Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Szept. 22, 2015 3:46 pm Keletkezett az írásdr. Elisabeth Moore
30+ év. Maffiadoktor.
Play By csak illusztráció, név és nem szabadon választható. Személyiség szabadon alakítható. Én vagyok a te nagy peched. Még rezidens korodban történt, hogy súlyos sérülésekkel behoztak a kórházba a mentősök egy tizenéves moto’cross versenyzőt. Éppen ott voltál, éppen a rossz helyen. Segítened kellett az ellátásában. Ez még nem is lett volna probléma, hiszen orvosi kötelességed, még akkor is, ha egy felelőtlen kölyökkel kell foglalkoznod. Egy pár napig még nem is volt semmi probléma, de aztán megjelent az „apa”, aki pénzt dugdosott mindenkinek a zsebébe, aki csak hozzáért a fiához. Hosszas győzködés után te is elfogadtad. Akkor még nem is sejtetted, hogy megadtad a számod az Ördögnek. Hamarosan többen ismerték a nevedet, mint szeretted volna, legalábbis többen azok közül, akikkel helyesebb lett volna nem találkozni. Még a szakirányt se te választottad magadnak végül, hanem az választott téged: hozzád mindig valahogy a „vadász balesetesek” kerültek.
És egyszer csak azt vetted észre, hogy mintha csak kikövezték volna az utat előtted, egyik felettesed se akart az előre lépésed útjába állni. Már nem csak sejtetted. Már biztos voltál benne. De még mindig kiléphettél volna, még mindig lett volna menekülési lehetőséged. És talán meg is tetted volna, ha akkor az egyik családtagod nem kerül komoly pácba. Senki máshoz nem fordulhattál, csak hozzá, a Delaney család fejéhez. Az ördög pedig csak erre várt. Pillanatokon belül lett egy másodállásod, egy félre eső állatklinika egyik műtője bármikor a rendelkezésedre áll. És a maffia egyre többet és többet akar kihozni belőled. Tegnap előtt még csak egy ujjat kellett visszavarrnod a helyére, ma már szervátültetést hajtottál végre. Már tudod, hogy nincs menekvés, hogy figyelnek téged. Ahogy azt is, hogy nem te vagy az egyetlen, aki akkor és azóta elfogadta azt a véres pénzt, aki akkor és azóta segítséget kért a Delaney családtól vagy egy hozzájuk hasonlótól, amit bár ne tett volna meg. A kérdés csak az, hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel? Kihasználod az így kapott hatalmat, megtanulsz együtt élni ezzel az egésszel? Vagy megpróbálsz szembe menni a maffiával, akár az életed árán is?
Regisztrálj, írj PM-et! Ha úgy érzed, a karaktert összegyúrnád egy másikkal, részemről semmi akadálya. Megígérem, hogy lesz pár közös játékunk!
És ki dönti el, hogy kit lásson el előbb az orvos, a gazdagot vagy a szegényt?

Vissza az elejére Go down
 
Dr. Moore - A Maffiadoktor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: