Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
two members of Von der Anderle
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szomb. Nov. 12, 2016 2:40 am Keletkezett az írás


Verena Von der Anderle
KOR
negyvenöt
Csoport
civil
Play by
Sarah Paulson
Történeted
Az elviselhetetlen nővérem vagy, aki már egészen gyermekkoromtól fogva keseríti meg az életemet, ami akkortájt eleve nem volt könnyű. Nem hiányzik a család, így többek között a Te arcodat sem idéztem fel túlzottan gyakran – éltem a gondtalan világomat távol Tőletek a béke és nyugalom szigetén, azonban felhagyva eszméiddel miszerint sohasem hagyod el Németországodat, felhagytál. Komoly a baj. Az a szörnyeteg – az Apánk – halálos beteg és mielőtt feladnák neki az utolsó kenetet meg akarja gyónni minden bűnét és Anya is állandóan hiányol, mert az Alzheimer-kór következtében teljesen elfeledkezett arról, hogy már több mint két évtizede otthon sem voltam.

▪▪ A személyiségét és életének részleteit teljes mértékben a megalkotóra bíznám.
▪▪ A PB tekintetében abszolút meggyőzhető vagyok; Jessica Biel, Elizabeth Debicki, Emily Blunt és Bridget-Regan úgyszintén megfordult a fejemben.


Theresa Von der Anderle
KOR
huszonnégy
Csoport
gyakornok / civil
Play by
Gemma Arterton
Történeted
A gyermekkorod bárki megirigyelné, nem szenvedtél semmiben hiányt. A mesekönyvek helyett hasznosabb tudással tömtem a fejed; az anatómia iránti kielégíthetetlen kíváncsiságod a sejtjeidben lüktet – vágyod, hogy megértsd a szerkezet működését. Boldog család voltunk, amíg Édesanyáddal balesetet nem szenvedtetek. Te túlélted, azonban Rajta már nem tudtak kellőképpen segíteni és több hónapnyi eredménytelen várakozást követően Én voltam az, aki végül feladta: hagytam, hogy lekapcsolják a gépeket és ezt azóta sem bocsájtottad meg Nekem. A viszonyunk mind ezentúl… képlékeny; olykor segítséget kérsz és hozzám fordulsz a problémáiddal, azonban mindezen túl nem keresed a társaságomat.

▪▪ Az első házasságomból született gyermek vagy.
▪▪ A PB tekintetében ez esetben is rugalmas vagyok; Emily Browning, Holliday Grainger, Sophie Turner és Saoirse Ronan is eszembe jutott.
Vissza az elejére Go down
 
two members of Von der Anderle
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: