Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
@ Nathaniel, Kaiden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Vas. Aug. 30, 2015 10:20 pm Keletkezett az írás


Nathaniel & Kaiden

In the midst of chaos, there is also opportunity, don't you think?

A telefon és az internet világában mi sem könnyebb a huszonegyedik században, mint azon dolgok gyors tisztázása, melyre kevés ideje jut az embernek? A rengeteg perc, olykor óra, ami az utazásra fordítódik vagy épp az idegborzoló várakozásra, mert a körülmények kényük-kedvük szerint alakítják a történéseket; borzasztó.
Borzasztóan személytelen, így ha teheti szereti elkerülni. Különösen, ha jelentős érdekalapja fűződik a megvitatandó ügyhöz, mint például a jelenlegiben is. A két város közti távolság miatt elkerülhetetlen, szükséges rossz volt a telefonon történő diskurálás a kórház vezetőjével. A pontos részletek e-mailben váltottak gazdát a megbeszéltek szerint rögzítve, míg a szerződés fax útján pecsételődött meg a szignójával a gyorsabb eljárás érdekében. A modern kor kesernyés előnyei számára, ki jobb szereti saját maga intézni a dolgait, bepiszkítani a kezét, ha biztosan jó minőségű eredményt kíván a munka gyümölcséül. Szörnyű micsoda eleganciát és sekélyességet követel meg, hogy később félreismerjék általa az embert. Elégedetlenül tekint a karórájára, meg is ingatja a fejét, amint kitárul előtte a lift ajtaja és lehetősége adódik kilépni a kényelmetlen fémdobozból. Az asszisztens kisasszony miatt több, mint fél órát csúszik a menetrendje, amiért nem idejében végezte el a rá kiszabott feladatot. A pontosság az eddigi tapasztalatai szerint nem túl jellemző az ausztrál mentalitásra. Az utolsó pillanatokban gondoskodott egy kirendelt személy megnevezéséről, hogy a labirintus-rendszerű épület helyrajzába komolyabb betekintést nyerhessen.
Nem forgatja meg a szemét az ügyintézés miatt, felettese elégszer kért érte bocsánatot. Egy utolsó mély lélegzetvétellel zárja le gondolatban a dolgot, kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem hagyja emiatt fájdítani a fejét.
- (...) Mr. Winston tíz percen belül a rendelkezésére áll a földszinten. A büfében kényelembe helyezheti magát a várakozás ideje alatt, amennyiben előbb végez és még egyszer elnézését kérem. (...)
Az alábbi szavak biztosították úti célját. A bejárat közeli parcella központi szereppel rendelkezik a betérők számára, az ő figyelmét sem kerülte el, noha első sorban az ottani zsibongásra kapta oda a szempárját, nem az étkezési lehetőségre. Azt valószínűleg nem fogja igénybe venni, bizonyosan nem. A kávé sem az ő világa, a tea elkészítése, pedig kétli, hogy másként zajlana, mint a filter forró vízbe tétele némi cukor vagy citrom társaságában.
A sorba mégis beáll egyet kérni - dísznek az asztalára, mialatt a magával hozott gépet bekapcsolva lát hozzá az újonnan kapott ügyek rendszerzéséhez. Évekre, nevekre lebontva a mappákat. A lakáskeresést odázza, első a család, a munka, hol toporog mögötte a szállás, mikor az egyik kedves rokon nyújtja azt, ki segítségét is felajánlotta az ideális hely megleléséhez? Nem rohanna elébe semmi esetre se. A legnagyobb valószínűséggel meg fog bízni egy ingatlankereskedőt, akihez ajánlás útján fordul. A háttérben elsimítja a mellékes teendőket, intézi a papírokat és átadja a munka maradékát a lakberendező utódjának. Nem csinál belőle nagy ügyet, kifogástalan szakembernek lennie kell ebben a városban is.
Türelmes, annak látszik. A két, sorban előtte tartózkodó tarkóját nem borzolja siettetőleg a tekintetének kereszttüzével. Ujjai nem dobolnak ennek ellenkezőjéről árulkodva és rosszallás sem olvasható le az arcáról, mikor az ő rendelésfelvétele következik.
Idestova alig hat perc telt el. Vajon kell-e várnia még négyet? 
MUSIC: Vengeance
NOTE: Egynek talán. | WORDS: 488
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szer. Szept. 02, 2015 3:14 pm Keletkezett az írásKaiden and Nathaniel
 


- Jobban járnál Nate, ha az elkövetkezendő napokat inkább otthon töltenéd. Ott vállalhatsz napi három beteget, de jót tenne, ha olyan helyen lennél ahol minden jelleggel lehet melletted valaki és nem olyanok a körülmények, mint itt - a doki határozott tekintete nem tűr ellenkezést viszont Nathanielt se olyan fából faragták, akit akarata ellenére lehetne irányítani és idomítani. Nagy fiú ő, tudja, hogy mikor mennyit bír.
- Inkább annak örülnék, ha más vérnyomáscsökkentőt írnál fel.
A tolható, ezüst és fém szerkezetű ágy szélén ülve fordít gondot ingének begombolására valamint nyakkendője megigazítására.
- Kótyagos vagy tőle?
- Nem kifejezés... van, hogy a szobámig is csak nehezen jutok el miatta esténként - hangjában játékos él bujkál miközben könyékig feltűri a fehér ingujjat.
- Amint lesz időm rá és nem leszünk ekkora lemaradásban, megnézem, hogy mit tehetek érted
Megszokta már, hogy az egész kórház csúszásban van napok óta, nem beszélve a traumáról amit már reggel meg kellett járnia nagy iramban egy betege miatt aki nem elég, hogy fizikailag de szellemileg is sérült. A nagyra nőtt csecsemő úgy döntött, hogy meglép, így az egyik lőtt sérült stabilizálásakor jelent meg mezítlábasan tetőtől talpig pucéron mondván, hogy keresi az új seggpelusát. Olykor rá kell döbbennie arra még Nathanielnek is, hogy akkora fejetlenség megy a kórházban egy-egy húzósabb napon, amit nem lehet épp ésszel kibírni noha ő csak a fizioterápiáknak helyt adó terem és a kardiológia között szokott ingázni. Egyik helyen a betegei miatt másik helyen pedig a saját egészsége miatt szokott megfordulni.
Jelen esetben is ez utóbbié a főszerep. Időközönként - utóbbi rohama miatt már sűrűbben - kényszerül arra, hogy visszajárjon EKG-ra, vérnyomás mérésre, terheléses vizsgálatra ami ugyebár az ő munkaidejéből is elvesz valamennyit. Ez a valamennyi viszont sokszor sokkal több, mint lennie kellene. Példának okáért a megbeszélt időpont helyett csak egy és fél órával később tudott bejutni a rendelőbe ami nem csak az ő idejét veszi el de azért is, akit ma körbe kell vezetnie. Már tegnap megbeszélte vele a vezetőség, hogy ő lesz az a személy akinek be kell mutatnia az úrnak az épületet. Viszont ami leginkább felkeltette az érdeklődését az a Larrabee név s ez az egyetlen oka, hogy leginkább sietni akar. Az ilyen névvel megáldott személyeket nem igazán illik megvárakoztatni így amint végez és a doki a kezébe nyomja a papírjait, már sprintel is az ajtó felé. Fogai közé veszi a dosszié-t miközben az inget menet közben beletűri fekete nadrágjába és a nyakkendőjét pontosan beigazítja a gallér alá.
Mindig is utálta megvárakoztatni az embereket legyen szó páciensről, vagy csak egy beszélgetésről, kávézásról.
Zöld szeme rögtön megtalálja az illetékes hölgyet aki eddig igazgatta az urat így Nate végre harci pompában jelenik meg Mr. Larrabee színe előtt.
- Mr. Larrabee? Üdvözlöm. És elnézést de elég nagy ma a fejetlenség, semmi nem megy zökkenőmentesen - nyújtja a kezét a férfi felé ezzel is jelezve üdvözlő szándékát. Zöldjeivel igyekszik közben felmérni az urat, keresi azt a fajta eleganciát és nemesiséget, amit Kayaban is megtalált.


Vissza az elejére Go down
 
@ Nathaniel, Kaiden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: