Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Pietro____ - Barát- Matt Davis - ~35-38 év
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Szept. 03, 2015 1:22 pm Keletkezett az írásPietro___
-35-38.CIVIL. Barát. Matt Davis.
Hogy ki is vagy te pontosan? Barát, jobb kéz, aki felügyel, szemmel tart és óv. De nem akárhogy, a svájci gárdában kaptál kiképzést, de hogy miért léptél ki onnan? Csak később derült ki a számomra. A család, a Cosa Nostra hívott, közel tíz évvel ezelőtt, és téged mellém rendeltek. Eleinte nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, legalábbis részemről, te kifogástalan kifinomult modorú komornyikként mutatkoztál be a számomra, később vált világossá, hogy több vagy egy komornyiknál. Emlékszem, amikor Olaszországban lövöldözésbe keveredtünk, leszámolás volt, tökéletesen profiként viselkedtél, engem védtél, hiszen ez a feladatod a mai napig. Noha a kezdetek kezdetén nem tudtam, hogy miért csöppentünk bele egy leszámolás közepébe, és hogy nálad miért volt fegyver, de ezután az incidens után néhány részletet megosztottál velem. Tudtad, hogy csak évekkel később fogja velem ezt megosztani az apám, harminc éves koromban, abba, hogy a maffia összekötő kapcsolata vagyunk, itt Ausztráliában. kötött az apámnak adott szavad, miszerint ő fog beavatni ebbe az egész világba. Te pedig? Elfogadtad ezt. Ahogy teltek az évek, kezdtem egyre jobban megbízni benned, elfogadtam, hogy az Ausztrál házamat vezeted, bár pár év korkülönbség van köztünk, mégis apám helyett apám vagy. A bizalmasom vagy. A háztartásom belőled, és a szakácsnénkből áll. Ha ő kimenőt kap, az enyém a konyha, csak te tudsz arról a titkos vágyamról, hogy valaha szerettem volna egy saját éttermet nyitni, aminek én vagyok a fő szakácsa, ezért néha ugratsz is ezzel, de tudod hogy hol a határ. Mindketten tudjuk, hogy az én feladatom a Borgia Oil irányítása, és az olasz kapcsolatok fenntartása, és egyengetése. Vérbeli Olaszként, te is szereted az operát, a kimenődön összefutottunk már egyszer kétszer előadásokon. Ha nem vagy mellettem állítólag egy ex gárdista haverodat bízod meg azzal a feladattal, hogy engem védjen.
Ott vagy mellettem, ha elönt a magány, és mondjuk bezárkózom a boros pincébe, egyedül, lerészegedni. Szó nélkül viszel vissza a szobámba vagy állítasz be ruhástól a zuhany alá. Időnként eljársz valahova, de látom, hogy jobb a kedved, ragyogsz... (Talán ő miatta?) De úriemberként sosem kérdezlek a kimenőidről, hiszen azokat azért kapod, hogy te magad dönthesd el, hogy mit szeretnél csinálni akkor.

// Pb-t a közös gifek miatt szeretném, a Pietro név is szeretném ha maradna, valamilyen formában, mert ezen vagy említve több ponton az ET-mben. Olvasd el az Et-met is és, igen jól láttad Ms Vaartot... Wink Azt se bánnám, ha látnál potenciát abban a keresettben a karaktered számára Wink Ha valami még nem tiszta, de megtetszett a hirdetés, regisztrálj, és megbeszéljük. Wink //
Ha a barátaid, akikben megbízol, köréd gyűlnek, a remény fizikai formát ölt és láthatóvá válik.

Vissza az elejére Go down
 
Pietro____ - Barát- Matt Davis - ~35-38 év
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bellboy needed || Callie&Matt
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Matt Bomer
» Legjobb barát kerestetik
» "Azért vannak a jó barátok..." Edgar/Leopold

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: