Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Hétf. Dec. 12, 2016 9:00 pm Keletkezett az írásberegisztrált *---*Caroline -----
KOR
29 és 36 között
Csoport
ne páciens
Play by
Amanda Seyfried
Történeted
Túl vékony jégen táncolunk... A helyzet, ami miatt egy fedél alatt kell élnünk kissé abszurd, de én mégis elvállaltam, s te is belementél. Az apád meg örült, mert amíg ő a kórházban fekszik, te nem lézengsz egyedül Sydney-ben. Richard viszont azzal nem számolt, hogy felpattan közöttünk egy szikra, amiből aztán később még nagyobb tűz is lehet.
Tudod, gyönyörű vagy. Nem kell tudnom a konkrét tényeket, elég rád néznem, s már is biztosra veszem, hogy a férfiak a lábad előtt hevernek. A szőke hajad, csillogó zöld szemeid, telt ajkaid csak azon hímeket nem mozdítják meg, akik a saját nemükhöz vonzódnak, vagy legalább vakságban szenvednek. Rengeteget ostorozom magam azokért a gondolatokért, amiket te ébresztesz bennem, amikor a közelemben vagy, bár mindketten nagyon jól tudjuk, hogy elég nagy mértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy ezek egyáltalán megforduljanak a fejemben. Kelleted magad, incselkedsz velem, lenge ruhákban jársz... az eszem pedig már teljesen el is vetted. Pedig nem kellene, nagyon nem. Hiszen nem elég, hogy apád az egyik legjobb barátom, még az a húsz évnyi korkülönbség is ott feszül közöttünk. Bár ez láthatóan téged nem zavar. Csak tudnám mi hajt... Mert hogy engem mi hajt, az nyilvánvaló. Melyik korombeli pasas nem örülne annak, hogy egy ilyen istennő, mint te, kitüntetted a figyelmével?
De nem szabad. Ez a mondat valahogy a mantrámmá kell, hogy váljék. Tudod te milyen nehezemre esik kerülnöm téged? Milyen nagy erőfeszítéseimbe kerül, hogy ne érintsem meg a puha bőröd, hogy ne ízleljem meg az ajkaid?
Veszélyes játékot űzöl, te lány, és attól tartok nem sokáig tudok ellenállni neked. Pedig tényleg jó lenne, ha nem történne köztünk semmi.

//Nagyon várom a karaktert, így kérem csak olyan vállalja el, aki nem szívódik majd fel rövid időn belül. A vezetéknév változtatható, a keresztnév, ha nem tetszik, akkor lehet második keresztnév is. Én szeretném, ha a karakterek a későbbiekben szerelem alakulna ki közöttük (bár ehhez hosszú és rögös út vezetne), de nincs kőbe vésve semmi sem. A lényeg, hogyha érdekel a karakter, regizz, üzenj és minden mást megbeszélünk. Nagyon nagyon várlak, kérlek siess Szépségem!//
Vissza az elejére Go down
 
Caroline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: