Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Szépséges Neved|Lily Collins; 24. Civil - Beregisztrált
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Nov. 05, 2015 12:50 am Keletkezett az írásSzépséges neved
24. Civil/Páciens. Tanuló. Lily Collins .
Ki vagy te? Egy kelekótya leányzó, aki valahogy még kétbalkezesebb a közelemben, mint máskor. Tudom, észrevettem, hogy korábban is törtél össze dolgokat, de újabban csak a közelemben pirulsz el az ilyen esetek után, és jutsz szóhoz alig. Szerintem csak félsz, hogy megverlek, akár az apád, ha épp ügyetlenkedtél. Anyád más tészta, ő sokkal közvetlenebb velem, és hálás. Gyakran látogatlak meg titeket, mert az egyik menedékházamban vagytok, a parton, távol a belvárostól. Hogy mi szükségetek a menedékházamra? Mint mondtam, az apád vert vagy próbált verni téged is, de édesanyád mindig ott volt ha kellett, és átvállalta azok jó részét előled. A történtek ellenére te egy igazán életvidám lány vagy, kicsit hebrencs, de helyén van az eszed. Egy kicsit félsz a férfiaktól, hiszen apád révén nincs jó tapasztalatod velük. Különcnek tartasz, különlegesnek, szoktál is cukkolni, de nem értem, hogy mit akarsz ezzel. Hiszen, nem tudsz az idegeimre menni, de... meg tudsz mosolyogtatni,a fejedbe vetted, hogy szép a mosolyom. Sosem voltam még szerelmes nem is tudom ,hogy mi az, de talán számomra is eljött az ideje hogy valaki fellebbentse ezt a fátylat is a szemem elől. Szeretnél elvinni olyan helyekre amiket szerinted még nem láthattam, mert én túlságosan beskatulyázva éltem eddig, nagyon szívesen felráznád az életemet, kérdés, hogy akarom-e? Jah, hogy téged ez sem zavar, hogy én mit gondolok, csak a csillogást akarod látni a szememben, vagy azt a mosoly kezdeményt? Kedves vagy Wink
Édesanyád sokat pihen, amióta kimentettelek titeket annak az otthonnak nevezett fertőből, hogy honnan tudtam,hogy segítségre szorultok? Nos, felkérhettél te is akár, hiszen megkaphattad az email címemet valakitől, aki tudta, hogy segítségre van szükségetek, és sokat leveleztünk, mielőtt a látogatásomat tettem volna a házatoknál. Nem volt egyszerű elhinned, hogy ezen email cím túloldalán valaki önzetlenül a segítségedre sietne. Vagy... egyszerűen megmentettelek titeket, és kész.
// Off: Neved találd ki te. A pb. - szeretném ha maradna a bájos kisasszony, egyszerűen beleszerettem  szemeibe, és a pofijába. Ő kell! Azt akarom ,hogy ő dobogtassa meg Seb szívét.
Mint láthatod, nem egy kimondotta szerelembe esős fajta Sebastian, azt sem tudja mi az... De, előbb utóbb csak leesne neki. Csak rajtad áll, hogy merre lépsz, ki tudod-e csalogatni ebből a csigaházból!
Fontos, hogy elolvasd a regisztrálás után az ET-met, mert így értheted meg jobban a karaktert.
Ne regisztrálj ha eleve tudod magadról,hogy a hitegetős fajta vagy.
Szeretem ha useri szinten is tudok veled kommunikálni, és ha vannak ötleteid a játékkal kapcsolatban. Nem szeretem betűről betűre leegyeztetni a játékot, mert elveszti a varázsát az egész. Legyél türelmes és megértő, hiszen számomra ez játék, kikapcsolódás, az életben közbe jöhet bármi, de én szoktam jelezni, ha valami közbe jött, és nem tudok valamiért írni a megszokott tempóban. Ha pedig tetszik a karakter, kérlek írj rám ha megérkeztél! Smile Kézcsók Ms Kétbalkéz!  pirul//   
I’ve been waiting all night for you to,tell me what you want,Tell me, tell me that you need me
I’ve been waiting all night for you to

   
Vissza az elejére Go down
 
Szépséges Neved|Lily Collins; 24. Civil - Beregisztrált
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: