Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
The woman who gave birth to me
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Abigail McVeigh
▪▪ Hozzászólások száma :
28
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Nov. 05.
▪▪ Korom :
26
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Csüt. Nov. 10, 2016 3:18 am Keletkezett az írás


Becses Neved
KOR
40-45
Csoport
Páciens / civil
Play by
Alice Evans (vagy más szőke)
Történeted
Az édesanyám vagy. Hároméves voltam, amikor a gyámügy elvett tőled. Drogfüggő voltál, aki nem gondoskodott rólam megfelelően. Az apámmal együtt éltetek egy ideig, de sosem volt harmonikus a kapcsolatotok (lehet, hogy véletlenül besikerült gyerek voltam és ez hozott össze benneteket, mintegy kényszerből, az is lehet, hogy egykor szerettétek egymást és akartatok, de a viszonyotok idővel elmérgesedett). Végül apám elhagyott minket, én két éves koromban láttam utoljára, alig van emlékem róla. Míg veled éltem, rendszeresen éheztem, a drogokon kívül nem érdekelt téged semmi. Se gondoskodást, se szeretetet nem kaptam tőled. Háromévesen elvittek tőled és egy középkorú, gyermektelen házaspár nevelt fel aránylag jómódban. Nem hallottam felőled utána. Egészen két hónappal ezelőttig.

A kórházban kerestél fel, ahol gyakornok vagyok. Nem tudom, hogyan találtál meg és a legkevésbé azt, hogy miért. Egy elvonóról jöttél ki (ki tudja, hányadik volt) és állításod szerint azóta tiszta vagy. Lehet, hogy kezelnek még valami miatt, de az is lehet, hogy már tényleg nem szorulsz rá semmiért és csak miattam, de tény, hogy minden áldott nap felkeresel a kórházban és legyek bármilyen elutasító, te egyre erősködsz. Azt mondod, helyre akarod hozni. Bepótolni mindazt, ami elmaradt. De tényleg rám vagy kíváncsi? Tényleg az anyai ösztöneid ébredtek fel, ha kicsit későn is? Miért? Történt esetleg valami tragédia? Valami meddővé tett és vágysz az egyetlen gyerekedre? Esetleg valamiféle mentális betegséged van, ami miatt nem vagy beszámítható és még veszélyes is lehetsz rám nézve? Vagy talán halálos beteg vagy és szeretnéd helyrehozni a hátralévő idődben, amit elrontottál? Vagy egyszerűen csak pénzre van szükséged a drogokhoz vagy a megélhetésedhez és támogatást remélsz tőlem? Nem tudom, mi állhat a háttérben.

/Ahogy a leírásból is látszik, a karakterrel kapcsolatban sok mindent a megalkotó fantáziájára bíznék, csak egy keretet adnék meg. Az itt és az ET-mben leírtakon kívül más megkötésem nincs és sokféle elképzelésre nyitott vagyok a jelenlegi személyiségét, a múltját, a motivációit illetően is (nemcsak az itt leírtakból lehet választani természetesen, ha van más ötleted, lehet velem egyezkedni). Bár tudom, a középkorú női keresettek nem épp a legnépszerűbbek, szerintem érdekes karaktert lehetne kihozni belőle és nekem nagy szükségem lenne rá, szóval ha valakit esetleg mégis felcsigázott a plot, pm-ben természetesen megtalál./
Vissza az elejére Go down
 
The woman who gave birth to me
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: