Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Adalbert Von der Anderle, Dimitri Grigorenko, Lena E. Winfield, Shay Kieran

A legtöbb felhasználó (55 fő) Kedd. Szept. 27, 2016 8:03 pm-kor volt itt.


Share | 
 
Nate&Dasie || In the bar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
171
▪▪ Hírnév :
2
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Tartózkodási hely :
kórház.

»Kedd. Nov. 29, 2016 9:55 am Keletkezett az írásI hate that I like youEz a mai nap egy katasztrófa volt. Nate teljesen elrontotta az egészet. Nem értem, hogy minek kellett veszekedést szítania egy beteg miatt. Megmentettem az életét, és amúgy is tudhatta volna, hogy nem ölöm meg. A legjobb szívsebész jelölt vagyok, kitűnő szakorvos leszek, mindenki tudja a kórházban, ez a reakció nem volt normális. A nap hátralévő részében azon kattogtam, hogy miért tette ezt, és levontam a következtetést: mert lefeküdtünk. Ez az egyetlen elfogadható magyarázat. Azt hittem, hogy ez nem változtat meg semmit, de tévedtem. Én sem úgy gondolok rá már, amúgy, ahogy kellene. Szóval szívtuk.

Nagy lendülettel nyitom ki a bár ajtaját, és azonnal a pulthoz megyek. Nem nagyon nézek körül, mert nem érdekelnek a többiek. Gondolom a sok gyakornok a kórházból, itt üti el az idejét esténként. Én ma leiszom magamat, az tuti. Hogy egyedül, vagy végül társasággal, csak később derül majd ki. Engem nem fog a kórház legnagyobb nőcsábásza csak úgy megkérdőjelezni. Én kiváló sebész vagyok. Az, hogy összekeverte az érzéseit a munkával nem az én hibám. Szerintem az, hogy eljöttem onnan, csak ezt erősíti. Azok után, hiába is nézett ki állati jól, tutira nem adtam volna meg neki magam. Nem tudom, hogy hova gondolja magát, de nem az a fajta vagyok, akin csak úgy át lehet taposni, majd megdugni. Nem így működöm.

Leveszem a kabátomat, lerakom a mellettem lévő üres székre, és felpattanok. A pultos elmosolyodik, amikor meglát, hiszen nem ez az első alkalmam már itt. Elmosolyodom, és megszólalok:

- Tripla tequilat kérek, és egy üveg sört. Ne is kérdezz semmit.

Régen sokkal többet ittam, mint ma. Mostanság csak azért iszom, ha szomorú vagyok, vagy seggfej pasikat fogtam ki. Az egész Nate-szituáció felbasz. Mindenféle dolgokat magyarázok bele, amik nincsenek is, és nem is lehetnének. Nem kellett volna ennyire komolyan vennem az egészet. A legtöbb pasitól elvárom, hogy engem bálványozzon, mert kurva jó  nő vagyok, de szerintem ezt Nate soha nem fogja megtenni. Mindegy, leszarom, ma inkább csak iszok, aztán részegen rávetem magam az első szabad pasira.

made by torie ♥
Vissza az elejére Go down
 
Nate&Dasie || In the bar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: