Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Cloe Ackermann, Dimitri Grigorenko, Katherine M. Sullivan, Lena E. Winfield, Morita Ben

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
19
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2016. Oct. 28.
▪▪ Korom :
18
▪▪ Tartózkodási hely :
Sidney

»Hétf. Nov. 21, 2016 5:26 pm Keletkezett az írás*Ez a nap is olyannak ígérkezett, mint a többi mostanában. Reggeli szokásos macerálás, aztán foglaljam el magam. De ebédre aztán legyek a szobámban. Minek azt nem tudom, mert megenni tuti nem fogom. Igazából nagyjából csak akkor eszek normálisan, amikor a nagyszüleim hoznak nekem kintről finom kajákat. A kórházi kosztból maximum a reggelit eszem meg...egyszerűen nem vagyok odáig a főztjükért. Mai nap viszont egy koplalós nap lesz, mert ma nem jönnek a nagyszüleim. Általában minden nap bejönnek, de ma valami ügyet kellett intézniük. Nem mondták el mit, így sejtem, hogy valamit a családom halála miatt.
Délelőttömet csellózással töltöttem a többi páciens örömére, szerették hallgatni a játékomat. Én pedig... nos, nekem a túlélést jelenti az a nap óta. Sok mindent elveszítettem azon a tragikus napon. A csellóm viszont egy menedéket nyújtott a rideg valóság ellen.. legalábbis arra az időre, amíg játszottam rajta.
Délben úgy döntöttem, hogy lemegyek megnézem a büfét magamnak. Szoktak ott lenni egész jó szendvicsek. Inkább veszek egyet és azt eszem, mint a kórházi kosztot. Szerencsére nem volt nagy sor és hamar sorra kerültem. Egy sonkás szendvicset és egy kólát vettem. Ledobtam magamat az egyik asztalhoz, hogy elfogyasszam a napi kalóriámat, mert ma már nem igen fogok mást enni. Rendesen lefogytam, de étvágyam az nincsen. Így is nagy lépés, hogy egyedül hajlandó vagyok valamit enni.*
Vissza az elejére Go down
 
Abigail & Cloe
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: