Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Maria a tiltott gyümölcs -Beregisztrált
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Okt. 27, 2015 11:20 am Keletkezett az írásMaria Mercell Beregisztrált
25. Rezidens. Rezidens. India Eisley
Mielőtt megalkotnád a karaktert ezt az OOC részt kérlek feltétlenül olvasd el, sajnos a rossz tapasztalatokból kiindulva szükségesnek érzem, utólag reklamációt nem tudok elfogadni.
1.) Csak akkor regisztráld be a karaktert, ha valóban játszani jössz.A multi nem baj, de sokadik alvó karakterednek nem kérem őt, köszönöm.
2.) Ha már jössz akkor tényleg játszani gyere. Ha fontos számomra egy karakter, akkor hetente legalább egy hsz.bele kell hogy férjen. Ha nem fér bele akkor a karakter nem megy, a helyzet, vagy túlvállaltad magad. Addig nyújtózkodj amíg  a takaród ér!
3.) Mindenkinek van magánélete, a szj egy szórakozás. Ezt én tiszteletben tartom ahogyan el is várom a másiktól is. De a monitor túloldalán is ember ül, aki ha nem jelentkezel nem tudja mi van veled. A "vizsgaidőszakom van" kifogást ismerem. Elhiszem, megértem, de egy üzenet a másiknak egy  pár sorral ugyan férjen már bele két tétel között. "Netproblémáim vannak" kifogás szintén egy kamu kategória. Egy hétnél tovább elhúzódó netprobléma nem létezik (tapasztalatból tudom), de ha mégis akkor megtalálom a módját, hogy üzenjek.A betegség az nem kifogás, és ezt meg is értem, tiszteletben tartom, csak tudjak róla. Szóval ha több mint egy hétig nem is jelentkezel a karaktert visszaveszem. Sorry, de 10 emberből 9 minden esetben eltűnik ha egy hét után nem jelentkezik, vagy fel sem lép az oldalra.
4.) Nem fogok várni végtelenségig az ET-d elkészülésére. Szintén tapasztalat, hogy a legtöbb ember beregeli a karaktert, majd eltűnik. Ráadásul hirdetett karakternél egyeztetni szoktak a hirdetővel. Szóval ha nem is készülsz el villámgyorsan ( megértő vagyok, nem is hinnéd mennyire) akkor is egy hétnek elégnek kell lennie. Nem egyszer írtam nulláról előtörténetet, szóval tudom.Szóval ha beregelsz és eltűnsz, akkor újrahirdetem a karaktert, hátha egy aktívabb ember viszi el.
5.) Színvonalas írásokkal foglak megörvendeztetni, ebben biztos lehetsz. Nem várok kisregényt, de ne két mondattal szúrd ki a szemem légyszives, amire nem tudok mit írni.
6.) Lehetőség szerint 18 év feletti legyél, a későbbi játékokból esetlegesen adódó helyzetek miatt. Nem diszkriminálok, de azért úgy gondolom ehhez kell egyfajta korhatárt szabnom.


Ha ezen részek elolvasása után sem rettentettelek el, akkor vagy volt már hasonló tapasztalatod, vagy egyformán gondolkodunk, és akkor te vagy az én emberem az alábbi karakterre:

Fiatalabb bátyám, Lucas menyasszonya vagy. Azt hiszem ezzel el is mondtam, hogy miért vagy számomra tabu. Ugyanakkor elég csak rád nézni, hogy az embernek mocskos gondolatai támadjanak. Talán ezért is éreztem magam kényelmetlenül azon az össznépi vacsorán amelyen bejelentettétek, hogy a rezidensi vizsgád után, valamint ha már a bátyám is megszerzi végre a nyomorult másoddiplomát, akkor összeházasodtok. Nem lehetett levenni rólad az embernek a szemét. A nagyapám észrevette ezt, és közölte, hogy ne felejtsem el, a család szentsége mindenek előtt. Na igen, tisztában is vagyok én ezzel, úgyhogy nem is volt gond amikor újra nyakamba vettem a világot, és jó távol kerültem tőled. Azonban most jön a fekete leves, mert az orvosi diplomád után ki tudja milyen indíttatásból, úgy döntöttél, hogy a gyakornoki időd végeztével, a rezidensi időszakodat a kenguruk földjén töltöd. Milyen kis figyelmes! Csak én ebbe bele fogok dögleni. Nagyapám és persze a bátyám úgy döntött, hogy majd én fogok rád vigyázni, én leszek aki figyelni fog rád, hogy jól érezd magad itt Ausztráliában, és a vizsgáid végeztével majd visszatérj Párizsba, vagy oda ahol le akartok telepedni az esküvő után. Ezen nem fogok tudni változtatni, ahogyan azon sem, hogy képtelen vagyok másképp nézni rád, mint férfiként. Nem vagyok az a megállapodós fajta, én nem a jólfésült, jólelkű bátyám vagyok, hanem annak tökéletesen az ellentéte. És istenemre mondom, hogy legszívesebben a repülőtérről egyenesen az ágyamba cipelnélek.De egyrészt tiszteletben kell tartanom, hogy kihez is tartozol, másrészt meg téged is tisztellek annyira, hogy ne vegyelek egy kalap alá a többi nővel.Csiszolatlan gyémánt vagy, egy brilliáns. Szóval szépségem idejössz és felforgatod az életemet, mindezt teszed úgy, hogy ott fogsz mászkálni a lakásomban, azon a helyen ahol eddig egyedül lehettem. De ez a nagyapám és a bátyám kérése, így közelebb leszel hozzám. Hát ez az! És még csak nem is sejtesz semmit, ha rajtam múlik nem is fogsz! Kérdés mennyire tudom tartani magam ehhez.
/ A keresztnévhez és a PB-hez ragaszkodom! A PB-hez főleg, nekem ez a szépség kell és kész! Ha te is látsz ebben fantáziát, akkor gyere! Bár az ET-m nem rád épül, azért olvasd el, hogy képet is kapj arról, hogy milyen Pierre.Hosszútávra tervezek veled ezért is kötöttem ki ennyi feltételt /Mérgezett az éj veled, de vonz magához minden álma.Kezed vezet e tiltott csendben és a vad bűntudat.

Vissza az elejére Go down
 
Maria a tiltott gyümölcs -Beregisztrált
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: