Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Christina Larson - A "virágáruslány"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Szept. 24, 2015 11:32 pm Keletkezett az írásChristina Larson
23-30 év. Civil. Virágos. Brittany Snow.
Az élet egy mély óceán, melyben gyakran felbukkan a kérdés, hogy létezik-e férfi és nő között barátság. Létezhet-e? Szeretném azt hinni, hogy mindketten úgy gondoljuk, egyértelműen igen a válasz erre a kérdésre. Mert már hosszú ideje ismerjük egymást. Nem csak a kedvenc virágosom vagy, hanem röpke ismeretségünk az évek alatt elmélyült. Eleinte csak véletlenül futottunk össze itt-ott, aztán mikor kiderült, hogy orvos vagyok, hozzám hoztad egyetlen fiadat, akit egyedül nevelsz. Azóta a fiad folyton azt hajtogatja, hogy ha nagy lesz, orvos lesz. Egyértelműen hiányzik egy apa az életéből, és ezt te is nagyon jól tudod.
Már legalább tíz –ha nem több- éve ismerjük egymást, téged kértünk fel az esküvői díszek, csokrok elkészítésére is. Bármilyen növényt, akár a világ végéről is képes vagy beszerezni, de nem ez az egyetlen ok, akiért tartjuk egymással a kapcsolatot. Kettőnk közt szólva, bevallom, az utóbbi öt évben, míg az asszony orvostól orvosig járt a gyerekekkel, ahogy elkezdtünk eltávolodni egymástól, úgy kerültünk mi egymáshoz egyre közelebb. Felhívsz, ha bármi gondod akad; és mostanában nekem is eszembe jut, hogy olykor-olykor nálad könnyítsek a lelkemen. Persze, amikor a feleségemmel futsz össze egy-egy kávéra, hogy csajosan elcseverésszetek, hiszen ott lakunk egymás közelében, minden garden partydon ott voltunk régen (és ez kölcsönös volt), rendszeresen jártunk el együtt víkendezni, amióta megszülettek a lányaink és a gyerekeink kedvelik egymást, rád bízzuk a lányokat, ha mi kivételesen színházba megyünk, mert megbízunk egymásban.
Kezd túl intim lenni ez a kapcsolat, és lassan két tűz közé kerülsz. Fogod-e még mondogatni nekem, hogy beszéljek a feleségemmel vagy mondogatod-e még neki, hogy beszéljen velem? Melyik barátság fontosabb? Egyáltalán barátra van-e szükséged vagy valami másra? Tönkre teszel-e egy házasságot, ami talán már tönkre is ment? A háttérbe húzódsz, és megpróbálod kiverni a fejedből ezt a kínálkozó lehetőséget vagy élsz vele?
Azt szeretném, ha fiatalabb lennél, mint a feleségem, viszont jó lenne, ha gyermeked idősebb lenne mieinknél. Ne egy kis belvárosi virágáruslányt képzelj el, hanem egy több üzlettel rendelkező agilis tulajdonosnőt, aki könnyen elvarázsol bárkit, aki egy igazi született feleség, egy tökéletes háziasszony, aki recepteket cserél a barátnőivel...
Minden virág elmond valamit a földről, mely őt növekedéshez segítette, s a fényről, mit beleszőtt önmagába. Ugyanígy vallanak tetteink is magunkról.

Vissza az elejére Go down
 
Christina Larson - A "virágáruslány"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: