Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Nicole - amatőr író, hivatásos lázadó, körözött bűnöző
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Szept. 22, 2015 10:00 pm Keletkezett az írásNicole …
25-26. Civil. Kezdő író. választható pb.

Hát, rólad aztán van mit mesélni. Amikor először bejelentkeztél hozzám, síri hangon adtad elő, hogy meghalt a férjed ÉS a kutyád egy autóbalesetben, és segítségre lenne szükséged, amit természetesen azonnal felajánlottam.
Bár nagyon ügyesen játszottál, két alkalom után rájöttem, hogy az égvilágon semmi bajod, csak a legújabb regényedhez gyűjtesz információkat arról, az emberek hogyan viselkednek ilyen helyzetben, és hogyan kezelik őket. Ezt a regényt most TÉNYLEG kiadásra szánod, de nem, nem úgy, mint az előző összes többit, mert ezt most biztosan nem fogod abbahagyni ötven oldal után.
Talán én voltam a hülye, de belementem, hogy segítek. Nem pénzért. Már hónapok óta ismerjük egymást, hiperaktív vagy, gitározol, szeretsz énekelni – bár az már nem megy annyira, de szerencsére a gitár általában elnyomja a hangod –, néha pedig kitalált, fura lényeket rajzolgatsz olyan helyekre, ahova nem kéne, például a karomra vagy nyilvános vécék falára.
Hogy gyerekes vagy-e… Igen, mondhatni, de én pontosan ezért kedvellek, amit persze meg nem mondanék, mert sok hobbid van, de az összes közül a kedvenced az, hogy minden lehetséges módon felidegesíts. Emellé ha beszélünk, néha úgy kezded el piszkálni az órámat vagy az ezüst nyakláncomat, hogy észre sem veszed, és a tenyerem, a kézfejem és az alkarom a kedvenc rajzfelületed. Én pedig bár szinte mindig veszekszem veled, miközben épp valami hülyeséget rajzolsz rám, de véletlenül sem venném el a kezem. Gyakran közlöd velem minden lehetséges módon, mennyire utálsz, amivel tulajdonképpen pont az ellenkezőjét bizonyítod, de nem kell aggódni, általában kapsz is valami hasonló választ.
Bármit is hisznek a többiek, ez nem "barátság extrákkal", semmi nem történt köztünk, bár tettél félreérthetetlen megjegyzéseket arra, hogy megnéznéd az ágyam közelebbről - ami nekem sem lenne ellenemre -, egyelőre még nem léptük át azt a bizonyos határt.
Egyelőre.
Meséltél a gyerekkorodról, elég sokat, de valamit mégis elfelejtettél említeni. Hogy nem ezen a néven, nem ebben az országban születtél.
Azt is elfelejtetted mondani, hogy az eredeti személyazonosságodon köröznek az USA-ban.
Hogy mi lesz kettőnkkel, vagy mi lesz veled, ha ez kiderül? Nem tudom. De tartok tőle, hogy hamarosan ki fog derülni.
 
Nagyon várlak! *.*
Bár a múltjában történt egy rendőrségi incidens – hogy mi, azt majd együtt kiötleteljük, ha már megérkeztél –, a karakter semmiképpen sem gonosz, olyan, amilyennek le lett írva, az is lehet, hogy az egész csak valami véletlen volt vagy félreértés, de igazából nyitott vagyok bármilyen egyéb ötletre, ami feldobja a játékot. Smile Hogy mi lesz köztük, az majd eldől, bármi lehet belőle Very Happy
PB ötletnek esetleg mondanám Jenna Coleman-t, szerintem ő illik is hozzá, de teljesen alkuképes vagyok, majd ezt is megbeszéljük.
Küldj pm-et, ha megérkeztél! *.*
She had a pretty face, but her head was up in space…
She needed to come back down to Earth.

Vissza az elejére Go down
 
Nicole - amatőr író, hivatásos lázadó, körözött bűnöző
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: