Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Nate & Kate :: You're in my sexxx dreams
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
66
▪▪ Hírnév :
1
▪▪ Megjöttem :
2015. Aug. 05.
▪▪ Korom :
42
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Csüt. Okt. 27, 2016 5:39 pm Keletkezett az írás
Nate & KateDon't stop, let's party, do what you want with my body.Könnyed, kamaszos lelkesedéssel vetem bele magamat az éjszakai, pezsgő, belvárosi életbe. Ez a kijelentés nem pontosan tükrözi azt, amit érzek. Valósággal pörgök, mint egy búgócsiga, és ennek Nathan Graham az oka. Meg annak is, hogy jól akarok kinézni. Igazán boldoggá tesz a férfi, és nem azért, mert mi egy párt alkotunk – isten ments! Annyira jól megvagyunk, a magunk kis szelídke-szolidka világában, ahol egyszerűen barátok vagyunk, extrákkal, hogy az már szinte fájóan tökéletes. Imádom ezt a felhőtlen kötetlenséget, nincsenek elvárások, és nincsenek korlátok. Nem várja el tőlem, hogy ő legyen az egyetlen férfi az életemben, és én sem várom el tőle, hogy egyedüli nőként legyek jelen az életében. Nyilván nem így van.
Szóval boldog vagyok. Több, mint boldog. Valósággal röpködök a kis házamban, miközben készülődök – már csak azért is, mert a fellegekben járok, amiért egy icipicit sem vagyok késésben. Ritka alkalmak egyike, és jól pofán is kellene vágni, amiért egy személyes jellegű találkozóról, egy szimpla iszogatós estéről nem kések el, de a munkahelyemről igen. Néha.
Nagyon sötét-, királykék, ujjatlan, egyszerű és letisztult ruhát húzok fel, mely szemtelenül rövid, de a hosszához képest nagyon is visszafogott a dekoltázsa, valamint fekete magas sarkút. A blézeren gondolkodom egy szívdobbanásnyi ideig, de úgy érzem, hogy eléggé ki fogok melegedni, és nem valószínű, hogy kelleni fog. Úgy is hamar lekerülne rólam. Whatever.
Szinte kimért nyugalommal öntök tápot és vizet Pablo tálkájába, még megiszom a metszett kristálypohárba töltött whiskymet, újra ellenőrzöm a kisméretű táskám tartalmát – mobiltelefon, kulcsok, pénz, óvszer; hibátlan -, parfümöt fújok nyakamra és mellkasomra, aztán a távozás mezejére lépek.
A szívszerelmem felé menet találkozok a furcsa térfigyelő rendszerrel szomszéd nénivel, aki imád pletykákat generálni, pletykákat tovább adni, mindent, amit lát, amit tapasztal, tovább adni, esetlegesen kiszínezve a sztorit. Szóvá is teszi, hogy a minap látott engem, elhagyni a házamat, egy félmeztelen fiatalemberrel. Én pedig először nem is értem, hogy ez miért olyan rohadtul fontos információ, lévén én is tudatában vagyok annak, hogy elhagytam a házamat a minap, egy alulöltözött, cseppet sem fiatal férfivel. Csak egy egészen kicsivel fiatalabb nálam, és dolgozik, van munkahelye, és végzettsége, meg papírjai minderről, és persze arról is, hogy vezethet, és legálisan ihat, valamint vásárolhat dohányárut. Ennek ellenére mosolyogva bólintok, ő pedig folytatja: vigyáznom kellene a rosszindulatú férfiakkal, és ebben a ruhában bizony vonzom őket, mint méhet a méz. Fel kellene öltöznöm – közli.
- Fel vagyok öltözve – mondom én. Mármint, van rajtam ruha, nem? A biztonság kedvéért lenézve végigpillantok magamon. Összehúzza szépen szedett szemöldökeit, és megigazítja a világosszőke haját, melyet kontyba fogott, és, amely már le van nőve. Felhúzza az orrát a ténsasszony, nagy levegőt vesz, aztán belekezd a szokásos, nagyi monológba: még nem vagyok olyan öreg (!), még van esélyem (!) arra, hogy szüljek, ha egyszer úgy döntök (nem fogok...), viszont, ha nem vigyázok, akkor felfázok, és kapok egy nagyszerű petefészek gyulladást, és kanyec. Nem kapok szikrát. Elvégre... hahó! Sydneyben vagyunk. Harminc fok-, vagy ezt megközelítő hőmérséklet van hőguta tombol az év ezen szakaszában éjszaka is. Eléggé kicsi a valószínűsége annak, hogy éppen most fogok megfázni és megbetegedni.
Udvariasan belé fojtom a szót. Már, persze, ha lehetséges az ilyesmit udvariasan megtenni. Nagyon igyekszem. Aztán megígérem neki, hogy a héten átugorhat hozzám teázni. Komolyan. Ő pedig csak csettint a nyelvével, és valami olyasmit mormol az orra alatt, búcsúzóul, mikor hátat fordítok neki, és folytatom megkezdett utamat az autóm felé, hogy bezzeg az ő idejében, és nem véletlenül nincs lánya. Fia van, kettő is. Mi meg tegyünk úgy, mintha elhinnénk, hogy ezt ő akarta így, és ő szabályozta.
Az autóban ülve lerúgom lábaimról a magas sarkút, és úgy lépek a gázra. A belvárosba menet még megállok tankolni, közben eszek egy fánkot és a tankoló, egyetemista sráccal flörtölök. Mezítláb. Csoki mázzal leöntött, csokival töltött fánkot zabálva. Aztán veszek egy csomag rágót.
Az autó teteje, ablakai lehúzva, a műszerfalba épített hangfalból az Ocean Drive szól. Így gurulok a parkolásra kijelölt helyre, kényesen ügyelve rá, hogy ezúttal legális helyen parkoljak.
A megbeszélt szórakozóhely felé megyek, és habtestemet az egyik magas, karcsú lábú bárszékre teszem.
- Egy Godfather és egy Godmother lesz – nem is nézek a pultosra, helyette Nate-nek pötyögök, és tudatom vele a helyzetemet: a bárpultnál megtalálsz. Aztán fizetek, és tettetett türelemmel várok a férfire.


Words: 684 ▲ Music: Do what U want ▲ Note: You can't have my heart & you won't use my mind but do what you want with my body.
Vissza az elejére Go down


Szakorvos
avatar
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
38
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Szer. Nov. 09, 2016 7:47 pm Keletkezett az írás


Kate & Nate

LIGHT A CIGARETTE, SET A FIRE IN MY HEAD TONIGHT.
Végre egy nap, ami teljes egészében szabad. Amikor nem kell azon kattognom, hogy mikor hívnak be a kórházba, mivel egy teljes hét szabadságot vettem ki. Már nagy szükségem volt rá, mert az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy egyre figyelmetlenebb vagyok, és ha úgy vesszük, ez kurvára nem jó a betegek szempontjából. A végén még odavarrom az orrát valakinek a mellkasához, vagy hasonlók. Még ha ennyire nem is vészes a helyzet.
A napom annyira jól telt, hogy már rég volt ennyire szabad és nyugodt. Persze azért az este nem múlhat el bármiféle tevékenység nélkül, nő nélkül meg pláne nem. Kate-tel hamar meg is beszéltük a találkát az estére az egyik helyi bárban. Pár ital, jó kis beszélgetés, aztán utána úgyis máshol fogunk kikötni. Mármint úgyis az ágyba végezzük. Már alig várom. Imádom, hogy vele úgy feküdhetek le, hogy tudom, semmiféle hiszti, követelőzés nem lesz utána, mert csak dugunk és ennyi az egész. Ezzel ő is tisztában van, mellesleg ő sem keres komoly kapcsolatot, ahogy én sem. Arról ne is beszéljünk, hogy nagyon jó barát is.
A napom felét a farmon töltöttem, kilovagoltam egy kicsit, mert már rég voltam így hosszabb ideig kint. A lovaim már vagy két hete nem is láttam. Még jó, hogy felvettem Samet, hogy gondozza őket, meg vigye ki őket, mert nekik sem jó, ha huzamosabb ideig nem tudnak futkározni. Hazafelé menet beugrottam még a bankba, az alibi az volt, hogy pénzt rakjak a számlámra, na de persze mivel ott volt Alice, muszáj volt pont ezen a napon menni. Nem maradhattam le róla, így is olyan ritkán látom, nem tudom behálózni rendesen. Pedig olyan jól néz ki, hogy állítom, a fele ügyfél azért jár oda azokon a napokon, amikor dolgozik, mert ő ott van. Na, én is ezért mentem ma be, de még mindig ellenáll, pedig látszik, hogy odavan értem, csak nagy a büszkesége. Már nem sokáig „futok utána”, mert úgyis van más, aki ilyesmik nélkül is beadja a derekát. Például Kate.
Miután letusoltam és megborotválkoztam, megetettem a kutyát, és fel is öltöztem, még leülök egy kicsit, mert korai lenne indulnom. Na meg, a taxi sem érkezett még meg. Mert persze motorral csaknem indulok el, hisz mindenki jól tudja, hogy a ma este nem a józanságért lesz felelős. Állítom, hogy Kate ennek ellenére kocsival indult útnak, de nagyon jól tudja, hogy nem fogom engedni, hogy kocsiba üljön, ha egy korty alkoholt is ivott. Már pedig fog. Nyilván nem kólázni megyünk ki. Már a múltkor is megbüntették, sőt azt hiszem, le is csukták ittas vezetésért, nem hiányzik neki még egy rossz pont. Arról ne is beszéljünk, hogy az életével játszik ilyenkor.
A taxi dudálására felkapom a bőrdzsekim, és elindulok kifelé. A pénztárcámért még visszafordulok, aztán már ott sem vagyok. Hamarosan üzenetem érkezik. Kate már biztos ott van. És így is van. A bárpultnál vár, így mikor tíz perc múlva az autó megáll a megbeszélt szórakozóhely előtt, kifizetem, és már indulok is befelé. Körbe sem nézek, csak egyenesen a bárhoz megyek, ahol hátulról támadok a vörös hajú nőre. Az arcára adok egy puszit, miközben a derekára simítom a kezem.
- Milyen csinos ma, Miss Sullivan. – bókolok neki, mikor megkerülöm, és végigpillantok rajta. Meg kell hagyni, ismét, mint általában minden egyes alkalommal, kitett magáért. Kurva jól néz ki, az istenit, legszívesebben már most a magamévá tenném.
- Mi a helyzet? Milyen napod volt? – kezdem meg a beszélgetést, és arra gondolva, hogy a másik koktélt nekem kérte, elveszem, és belekortyolok. – Remélem, nem kevertél bele semmiféle kokót, ami kiüt, és nem fogok emlékezni az estére. Még a végén olyat tennél velem, amit nem akarok. – mosolyodok el, majd körbepillantok a helyen, ismerős arcok után kutatva. Nem szeretem, ha olyan helyre kell menni, ami tele van a kórházban gyakorlatot végzőkkel. Utána suttognak a hátam mögött. Amúgy is, hát még, ha nem éppen józan állapotban látnak.
- Nem ülünk át egy asztalhoz? – kérdezek rá, mert ott mégiscsak kényelmesebb, mint a pultnál. Igaz, a kiszolgálás itt gyorsabb. Ha Kate rábólint, felállok, és elindulok az egyik szabad kanapés asztal felé, ahol kényelmesen ücsöröghetünk, és a zene sem olyan hangos. Kezdjük csak egy lightos beszélgetéssel. Utána úgyis beleugrunk a sűrűjébe.


Credit
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
66
▪▪ Hírnév :
1
▪▪ Megjöttem :
2015. Aug. 05.
▪▪ Korom :
42
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Szomb. Nov. 19, 2016 7:47 pm Keletkezett az írás
Nate & KateDon't stop, let's party, do what you want with my body.Vártam már ezt az estét. Az igazság az, hogy amúgy rohadtul kemény napokat tudok magam mögött, és most mocskosul fáradt vagyok, de ez persze nem tartott vissza attól, hogy felhívjam Nate-et, hogy mi újság vele. Valójában nem feltétlenül az érdekelt, hogy mit csinál mostanában, legalábbis nem telefonon. Ebből a szempontból én régimódi nő vagyok; a személyes találkozók, a facet to face beszélgetések valahogyan sokkal-sokkal jobban felvillanyoznak, mint egy hívás, vagy a chatelés. Nyilvánvalóan, ha nincs más mód rá, megelégszem a technikával is, elvégre nem lehetek ott mindenhol a városban, az országban, vagy a kontinensen, ha úgy tetszik, pláne nem a világban, nem igaz? Dehogynem!
Szóval... bevallom, azért hívtam, hogy ne beszélgessünk telefonon, hanem fussunk össze, lévén észrevettem, hogy nincs bent a kórházban. Nem azt vettem észre, hogy nem dugunk önfeledten az egyik pihenőben, persze ez a része is tagadhatatlanul hiányzik, hanem az tűnt fel, hogy nem futunk össze random, a folyosókon, mint máskor. Hogy nem találkozunk a bejáratnál, vagy a parkolóban, hogy nem állunk egymás mellett, a műtőbeosztást hirdető tábla előtt, hogy nem kávézunk együtt, vagy nem egy asztalnál ebédelünk. Hovatovább, még csak nem is jelent meg egy kaja szünetben sem a kórházban, sem előtte, sem utána valamikor, pedig én szeretek enni, szóval eléggé sok időt töltök a kantinban, ahhoz képest, arányosan ahhoz viszonyítva, hogy, mondjuk, mennyi időt töltök alvással.
Tehát a telefonhívásom arra irányult, hogy egy laza találka, egy görbe este keretein belül fussunk össze inkább. Elvégre... hát, na, kérem szépen! Ezt teszik a barátok. Meg tényleg tudni szeretném, hogy mi újság vele. Meg hiányzik a társasága is, nem is beszélve a látványáról, mivel annak sem utolsó a férfi.
Ma, egyébiránt, egészen megembereltem magamat. Bizony, én tudok ilyesmit is. Először is, egészen összeszedettnek tűnök, és egészen egyben vagyok fizikailag. Nem kamuztam, amikor azt állítottam, hogy tetszeni akarok Nate-nek. Nem, mintha nem látott volna már ez előtt totálban meztelenül, de azért a belváros utcáin mégsem nudizhatok, mert megint bevisz a jard hűsölni, mint a múltkor. Maradjunk annyiban, hogy nem az volt életem legfelemelőbb éjszakája, mivel a maradék whiskeymet is elvették a fogdmegek. Arról pedig direkt nem beszélek, hogy kemény volt a fekhelyem, és körülbelül négy másik ember nézte, ahogyan pisilek, vagy, hogy veríték, húgy és hányás szúrós szaga terjengett a kóterben, mert, hát... nem szoktam ezzel felvágni, de voltam már rosszabb helyen is. End of story.
Tehát most kifejezetten ügyeltem rá, hogy olyan helyre parkoljam a Szívszerelmemet, ahova szabad, és igenis van rajtam ruha, és nem tervezek közszemérmet sérteni a mai este folyamán. Legalábbis... nem közterületen, haha!
Az érintés és a puszi nyomán a férfi felé fordulok, és Nathanre villantok egy derűs, ezer wattos mosolyt. Bókjára finoman biccentek, teátrálisan adva az úrinőt, aki amúgy nem vagyok, de lehetnék, ha akarnék.
- Köszönöm, Mr. Graham, ön hízeleg nekem – és itt rontom el azt a fenomenális színészi alakítást, amit művelek, mert leplezetlenül és szemérmetlenül mérem végig. Opálos lélektükreim megakadnak az ágyékánál, and I’m not even sorry.
Nate felé perdülök a forgó ülőkés, magas bárszékkel, lábaimat hanyagul szétvetem, így simulnak neki a férfi csípőjének combjaim.
- Most, hogy látlak, egy fokkal jobb – nemtörődöm mozdulattal rándítom meg a vállamat. – És ez egy kellően nagy fok. Örülök, hogy el tudtál jönni – rikkantom. – Húzós napjaim voltak a kórházban, de amúgy semmi érdekfeszítő. Volt egy annyira király műtétem, hogy beszarsz!ja, igen, ez nem az a finom úrinő, akinek lennem kellene és, aki továbbra sem vagyok.
A szeszre tett utalására sanda mosolyra húzom ajkaimat.
- Ha bedrogoználak, sem tennék veled olyasmit, amit nem akarsz. Soha nem tennék olyat, ami rossz neked – ingatom meg a fejemet, és bár a drog-téma, mint olyan, vicc, a szavaim ellenben a poén köntösébe öltöztetett igazság. Ilyenek a barátok, legalábbis, az én definícióm szerint, az én világomban: mindig a legjobbat akarják a másiknak, és mindig ott vannak, ha szükség van rájuk, és azonnal ugranak, no matter what. – Amúgy van benne egy csipetnyi extasy, remélem, nem gond – említem meg, miután már belekortyolt -, de ne aggódj, a sajátomba is tettem, csak a móka kedvéért – csak úgy haverian a vállába boxolok. – Nyugi, nincs benne semmi – veszem magamhoz a Godmothert, és én is belekortyolok a minőségi, szeszes koktélba. Sokáig azt gondoltam, még New Yorkban, fiatal, tapasztalatlan koromban, hogy nemigen szeretem a koktélokat, aztán kiderült, hogy amilyen finomak, olyan hirtelen ütik ki az embert.
- Felőlem – vonok vállat, és pimaszul begyakorolt mozdulattal siklok le a bárszékről, majd a férfi mellé szegődök, majd az egyik asztalnál leülök, és kényelembe helyezem habtestemet.
- És veled mi újság? Merre jártál az elmúlt napokban? Ugye nincs semmi baj? – tekintetemmel a pillantását keresem, és, bár nem jellemző ránk a véres komolyság, tudni szeretném, ha valami esetleg nyomja a haverkám lelkét.


Words: 768 ▲ Music: Do what U want ▲ Note: You can't have my heart & you won't use my mind but do what you want with my body.
Vissza az elejére Go down


Szakorvos
avatar
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
38
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Vas. Dec. 11, 2016 4:16 pm Keletkezett az írás


Kate & Nate

LIGHT A CIGARETTE, SET A FIRE IN MY HEAD TONIGHT.
Nem mondom, hogy nem szeretek Kate társaságában eltölteni egy kis időt. És itt most nem arra gondolok, amikor éppen alattam, vagy felettem van. Csak úgy, elbeszélgetni, iszogatni is jó vele, mert értelmes társaság. A kórházban nem nagyon tudjuk megunni egymást, mivel rohadtul nem egy szakterületen mozgunk. Talán pont ezért ápolunk olyan jó viszonyt. Mind barátilag, mind pedig szexpartnerként.
Kate ahogy meglát, nem is próbálja befogni a száját. Megered a nyelve, és rögtön sztorizgatni kezd. Ha valamiről lemaradtam volna az elmúlt napokban, akkor ezeket a történéseket körülbelül fél óra alatt a tudtomra fogja adni. Szeretek mindenről tudni, ami a kórházban történik.
- Na, mesélj! Elrontottál egy cicit? – kérdezem csipkelődve, miközben elengedek egy mosolyt. Újra végigmérem a mellettem ücsörgő nőt, majd jó nagyot kortyolok a koktélból. Halkan felnevetek Kate viccelődésére, aztán mikor elindul, magam elé engedem, hogy jó alaposan szemügyre vehessem.
- Nem is te lennél. – jegyzem meg, és leülök vele szembe a kanapéra. Elhelyezkedem, majd kérdésére felkapom a fejem.
- Dehogy, nincs semmi. Tudom, hogy fura, ha szabadságra megyek, de most már nagyon rám fért. Az utóbbi hónapokban alig volt szabadnapom, és azért az kemény, bárki bármit mond. Feltöltődtem kicsit legalább. Pihentem, meg kimentem a titkos helyemre… mert olyanom is van. – mosolygok fülig érő vigyorral, majd folytatom – Hiányoztam, mi? Mesélj, miről maradtam le, amíg nem tapostam a kórház folyosóit? Kit rúgtak ki? Ki kavart kivel? Mindent tudni akarok! – kezdek el kérdezősködni, mert igenis tudnom kell mindenről. Remélem Kate kellő figyelmességgel járt a kórházban, és begyűjtött mindenkiről mindent, hogy holnapután teljesen felkészült legyek.
- És mi van Dasie Evans-szel? – kérdezek rá merő hirtelenséggel, mert kíváncsi vagyok, mit tett-vett a napokban, amíg nem voltam. Mondjuk lehet, hogy ezzel most magam alatt vágtam a fát, mert valószínűleg furcsa lesz Kate-nek is, hogy így konkrétan érdeklődöm bármelyik rezidenssel kapcsolatban, miközben általában rohadtul nem szokott érdekelni semmi és senki. Azért szép körítést adtam előtte, talán nem tűnik fel neki. Dehogynem. Biztos felfog, hiszen nőből van. A másik meg az, hogy nem hülye, ismer, tudja, hogy csak úgy nem érdeklődnék utána.
Körbenézek a helyen, ahol aztán megpillantok pár gyakornokot, akik természetesen láthatólag rólunk beszélnek.
- Na, megvan a jövő heti pletyka. Még ha némi igazságalapja van a dolognak. – biccentek a fejemmel Kate-nek a gyakornokok felé, akik ahogy elkapják a tekintetem, rögtön lesütik a szemüket. Tudják, hogy velem nem érdemes packázni, mert különben, ha kipécézem őket, akkor baszhatják. Nem nagyon fognak műtétet látni tőlem, bejönni meg aztán végképp nem jöhetnek. Amúgy is kevés gyakornok van, aki bekerül a műtéteim közül bármelyikre. Még rezidens is, nemhogy egy kis semmirekellő gyakornok. Nem tartom őket hülyéknek. Vannak közöttük tehetségesebbek, akikből talán lesz valami évek múlva, ha nem szúrják el. Egy része viszont olyan nagyon húgyagyú, hogy alapvető kérdésre nem tud válaszolni. Nos, kérdezném, akkor egyáltalán hogy került ki az egyetemről? Hogy kerülhet páciens közelébe?
- Olyan idióta némelyik, most nem azért. A múltkori műtétemen kigyulladt a szíve a betegnek, a gyakornokunk meg konkrétan lesokkolódott, meg sem mozdult, pedig jó lett volna, ha lejjebb veszi az oxigénadagolást… kicsit örültem volna neki. – mesélem el a múlt heti esetet. Durva volt. Ritkán fordul elő, hogy a műtét közben lángra kap a beteg szíve, de akkor is helyén kéne lennie az eszének, ha már egyszer orvos szeretne lenni. Mellesleg állítása szerint a kardiológia vonzza a legjobban. Ha így folytatja, biztos, hogy nem kerül be a kollégáim közé…


Credit
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
Nate & Kate :: You're in my sexxx dreams
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: