Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
My Daugter's - 7 - Kristina Pimenova
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
5
▪▪ Hírnév :
0
▪▪ Megjöttem :
2017. Jan. 06.
▪▪ Tartózkodási hely :
Sydney

»Pént. Jan. 06, 2017 4:34 pm Keletkezett az írás


Sophie Carter
KOR
7
Csoport
páciensek
Play by
Kristina Pimenova
Történeted
A testvéreid közül, azt hiszem, hogy téged viselt meg a legjobban édesanyátok halála és az, hogy magunk mögött hagytuk a kis falut, ahol születtetek, és hírtelen egy nagyvárosba csöppentünk, ami egyáltalán nem olyan csendes, mint a régi otthonunk volt. Gyakran sírsz fel éjjel, és látod édesanyádat álmodban. Azt hiszem, hogy a legjobban neked van szükséged a szeretetemre, amit én igyekszem is megadni úgy neked, mint a testvéreidnek. Nem könnyű egyszerre anya és apa is lenni, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy újra olyan boldog kislányok legyetek, mint amilyenek voltatok egy évvel ezelőtt. Mostanában egyre többször leszel rosszul az iskolában, gyakran vérzik az orrod, és bármennyire is félsz az orvosoktól, el foglak vinni egy vizsgálatra.

Samantha Carter
KOR
7
Csoport
civil
Play by
Kristina Pimenova
Történeted
Te születtél meg a legkésőbb, egy igazi meglepetés voltál számunkra. Veled teljesedett ki a családunk, azonban mégsem te igényled a legtöbb szeretetet. Bár mindhárman egyidősek vagytok, csak pár perc az eltérés köztetek, mégis talán te vagy a legérettebb. Hamar felfogtad az anyukátokkal történteket, és bár hiányzik neked, mégis beletörődtél abba, hogy  nincs többé. Te vigyázol állandóan a testvéreidre is, ha én, vagy a dadusotok nincs veletek, ha kell meg is vígasztalod Őket. Az azonban egyáltalán nem tetszik, hogy néha anyunak szólítod azt a nőt, aki csak azért vigyáz rátok, mert szüksége van a pénzre. Azt hiszem, hogy titkon azt reméled, hogy Ő lesz az új anyukád. Ebben jobb, ha nem is reménykedsz, mert csak egy édesanyátok van.

Sarah Carter
KOR
7
Csoport
civil
Play by
Kristina Pimenova
Történeted
A tánc a mindened, és ez engem boldoggá tesz. Néha azért mégis zavar, hogy soha nem beszélsz az édesanyádról, mint a testvéreid. Olyan, mintha azt hinnéd, hogy direkt hagyott el benneteket, ezért pedig haragszol rá. Azóta mióta meghalt elég kezelhetetlen vagy, gyakran feleselsz vissza és nem fogadsz szót. Te vagy az egyedüli, aki nem szereti a dadátokat, minden el is követsz, hogy kirúgjam Őt. Hová lett az a tündéri kislány aki egy évvel ezelőtt voltál?  


Nagyon nagy szükségem van rátok, szóval ha megegyeztetek dobjatok egy pm-et, ahol nyugodtan kérdezhettek bármit, illetve alkudozhattok, ha valami nem tetszik.
Vissza az elejére Go down
 
My Daugter's - 7 - Kristina Pimenova
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: