Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Admin
avatar
▪▪ Hozzászólások száma :
23
▪▪ Hírnév :
1
▪▪ Megjöttem :
2015. Jul. 08.

»Hétf. Júl. 13, 2015 6:13 pm Keletkezett az írásSZABÁLYZAT

1.
Nem szeretnénk olyan nevekkel regisztrált felhasználókat látni, mint például manócska77. Kizárólag kereszt- és vezetéknevet fogadunk el. Ezen kívül TILOS a Dr. rang használata a név előtt, hiszen úgyis látjuk a csoport alapján, ha valaki orvos.
2.
Mielőtt beregisztrálnál, mindenképp olvasd el a világleírást, a csoportleírást, illetve minden hasznos infót, amiben tudatában kell lenned, hogy eligazodj az oldalon.
3.
Az avatarméret 200x320. Ennél nagyobbat és kisebbet ne rakj be, mert módosítja az oldal kinézetét. Mielőtt elkezdenéd megírni az előtörténeted nézd meg az Avatarfoglalóban, nem foglalt-e a híresség, akit szeretnél magadnak. Amennyiben ketten szeretnétek ugyanazzal a híresség arcával karaktert alkotni, azé lesz, akinek hamarabb kész az előtörténete. Kérünk szépen, hogy reálisan válassz magadnak arcot, ne legyen a karaktered 35 éves, a választott play by pedig 20. Senki nem fogja elhinni, hogy ennyire jól tartod magad! (:
4.
Ha megvan az arcod, mehetsz előtörténetet írni. Amennyiben nincs ötleted, vagy szeretnél valakivel rögtön kapcsolatban állni az oldalon, nézz be a karakterkeresőbe, és lehet, hogy találsz szimpatikus arcot. --> Ez esetben, ha véletlen ketten csapnátok rá a keresett karakterre, az előtörténet minősége dönti el, melyikőtöké lesz.
5.
Az előtörténet mintáját itt találod. Minimum 500 szavas előtörténetet, vagy szerepjátékos példát várunk tőled, szerintünk ez nem annyira megeröltető. Ha megvagy vele, tedd be egy külön topicba a neveddel a készülő karakterlapokhoz, majd írj az arra megfelelő topicba (Elkészültem!), ha már megleshetünk téged.
Előtörténet megírására 2 hete van mindenkinek. Ha nehézségeid adódtak és úgy érzed kiesel a 2 hétből, szólj valamelyik adminnak és kapsz haladékot. Ha ez nem történik meg, a karakter törlésre kerül.
6.
Ha elfogadtunk, irány az Avatarfoglaló. Persze a Szakirányfoglalót se felejtsd el, amennyiben persze nem civil vagy.
7.
A játéktéren nem szabjuk meg a minimum szószámot, de ugye szerinted is nagyon elszomorító, ha te írsz egy kisregényt, és a társad 150 szóval válaszol rá?! Ezt tartsd figyelemben!
8.
Nincs külön topicunk a +18-as játékoknak, de kérünk titeket, h arra kerül sor, jelezzétek a hozzászólás elején, hogy itt bizony "eksön" folyik.
9.
A multikakarketer számát sem szabjuk meg, viszont azt javasoljuk, hogy annyit vállalj be, amennyivel el is bírsz! Senki nem szereti, ha a játszótársa eltűnik, miközben a másik karakterével nagyon aktív.
10.
Ha problémád akad valamelyik karakter userével, kérjük, azt ne a chatben, mások szeme láttára intézzétek el, beszéljétek meg privát üzenetben, vagy ha úgy sem megy, keresd fel valamelyik admint, hátha tudunk segíteni benne.
11.
Abban az esetben, ha valaki hirdetett/keresett karaktert hoz, mindenképpen egyeztessen a hirdetővel és jelezze is a karakter elkészültét felé, hogy az jóvá tudja hagyni, hogy az Adminok nézhetik!
Lehet, hogy úgy érzed elkészült a karakter, de gondolj arra, hogy valaki mellé hozod akinek elvárásai lehetnek és talán szeretne változtatást, további egyeztetést.
Ez első körökben a nézeteltérések elkerülése végett fontos, így kérünk mindenkit, hogy míg a hirdető nem nézte meg az előtörténetedet, addig ne jelentsd le magad, hogy elkészültél!
JÓ JÁTÉKOT kÍVÁN A STAFF! (:

Vissza az elejére Go down
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: