Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Michael Delaney - Good boy, good son, good brother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Szept. 22, 2015 2:31 pm Keletkezett az írásMichael Delaney
33 év. Civil. Cégvezető. Chris Evans.
Play By csak egy hirtelen ötlet, keresztnév cserélhető. Kapcsolatunk pusztán két szóval leírható volt az évtizedek során: testvéri irigység. Most azonban helyt kell állnunk ebben a vészterhes időben is.
Míg én mindig olyan akartam lenni, amilyen te vagy, addig te a lelked mélyén mindig arra a szabadságra vágytál, ami a második gyermeket illeti meg. Neked azonban az első gyermek kiváltságosságához tartozó rabság járt. És hamar megértetted azt, hogy nem a kis testvéred rossz sorsod okozója. Ez az élet maga. És te eldöntötted, hogy mindenben helyt állsz, hogy példát mutass. Ne szépítsük: Jó gyerek voltál.
Mindig türelmesen bántál velem – néha már-már azt hittem, hogy puha p*cs vagy, - még akkor is elnéző voltál, amikor a legnagyobb mocsokságokat követtem el ellenned. Hiszen még a nődet is lecsaptam a kezedről. Talán a testvéri szeretet dominál benned, talán egyszerűen okosabb vagy annál, hogy hagyd a családi belviszályokat. Talán mindkettő.
Most, hogy elméletileg mindketten felnőttek vagyunk, úgy tűnik elástuk a csatabárdokat. Te a „családi vállalkozásnak” szenteled az életedet. Próbálod betölteni a helyedet, hogy mostoha apánk nyomdokába léphess a Delaney & Delaney Kereskedelmi és Szállítmányozási részvénytársaság igazgatói pozíciójában.
Az előtörténetemből egy-két érdekességet is megtudhatsz. Regisztrálj, írj PM-et! Ha úgy érzed a karaktert összevonható egy másik Keresettel, részemről semmi akadálya.
A pokolban is megégnék, ha tudom, hogy a családtagjaim biztonságban vannak.

Vissza az elejére Go down
 
Michael Delaney - Good boy, good son, good brother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: