Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Barátság extrákkal. - Scarlett Johansson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Okt. 06, 2015 1:23 am Keletkezett az írásGyönyörű Neved
28-30. Civil. Jótevő. Scarlett Johansson.
Te nem tudod, hogy ki vagyok én, s én sem hogy te ki vagy. Egy koszos szakadt ruhában láttalak meg, az utcán, épp egy állaton segítettél, magam is megálltam volna, hiszen nem hagynék ott egy szenvedő állatot az utcán. Elvittük a menhelyre az elütött kutyát, és váltottunk pár szót. Aztán? Ismét összefutottunk, az egyik általam gyakran látogatott menhelyen, önkénteskedsz ezt már tudom rólad, ahogy te is rólam. Gyönyörű vagy, te sem beszélsz sokat magadról, ahogy én sem, még kerültük a személyesebb témákat, én egyébként is a magamnak való, csendesebb típus vagyok. Te? Vidám, kedves és értelmes, nyitott. Okos nő vagy, szeretem az okos nőket. De, hogy ki vagy igazából? Egy Európai nemesi család sarja, aki Ausztráliába jött, az apja oldalán, sosem mutatkoztam be neked  a teljes nevemen, csak azt tudod, hogy Damiano vagyok. De, hogy mi célból jöttetek a Borgiákhoz? Részesedést akarnátok az olaj bizniszből? Vagy, gyémánt kereskedő az apád, és terjeszkedne itt, Ausztráliában itt is, vagy nem gyémánt biznisz, de mindenképp olyan kapcsolat kell neki, aki itt él, itt született, idevalósi még ha csak félig is. Egy Borgia. Aki által magasabbra juthat a létrán. Vagy, az apám, aki kiszemelt titeket, de még magam sem tudom, hogy milyen célból, de ehhez rajtad keresztül vezetne az út. Egyikünk sem tud a szüleink terveiről, de ők sem tudnak arról, hogy mi már találkoztunk.

// Pb: Szeretném ha maradna. - de megdumálható vagyok.
Név: Lepj meg. Szép legyen, nőies.
Megjegyzés: Egy arisztokrata hölgyeményt szeretnék, akinek van némi közös érdeklődési köre Damianoval. Dam, 'titokban' állatmenhelyeket és alapítványokat támogat.
Kérlek az Et-met is olvasd el, ha beregisztráltál.
Ha két reag után szerelembe akarsz esni a karakterembe nem jó ajtón kopogtatsz, mert nem fogok a karakterem jellemével szembe menni. Hogy esetlegesen a te családod miért akarna a mienkébe beolvadni, rád bízom. ( Borgia Oil társaság a mienk, tehát főként olaj érdekeltségeink vannak, Ausztrália, és Olaszország környékein.)
A jellemet, tényleg egy finom hölgynek szeretném, aki nem a vagyona miatt áhítozik Damianora, és nem is áhítozik, hanem... meglátja benne az értéket, ahogy Shrek mondaná, a hagyma több rétegű... Wink Elnézésedet kérem, ha bő lére eresztettem a mondandómat, de ha eljutottál idáig, és kedvet kaptál a hölgyeményhez, akivel eleinte inkább barátok lennénk, később több, majd egy váratlan pillanatban berobbanna a szülői bomba... nos... szóval,érted, mellettem nem fogsz unatkozni Wink  szereti
❝De milyen csodálatos lenne, ha egy igazi társ feküdne mellette, és átölelné , szeretné, magához szorítaná, és azt mondaná, hogy nemcsak azért értékes, amit a teste, vagy vagyona ad, hanem azért is, amilyen érzéseket az ő szívében kelt életre.❝
 
De milyen csodálatos lenne, ha egy igazi társ feküdne mellette, és átölelné , szeretné, magához szorítaná, és azt mondaná, hogy nemcsak azért értékes, amit a teste, vagy vagyona ad, hanem azért is, amilyen érzéseket ....A hozzászólást Damiano Lucien Borgia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 11, 2015 2:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Okt. 11, 2015 2:01 pm Keletkezett az írás


Újra Hirdetve!

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Okt. 12, 2015 8:35 pm Keletkezett az írásVissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
Barátság extrákkal. - Scarlett Johansson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: