasan megölelem, és megveregetem a hátát. - Készen állsz?


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 23, 2016 3:13 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás


Mikor beléptem az öltözőbe, a bátyám már bent öltözött. Úgy láttam, hogy épp a nadrágövétől próbált megszabadulni, mikor megzavartam.
- Szia! - köszöntem neki mosolyogva és visszaöleltem. Még mindig jól látható volt a magasságbeli különbségünk, mert én nem nőttem olyan magasra, mint ő. Reméltem, hogy nem lesz gond a fotózásnál, mert tényleg nem nagy különbség, de azért látszódik.
- Persze, hogy készen állok! - jelentettem ki határozottan. Igaz, nem volt teljesen új a modellkedés, de azért egy kicsit izgultam.
- Már csak azt nem tudom, hogy melyik az én ruhám. - néztem gondolkodva az állványra, amin a ruhák voltak. Több ruha is volt ott, szóval fogalmam sem volt, hogy melyik az enyém. Nem tudtam, hogy most rajta van valahol a nevem vagy kint elmondták, hogy melyik is az és csak elfelejtettem, ezért vártam Flinn reakcióját, hátha elmondja melyik az enyém. Mivel az övét akarta kivenni, így gondoltam, hogy még rajta is az otthoni ruha van és nem az amiben fotózni fogják.
- Amúgy van valami témája ennek a fotózásnak? - néztem rá érdeklődve miközben elindultam az állvány felé, amin a sok ruha volt.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 23, 2016 3:29 pm Keletkezett az írás
Sose gondoltam úgy Mattre mint valami teher, mint valami átok. Nem, soha, inkább úgy mint egy áldás. Nélküle szerintem sehol se lennék az életben.
Mikor öcsit megölelem, hallom a kapkodó levegővételét. Bizonyára nagyon izgulhat, de nem kell aggódnia, itt vagyok. És én is izgulok.
- Na ez a beszéd! - mondom, és éppen folytatnám harcomat az övemmel, amikor mond valamit.
Megindulok az állvány felé, és néhány címkét megnézve veszem ki a piros inget csokornyakkendővel és a fekete nadrágot, ami "Matthew O'Donnell névvel van ellátva.
- Tessék, ez a tiéd, öcsi, a cipő meg ott van. - nyújtom át neki, és mutatok a sarokba, ahol egy nagy cipős doboz van.
Az övemhez nyúlok, kihúzom azt, a cipzárt is lehúzom, és lassan tolom le a nadrágot.
- A Bulova kampányhoz kell modellt állnunk. Valami elegáns cucc. - magyarázok, és a nadrágomat már le is vettem.
- Na de mesélj öcsi, minden rendben? - kérdezem egy szál alsónadrágban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 23, 2016 5:03 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás


Flinn megindult az állvány felé és kivett egy piros inget csokornyakkendővel és egy fekete nadrággal.
- Köszi! - elvettem tőle a ruhámat és leraktam az egyik székre. Sose szerettem az ingeket. Kényelmetlenül éreztem benne magam. Azt hittem, hogy valami merészebb fotózás lesz, de nem baj, legalább a testvéremmel leszek és már ez is szuper. De azért szívesebben lettem volna legalább félmeztelen. Nem azt mondom, hogy szerettem mutogatni magam, de egy srác mindig büszke arra, amit kemény munkával ér el és én rengeteg küzdöttem azért, hogy ilyen külsőm legyen.
- Értem, hát nem ez a kedvenc témám, de jó lesz. - még egyszer végignéztem a ruhámon és én is elkezdtem öltözni. Először a pólómat dobtam le magamról, majd én is megszabadultam a nadrágomtól. Mindketten egy szál alsónadrágban álltunk, de egyikünk sem zavartatta magát, elvégre testvérek vagyunk. Láttuk már egymást kevesebb ruhába is, igaz, hogy az nagyon régen volt, de akkor is.
- Aha, elkezdtem lakótársat keresni, mert néha unalmas abban a nagy lakásban. És veled? -•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 23, 2016 8:26 pm Keletkezett az írás
Látom rajta, hogy valami zavarja. Lehet, hogy a fotózás körülményei, vagy csak az emlékek.
Az ingemhez nyúlok, és azt kezdem el begombolgatni. Sokkal lassabban öltözök, mint szoktam. Most az egyszer van társaságom.
- Figyelj öcsi, ennek nagyon örülök, de átjöhetsz hozzánk, akár Ronniehoz is, szívesen elbeszélgetne veled. Ott is aludhatsz. Vagy egy közös programot megtervezünk. - mondom.
Na igen Ronnie. Ronnie oda van Mattért, szerinte annyira aranyos és cuki kisfiú. Nincs köztük sok év, de a lány barátként szereti a fiút.
- Semmi különös, próbálgatom még a St. Claire-t, tudod rezidens vagyok ott. De minden rendben van. Mesélj, hogy állsz csajok terén? Biztos vagyok benne, hogy van valakid. - fecsegek és a nadrágomért nyúlok.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 23, 2016 8:46 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás- Köszi, majd akkor mostmár gyakrabban be fogok nézni hozzátok. De szerintem ott aludni nem fogok, mert lehet nem tudnék aludni tőletek. - egy apró mosoly ült ki az arcomra. Remélem, hogy értette mire célzok. Tudom, hogy nincsenek együtt, de tuti lefeküdtek már. Elvégre tesóm a legjobb pasi a világon, Ronni meg rendkívül szép lány, szóval tuti volt már valami, csak nem mondják. Örültem annak, hogy felajánlotta, hogy többet legyek náluk, de lakótársat akkor is keresek magamnak, mert nagy buli lenne. Közben felhúztam a nadrágot.
- Pedig nincs. Nem nagyon szeretném még lekötelezni magam. - Még egy jó darabig nem szerettem volna barátnőt. Nem nekem való.
- Na és neked? Ilyen jó pali után minden csaj megfordul. - rakacsintottam majd az ingemre néztem.
- Ez nagyon ronda! - mondom miközben magam elé tartom az inget.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Hétf. Okt. 24, 2016 5:54 pm Keletkezett az írás
Miközben hallgatom Mattet a nadrágomat húzom fel. A poénnak szánt mondatán meglepődök.
- Ezt hogy érted öcsi? - kérdezem.
Ugye nem gondolja azt, hogy én tényleg már megfektettem Ronniet. Igen, lehet, hogy mélyebben érzek a lány iránt, de akkor is. Erre azért még én se lennék képes.
- Hmm, ezen meglepődtem. Azt hittem egy igazi nőcsábász vagy. - tűnődök el, de a végén már nevetek.
A zakómért nyúlok, és fel is veszem.
- Nincs most semmi komoly se.
A kijelentésén meghökkenek, ugyanis az az ing szerintem nagyon jól néz ki.
- Jaj öcsi, ne kezd. Vedd fel, hozzácsapunk egy csokornyakkendőt és kész. Higgy nekem! Jut eszembe.. segítenél megkötni a csokornyakkendőm? - mondom, és a kezébe nyomom a csokornyakkendőt.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Okt. 24, 2016 10:06 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás- Sehogy! - inkább lezártam a témát, mert úgy láttam, hogy nem vette a lapot. Tényleg nem értem, hogy miért nem fekteti meg már azt a lányt. Én az ő helyébe már rég bepróbálkoztam volna.
- Mert az is vagyok! - jelentettem ki nevetve és büszkén kihúztam magam. Tényleg nagy nőcsábász voltam, de csak az egyéjszakás kalandokban utaztam.
Semmi komol? Akkor nem komoly van? - sose említette, hogy bele szokott e menni alkalmiba, szóval rákérdeztem. Nem csodáln, hisz ő a leghelyesebb, szóval bármikor, bármilyen csajt fel tudna szedni.
- De nézd már milyen ronda színe van! - mondtam elfintorodva majd visszadobtam az inget a székre és a tesóm elé léptem. Elkezdtem megkötni a csokornyakkendőjét.
- Amúgy milyen ez az orvosos dolog? - kérdeztem miközben a nyakkendővel szerencsétlenkedtem.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Kedd Okt. 25, 2016 7:06 pm Keletkezett az írás
Matt kissé idegesen zárja le a témát, én meg tudomást se akarok erről venni. Vajon tényleg azt hiszi, hogy megfektettem már Ronniet?
- A Kaszanova megszólalt. - mosolyodok el.
Igen, az öcsi mindig is nagy nőcsábász volt, bár az egy éjszakás kalandokban bővelkedett. Vagyis csak sejtem ezt, mert egyszer se hozott haza egy lányt se, legalábbis én erre nem emlékszem.
- Nincs most semmi se az életembe, öcsi. Ne forgasd ki a szavaimat! - tanácsolom neki.
- Jajj, ne hisztizz Matt! - nevetem ki.
Elkezdi kötni a csokornyakkendőm.
- Nagyon jó, szeretem csinálni. Ha nem jön be a modell pálya, akkor ott van az orvoslás, ha meg az orvoslás nem jön be, ott van a  modell pálya. Egyszerű de nagyszerű.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Pént. Okt. 28, 2016 8:59 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózás- Meg bizony! - nevettem. Elég nagy kaszanovának tartottam magam, de hát általában tényleg meg kaptam akit megakartam. Flinn nem sokat tudhatott az egy éjszakás kalandjaimról csak azt, amit elmeséltem. Legtöbbször én aludtam a lánynál, de ha meg a lány jött át, akkor nagyon sunyiba csempésztem be.
- És miért nincs? - faggatom tovább. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy ő a legjobb pali, akit ismerek, szóval simán megkapna bárkit.
- A modellkedést nehogy abba hagyd! Kár lenne... - Még nem láttam jobb modellt tőle. Imádom, ha ő áll nekem modellt. A róla készült képeim a legjobbak. Miután megkötöttem a nyakkendőjét, magamra vettem az inget és miközben begomboltam, a tesómra néztem.
- Néz már rám... úgy nézek ki ebben, mint valami bohóc. - végigmutattam magamon, majd a kezébe nyomtam a nyakkendőmet, hogy segítsen.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
14
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 15.
▪▪ Tartózkodási hely :
st. claire hospital ||

»Vas. Okt. 30, 2016 11:31 am Keletkezett az írás
Még mindig a szerelmi életemről faggat, én meg már kezdem unni.
- Egyszerűen most nincs. - válaszolom, és remélem vette a célzást, hogy elég.
- Figyelj öcsi, nem áll szándékomban befejezni, de ez már a nagybetűs élet, már nem gyerekek vagyunk. - mondom.
Gyerekként alig vártuk, hogy felcseperedjünk és a magunk életét éljük, de nem kellett volna annyira vágyni a felnőtt életre. Nagyon nehéz, és megterhelő, de le kell győzni mindent.
Miután végzett a csokornyakkendőmmel, felvette az ingét.
- Ne beszélj butaságokat, ha nő lennék már rég összepisiltem volna magam. - kacsintok rá, és a cipőmet felhúzva intek neki,  hogy siessen.
Miután végzett kilépek az öltözőből, és Mattel az oldalamon lépek be a stúdióba. Kezet rázok mindenkivel, vagy esetleg arcon csókolom és követem az utasításait. A kamera elé állok és a testvéremre nézek.


Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 30, 2016 12:09 pm Keletkezett az írás
Flinn & Matt
Testvér fotózásNagyon nem akart beszélni a szerelmi életéről. Éreztem, hogy valami van csak nem árulja el.
- Végül is igazad van. - Én még nem éreztem annyira, hogy már a nagybetűs életben lennék. Nagyon élveztem a mindennapjaimat. Mindig más lányt vittem haza, minden este buliztam, azt csináltam amit szerettem, szóval nem éreztem megterhelőnek. Úgy gondoltam, hogy ha az a nagybetűs élet, akkor jó dolgom lesz. A következő megjegyzése hallatán elpirultam egy kicsit. Sosem voltam az a pirulós fajta, de ha a bátyám dicsért meg akkor elpirultam. Az ő véleménye mindig is sokat számított nekem, az övé volt a legfontosabb a számomra. Amint végeztünk az öltözéssel, átmentünk a stúdióba. Én is kezet ráztam azzal a sok idegennel, akivel Flinn is. Beállt a kamera elé és rám nézett. Tudtam, hogy nekem is oda kell mennem. Nagyon izgultam, éreztem, hogy egy kicsit remeg a kezem. Nem először voltam fotózáson, de a bátyámmal még sose modellkedtünk együtt. Beálltam mellé és vártam az utasításokat.•  notes: picuri megjegyzés  •  outfit  •  
• •
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
Flinn & Matt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bellboy needed || Callie&Matt
» Matt Bomer
» Szobatársak Matt-Tina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: