Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Feleségem; Érdekházasságom: - Alessa - Berenith Saint - Quentin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Vas. Aug. 16, 2015 8:49 pm Keletkezett az írásELKELT 


Alessa - Berenith Saint - Quentin
28. Civil. Politikus feleség. Lindsay Ellingson.
Leánykori neved:  Alessa - Berenith Riviere -Waleri, miután elvettelek feleségül átvetted az én családnevemet. Gyönyörű, vagy bájos és kedves. Azt hiszem anyám választása részben ezért is esett rád, mert irányítható vagy. Elfogadsz mindent úgy ahogy annak lennie kell.  Arisztokratikus vagy, ami nem meglepő, hiszen egy angol grófi családból származol anyai ágon. Anyád Marianne Larrabee. Kuzinjaid: Kaya -Marie Larrabee ( anyád bátyjának a lánya); Kaiden- Andrew Larrabee ( anyád fiatalabb bátyjának a fia). Te nem tudsz arról, hogy viszonyom volt anyáddal, tartok is attól, hogy mi történhet akkor, ha ez kiderül, az esküvőnk után fél évvel abba maradt, ez a viszony, de a többi kilengésem...? Nem mondanám, hogy le álltam azzal a jó-rossz szokásommal, hogy ami megtetszik nekem azt elveszem. De, szeretek melletted ébredni, végtére is megszoktalak azt hiszem hiányozna ha nem lennél mellettem. Amit titkolok előtted az az, hogy szeretek az ágyban is irányítani. Szeretlek annyira, hogy rád sosem emelnék ilyen módon kezet, ez a sok titok közül az egyik amit szándékosan nem adtam tudtodra, igen, megértő feleség vagy, támogatsz mindenben, de mindig is volt benned egy határ amit nem akartál átlépni. Tisztelem is ezt az oldaladat. Van tartásod és gyönyörűséges vagy, nem csak külsőben, de a lelkedben is. Ha a színpalettáról választanom kellene neked egy színt, a tied a fehér lenne, s a szivárvány minden színe, az enyém? Számomra csak a sötétség létezik. De mégis kitartasz mellettem. De meddig? Mikor hullik le a lepel a simlisségeimről?
Amit még tudni kell rólad:
Szeretsz jótékonykodni. Azt az elvet vallod, hogy a férjed eszméit támogatnod kell mindenek felett, ilyen szempontból tökéletes politikus feleség vagy. Az ízlésed kifinomult, művelt remek társalkodó partner, visszafogott, nem harsány. Alkoholt mértékkel fogyasztasz, egyáltalán nem dohányzol.

//Pb és a név fix a név többször van említve az ET-ben. Pb csak akkor változtatható, ha Kaya Larrabee-hez hasonló arcot tudsz hozni Wink; Vagyis lehetőleg szőke legyél. Rokonaid is JK karakterek, tehát számíts rá, hogy fel fognak keresni, vagy neked  keresni őket, megbeszélés kérdése. (nem erőszak a disznó tor, de kisebb életutas történést szeretnénk kijátszani, nagy rokonsággal, akik szeretnek egymással játszani) Gondolom a leírásból feltűnt, hogy egy finom nőies karaktert keresek típusra talán Anna Kareninához tudnám hasonlítani. Hogy később hogy alakul a kapcsolatunk, az a játékok függvénye, a jelenlegi helyzetet vázoltam a hirdetésben.//
Egy asszony szíve a titkok mély óceánja

Vissza az elejére Go down
 
Feleségem; Érdekházasságom: - Alessa - Berenith Saint - Quentin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» "Ne szemetelj!" Quentin és Leo
» The date Suzy-Quentin
» "A dzsungel kígyója!" Quentin és Joshua

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: