Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szomb. Aug. 15, 2015 8:36 am Keletkezett az írás.


A hozzászólást Maya A. Cairns összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 20, 2015 5:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szomb. Aug. 15, 2015 9:20 am Keletkezett az írásLily Cairns

#family
Drága nővérkém, mit is mondhatnék? Te vagy az én nagy és okos, imádott testvérkém. Igaz, ez nem mindig derül ki a viselkedésemből, gyakran öljük egymást, én az idegeidre megyek, Te pedig ezt nehezen viseled. Talán már bogyókat is szedsz miattam és azt sem csodálom, hogy a legjobb haverod felkérted, szívasson engem a melóhelyen. Köszi, tényleg, azt hiszem ez jó kis tanulópénz lesz nekem Razz. Még ha nem is hiszed, valahol példakép vagy előttem, szeretnék olyan jó orvos lenni, mint te és olyan erős lenni, amilyen Te vagy. Egyébként meg hasonlítunk egymásra, kár lenne letagadnod Razz
És lehet köztünk bármi, tudom hogy számíthatok rád, ne hidd azt , hogy nem tudom, azért lesből figyelsz rám és ha kell, kimentenél a sólymok karmai közül. Persze, miután egy kicsit már megtépkedtek :DD
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szomb. Aug. 15, 2015 6:52 pm Keletkezett az írásshane s. morgan

#bestfriend
Három Muskétás 1/3. A kórházban éljük életünket, elkerülhetetlen volt a találkozásunk. Mint ahogy az is, hogy összebarátkozzunk. A közös kantini ebédelésekből esti kocsmázások lettek. Nincsenek előtted titkaim, úgy vélem, neked sincsenek. Tökéletesen megédtjük egymást, mindig számíthatok rád. Bár azt sosem bocsátom meg, hogy le akartad borotválni a szakállam. Pedig olyan szép kapcsolatunk lehetett volna...  :élf:
Vissza az elejére Go down

avatar
▪▪ Hozzászólások száma :
176
▪▪ Hírnév :
2
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Tartózkodási hely :
kórház.

»Szomb. Aug. 15, 2015 7:49 pm Keletkezett az írásdasie evans

#tequilatárs
Héé dr. Cairns, kell egy öngyújtó, egy cigi vagy egy tequila? A kocsmában találkozunk. Maga fizeti az első kört.  
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szomb. Aug. 15, 2015 10:22 pm Keletkezett az írásrhys higgs

#enemy|etc Te Nő! Összefoglalom, hogy ki is vagyok Neked. Én vagyok az a faszi a bárból, aki két perc alatt feltüzelt, akinek széttetted volna öt perccel később a lábad. Aki fél órával később elrabolt és arra kényszerített, hogy ártatlanokból vágd ki a májat, az epét. Nem tetted, ellenálltál nekem és ez megtetszett. Erős nő vagy, rohadt erős és ez bassza a csőröm. Felfoghatatlan, de hatással vagy rám, viszont nem akarok rájönni arra, hogy miért. Nincs rád szükségem, és nem is fogsz befurakodni az életembe. Te csak egy meló vagy nekem. Egy gazdatest, akivel végeznem kell. Ott leszek a nyomodban, csak hogy betörjem azt a csinos kis pofid. Hátha akkor már nem tódul vér a gatyámba, ha meglátlak. De előtte egyszer azért jól ..
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szomb. Aug. 15, 2015 10:43 pm Keletkezett az írásJames D. Woodward

#bestfriend

Úgy jöttem el Seattleből, mint egy két lábon járó hulla. Senkivel nem beszéltem, csak mint valami dúvad, esztelenül mentettem, gyógyítottam, műtöttem megállás nélkül. Mindenki került. Gyűlöltek. De te...te, és Shane, egy nap felkaroltatok. Nem tudom, mi okból. Egy nap arra ébredtem, hogy befurakodtál az életembe, és már nem akarom, hogy eltűnj onnan. Te vagy az, aki miatt mindig a legszebb sültkrumplikat kérem, akinek átadom az utolsó piros gyümölcszselét, és te, aki a nap végére mégis kerítesz a föld alól is egyet, ha meghallod, hogy valami rossz történt velem. Fantasztikus orvos vagy, és csodállak. Sosem volt köztünk több, és bár talán az első időkben megfordult a fejünkben, sosem lett belőle semmi. Ez pedig így van jól. Olyan vagyok neked, mint egy nagytesó, és te nekem, mint egy meg nem született hugica. Szeretlek, te hibbant nőszemély, és bár sok titok van még, amit nem tudtam elmondani, amiről tudsz, de mégsem firtatod a részleteit, ahogy én sem a tieidet...tudod, hogy számíthatsz rám, ahogy Shanere is, és ahogy mi is rád. A kapcsolatunk kőszikla, kikezdhetetlen. Mi vagyunk a Három Muskétás.  
Vissza az elejére Go down


Szakorvos
avatar
▪▪ Hozzászólások száma :
322
▪▪ Hírnév :
6
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 10.
▪▪ Korom :
37
▪▪ Tartózkodási hely :
▲Sydney

»Szer. Szept. 02, 2015 1:13 pm Keletkezett az írásNathan Graham

#your best nightmare Érdekes egy kapcsolat a miénk, Cairns. Az biztos, hogyha véletlenül egyszerre vagyunk ügyeletben, már forgatjuk a szemünket, de aztán valahogy mindig sikerül elütnünk az időt, mint például egymás ugratásával. Jókat röhögök a fejeken, amit vágsz, amikor észreveszed az újabb csínytevésem ellened, bár valószínűleg, én is hasonlót vágok, amikor te eszelsz ki valamit ellenem. Mindenesetre nem unatkozunk egymás mellett!
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
your looks can kill So now you’re dead
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
#crackship
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: