Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
My beloved sister - Emilie de Ravin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szer. Okt. 21, 2015 9:11 pm Keletkezett az írásAnabell F. Grantwood
28 | Civil | Egy gróf lánya vagy, ehhez kell igazodni | Emilie de Ravin
A húgom vagy, az egyetlen. Tíz év van közöttünk, de mégis olykor te viselkedsz érettebben. Egyszerre vagyunk egyformák, és különbözünk. Könnyedén fel tudsz bosszantani, de viszonzom eme kedvességed. Arisztokrata, grófi család legifjabb tagja vagy, ismered az etikettet, hegedülni imádsz, és olvasni. Hatalmas mennyiségű könyvet birtokolsz. Természetesen nem volt ez mindig így. Te jobban lázadoztál, hogy kivívd a szüleink figyelmét, még a hajad is befestetted szőkére egy időben, de végül rájöttél arra, amire én már sokkal korábban figyelmeztettelek. Anyánkat csak a külcsín érdekli, a csillogó bálok, és a hortenziái, apánkat pedig a mai technika. A nagybátyánk fogott minket erős kezével, ami meg is látszik. Kívülről hűvösek vagyunk, a mintacsalád, mindenki álma, de valójában ez nálad nem így van. A te érzelmesebb oldalad számomra rejtély. Soha nem voltál szerelmes, mégis vágysz rá, és próbálod elérni nálam ugyanezt, de folyton falakba ütközöl. Te tiltakoztál jobban az én esküvőm ellen, mint én magam, mert szerinted csak szerelemből érdemes házasodni, szerintem pedig a mi világunkban nem fér meg ez az érzés. Mégis elfogadtad a döntésem, a családunk döntését, és azt is, hogy egy nap majd neked is hozzá kell menned ahhoz, akit kijelöltek neked.
Sok dologgal nem értesz egyet, mégis elfogadod, mert téged is elért, ami a magunkfajtákat. Szereted a csillogást, és ami ezzel jár.
Rendkívüli érzéked van az őszinteséghez, olykor nyers vagy, lekezelő, és mégis ott van benned a kislányos hit, amit nagyon is kedvelek benned.

//Bővebb felvilágosítást pm-ben tudok adni. Nem szeretném, ha a karakter egy elkényeztetett lány felé indulna el, mert ő nem az. Határozott, magabiztos, tudja, hogyan kell viselkedni, de a véleményét sem fél kifejezni. Csak olyan vállalja el, aki tényleg tud időt szánni rá, és nem tűnik el az első pm elküldése után. Smile Nagyon szeretném, ha megérkezne, fontos szerepet töltene be a cseppet sem unalmas életemben Smile //
Love, True love is magic. And not just any magic, but the most powerful magic of all.

Vissza az elejére Go down
 
My beloved sister - Emilie de Ravin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: