Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Gyakornokom || Britt Robertson || Szabad
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
29
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Kedd Okt. 27, 2015 5:33 pm Keletkezett az írásSZÉPSÉGES NEVED
23/24. GYAKORNOK. 2. ÉVES GYAKORNOKOM. BRITT ROBERTSON.
Ha Destiny a tűz, akkor te vagy a víz; ennél jobban nem is különbözhetnétek egymástól ti ketten. Ő elutasította a kezdetektől fogva a közeledésemet irányába, te viszont majd elepedsz érte és bármit megadnál csak hogy a tiéd legyek! Vajon tényleg fel vagy mindenre készülve?! Oda vagy értem, mióta csak betetted a lábad a St. Claire-be, talán már az egyetemen is kiszúrtál míg feletted jártam vagy csak itt habarodtál belém teljesen? Amikor hozzám kerültél a többi alám tartozó gyakornok növendékkel azt hitted, hogy nyert ügyed lesz és majd ha te leszel a legügyesebb, legokosabb köztük észreveszlek úgy is. Csakhogy túl félénk voltál és az alkalmat bizony elszalasztottad, ráadásul kiderült eléggé kétbalkezes is vagy... akárcsak én. Kiborítottad a vesetálat az első vizit alatt, benne az orvosi eszközökkel; úgyhogy mindenki rajtad mulatott... kivéve engem. Én tudtam milyen érzés ez, azóta felkaroltalak, védelmeztelek és segítek a záróvizsgára is felkészülni így gyakran tanulsz nálam a mai napig és hát jóban vagyunk. Nem láttalak (még) meg, legalábbis nem úgy ahogy szeretnéd: leginkább önmagam női és amúgy roppant csinos változatának tekintelek, aki a legjobb lány barátom... de semmi több (egyelőre). Na, félreteszed a nyuszi énedet és kezdeményezel végre most, hogy a főnöködből páciensed lettem és megkaptad a sorstól a sokadik esélyt, hogy a közelemben tölthess minél több időt? Vagy továbbra is a macska-egér játékot játsszunk egymással a friend-zónában miközben ápolsz? Mond, hogy bírod még idegekkel mellettem?

//Elsődlegesen bonyolító tényezőnek szeretném majd a hölgyeményt, a jelenleg amúgy sem egyszerű (szerelmi) életembe... így egy (félresikerült) egy éjszakás kalandként vagy maximum "barátság extrákkal" jelleggel tudom csak beleilleszteni a jelenlegi felállás szerint. Mivel még kérdéses, hogy kinek a karjai között és legfőképpen ki fog kikötni, aki elvállalja egy szerelmi sokszög ötödik tagjaként fog belecsöppenni ebbe az egészbe. szemhuz Elvégre kinek kell a szerelmi háromszög, ha lehet az épp négy- vagy ötszög is, ami még több káoszt okoz? Razz ~Void  :élf:

Fontos leszögeznem, hogy egy BFF jellegű fiú-lány barátságról van szó lényegében, amit sikeresen tönkre fogunk tenni valószínűleg - vagy ha kellően mazochista vagy, akkor még nyelhetsz mellettem továbbra is a történtek után - a kis egyéjszakás kalandunkkal, tehát készülj rá, hogy borulni fog a bili háromszorosan is a későbbiekben!

U.I.: Korábban volt már egy júzere a karakternek, de az alapjaiban kedves, ártatlan Girl Next Door típusú lányt gondolatolvasó VPző HP irányba sikeresen elvitte! Így kérem, csak olyan jelentkezzen aki tudja tartani azt, amit lebeszélünk és nem forgatja ki magából a keresettemet, sem a plottunkat vagy az alapkoncepciót! Regisztráció után keress PMben a bővebb részletekért, köszöntem. :3
I DON'T KNOW MUCH ABOUT RELATIONSHIPS. I DON'T KNOW ANYTHING ABOUT LOVE.

Vissza az elejére Go down
 
Gyakornokom || Britt Robertson || Szabad
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» "Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni..."

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: