Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
29
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Csüt. Nov. 05, 2015 2:06 am Keletkezett az írásRobin Woods
boy who slowly lose his mind
sarcastic. tireless. imaginative. loyal. energetic. smart.
vacant. obsessed. insidious. dark.
STILES
aimonm
rrayea
cegarr
alilgt
sen e
tsa t
ist i
c i c
v
e

SARCASTIC.

A szarkazmus az egyetlen védelmem. És ezt 100%-ig komolyan is gondolom. Ez egyfajta védekezés a részemről, olyan zsigeri, ösztönös szinten van meg bennem az erre való hajlam, hogy azt hiszem nem is én volnék ha nem ironizálnék folyton vagy tennék szarkasztikus megjegyzéseket. Főleg, az ellenséggel szemben. Apám szerint, ha meghalok azt a nagy pofámat utána még külön le kell csapni, mert hajlamos vagyok rá, hogy be nem áll a szám. Szájhős, mondják. És nem is tudják, hogy mennyire igazuk van. Hiszen nekem nincs olyan képességem, mint a képregényhősöknek, csak a számmal tudom megvédeni magam. És ha hagynak, akkor igenis képes vagyok lyukat beszélni az illető hasába. Vagyok olyan fifikás, hogy a megfelelő információk birtokában meggyőzzem az illetőt az igazamról és elálljon a béli szándékától, hogy ártson nekem vagy a barátaimnak. Ha mégsem hallgat a szép szóra, akkor meg ott van a baseball ütőm; titánium ötvözetből készült; úgyhogy még téged is érhet meglepetés, ha megkínállak vele. =P

TIRELESS.

Alapvetően nyugodt jellemként ismernek, afféle birkatürelemmel amit sokan megirigyelnének, hiszen még a rázós helyzetekben is mindig helyén van az eszem. Valójában csak annyi a titkom, hogy fáradhatatlan vagyok; a kitartásom, a makacsságom segít ezekben a helyzetekben nem elveszíteni a fejemet. Bár az is igaz, hogy ez az utóbbi időben épp a visszájára csapott át... egyre többször esem kétségbe, a rémálmok, a fura emlékezet kiesések és, hogy kezdem teljesen elveszíteni az eszem egyre erőteljesebben formálják át a korábbi nyugodt, kitartó jellememet.

IMAGINATIVE.

Fantáziadús egyénnek tartanak, mivel elég széles az érdeklődési köröm és minden érdekel vagy képes megfogni. Kifejezetten kíváncsi fajta vagyok és szokásom beleütni a fitos kis nózimat sok olyasmibe, amihez nem feltétlen van közöm. Azonban nem vagyok pletykás, ellenben egész jól megy a titkolózás. Mivel elég ötletes vagyok, szemrebbenés nélkül hazudok a képedbe amivel ritkán bukom le. Apám már megtanulta, hogy kb. a szavamat se higgye el; mert utólag úgyis kiderül, hogy már megint valamit elferdítettem. Mondhatni kóros hazudozásban szenvedek, nálam egyik apró füllentést szokta követni a másik; amivel próbálom kivágni magam a kényes szituációkból, ha valamilyen oknál fogva rákényszerülök az igazság elferdítésére. Ráadásul az utóbbi időben rémesen paranoiás vagyok, amihez a másokban való megbízás ha nem is teljes, de erőteljes hiánya társul.

LOYAL.

Sok mindennek mondtak már, de az bizonyosan tagadhatatlan, hogy hűséges jellem vagyok, aki a szeretteihez ragaszkodik és tűzbe menne értük. Mindegy, hogy egy közös csínytevésről vagy valaki bajból való kihúzásáról van szó rám az elsők közt lehet számítani, ha segítségnyújtásról van szó. Ez viszont azt is jelenti, hogy nem félek bemocskolni a kezem ha úgy adódik. Vittem már el balhét mások helyett a suliban is nem egyszer más helyett kerültem elzárásra délután, de egy cseppet sem bánom ezeket a pillanatokat, mert megérte. Eléggé visszahúzódó, perifériára szorult valaki voltam, kifejezetten introvertált valaki, aki leginkább csak a képregényeinek, a kedvenc sorozatainak él és az önmaga által kreált privát kis világa segítségével próbálja túlélni a holnapot az arctalan embertömeg részeként. Talán emiatt is, de igencsak megbecsültem világ életemben azon embertársaimat, akik megtiszteltek a barátságukkal. Rendkívül ragaszkodó vagyok, túl sok olyan embert vesztettem el túl korán, akik igazán fontosak voltak számomra és ezt a tényt a mai napig nem tudtam megemészteni. Félek attól, hogy egyedül maradok. Mások elvesztésétől és a magánytól való rettegés komoly félelemmel tölt el; mégis igen gyakran vagyok egyedül vagy űzök olyan tevékenységet, ami során önmagam vagyok. Sőt rendkívül sokszor érzem úgy, hogy egyedül vagyok mint a kisujjam és senki sem ért meg igazán. Mégsem vagyok képes közel engedni másokat magamhoz annyira, mint szeretném.

ENERGETIC.

Sokan nem értik, hogy honnan ez a sok erő bennem, hogy minden rossz ellenére ami történt velem eddigi életemben miképp tudok ennyire energikus maradni. Folyton valamin, általában mókán töröm a fejem feldobva a környezetem, manapság leginkább a kórházban dolgozók és betegek mindennapjait. Valahogy nem bírom megállni, hogy ne próbáljam meg felvidítani azokat, akikről virít hogy mennyire maguk alatt vannak. Bár a jókedvemből visszavett jelenleg erőteljesen, hogy szembesülnöm kellett a betegségemmel; mégis képes vagyok ökörködni mindezek ellenére is egy-egy rövidebb időre. Ugyanakkor a lendületemből erőteljesen veszítettem, ezt bárki megmondhatja aki ismer kicsit régebb óta már.

SMART.

Azt mondják okos vagyok, sőt már-már lángész. Ugyan nincs 170-es IQm, de a csavaros logikámmal, a sajátságos gondolkodásmódommal bárkit kenterbe verek, legfeljebb időbe tart míg összeteszem a bonyolultabb dolgok apró darabkáit. De előbb vagy utóbb minden esetben rájövök arra, hogy miről is van szó... általában a többiek előtt oldom meg a rejtélyeket. És egyébként is, szeretem a titkokat megfejteni, leköt és kikapcsol. Ráadásul egy rendkívül ritka képességgel is rendelkezem: eidetikus vagy más néven fotografikus memóriám van. Az ezzel a képességgel rendelkező ember képes képeket, hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetből felidézni. Ha legalább 30 másodpercig látok vagy hallok valamit az örökre beleégeti magát magát az agyamba és bármikor képes vagyok felidézni azt. Így persze könnyű okosnak lenni vagy tanulás nélkül jó jegyeket szerezni, nemde bár?

VOID
abna
cssr
aeik
nsd
tsi
eo
du
s

VACANT.

Üres vagyok, és éhes. Úgy érzem sokszor telhetetlen is és nincs semmi ami megnyugtathatná lelkemet. Vágyom arra, hogy érezzek valamit. Bármit, akármit... de mégsem megy, furcsa hidegség szorítja össze a szívem helyén létező, monoton mozgó izomtömeget. Minden ami egy embert emberré tesz, belőlem mintha kiveszőben lenne... lassan eltűnne. Érzéketlen vagyok másokra, csakis az számít nekem, amit én akarok. És, ha nem kaphatom meg? Jaj annak, aki utamba próbál állni és akadályozná terveim megvalósulását! Sokak szerint kegyetlen is vagyok, de csak megtorlom az ellenem törők próbálkozásait. Mert meg kell mutatni nekik, hogy hol a helyük! Az emberek többségére tárgyként tekintek, s akként is bánok velük: csupán eszközként használom fel őket céljaim elérése érdekében. Még a kitüntetett trófea számba menőket is. Hogy érzek-e megbánást az elkövetett gyilkosságokért? Ugye, csak viccelsz velem? Nem tartozom senkinek sem elszámolással csakis Istennek!

OBSESSED.

Ha Destinyről van szó megszállott vagyok, ezt kár volna tagadni. Robin, a "jófiú" hibája ez is... oly mértékben a rabjává vált a lánynak, hogy én sem maradhattam iránta közömbös, pedig próbáltam. Tényleg próbáltam minden gyengeséget kiölni magamból. De a 160 centije, az eperszőke haja és smaragdzöld szemeivel oly megkapó jelenség, aki mellett még én sem tudtam csak úgy szó nélkül elmenni. Egyetlen szó jut róla eszembe, valahányszor meglátom: tökéletes. Kell nekem! Ilyen trófea nem terem mindenhol! S lehet, hogy Stiles úriemberként viselkedne, akárcsak eszményképe az a nevetséges bőregér Batman... én, ha már a képregényes hasonlatnál maradunk megelégszem Jokerrel. Ő valahogy sokkalta szimpatikusabb figura a szememben, hiszen megszerzi amit akar, legyen bármely őrült és képtelennek tűnő mód az, ami hozzásegíti ehhez. Nem fél bárkin és bármin átgázolni a céljai eléréséért. Igen, határozottan Joker az én példaképem.

INSIDIOUS.

Ravasz vagyok oké? Ármányos, furfangos valaki. Szeretem a találós kérdéseket, cukkolni másokat. Ha totem állatot kéne választanom bizonyosan a róka volna az, mely leginkább hasonlít rám viselkedésben. Trükkös egy alak vagyok, aki mindig mások előtt jár jó néhány lépéssel. Szeretem átverni az embereket, megtréfálni őket és a tréfa mértéke csupán attól függ az illetőt mennyire kedvelem. Minél kevésbé, annál jobban eldurvulnak a dolgok irányában. A következményekkel csak látszólag nem törődöm, pontosan tudom meddig mehetek el, amíg még nem feszítem túl a húrt. Szeretek penge élen táncolni, kifejezetten élvezem a káoszt, s hogy én uralom a helyzetet melyet okoztam. Mindent kézben próbálok tartani - többnyire az alapos megtervezésnek hála ez sikerül is -, türelmesen kivárom a megfelelő pillanatot mielőtt akcióba lépve lecsapnék. Mert mindig az enyém az utolsó szó, én vagyok az aki megadja neked végül a kegyelem döfést, miközben a képedbe nevetek kárörvendően. Hiszen a legszebb öröm a káröröm, nemde?

DARK.

Sötét. Azt mondják lelketlen vagyok, holott ez nem igaz. Nem vagyok teljesen halott belül... érzek én, csak másként, sokkal sötétebben. Szélsőséges egyénként végletekben vagyok csak képes gondolkozni, holott igencsak a szürke mezőben mozgolódom. Nem vagyok teljesen megátalkodott! Képes vagyok a könyörületre, csak általában nem látom értelmét a dolognak. A szegény, elesett emberek megsegítése miatt tart ott ma az emberiség, ahol. Bezzeg, ha hagyták volna, hogy kihulljon a férgese?! Hogy csak az erősek maradjanak meg? A természetes evolúciós folyamatok tennék a dolgukat, ha nem irgalmas szamaritánusként akarnánk minden sántát és nyomorékot vagy beteg állatot megmenteni, akit szenvedni látunk. A szelekcióra szükség van. Hogy ettől kegyetlen volnék vagy kőszívű? Vállalom, mert nem vagyunk csodatévő istenségek; nem menthetünk meg mindenkit. Így igazán megbecsülheti az magát, aki méltónak találtatott a szememben arra, hogy megkegyelmezzek nyamvadt kis életének. Elvégre egy pszichopatának is lehet néha jó napja és tehet elvétve kivételt.

Név && Robin/Void

Kapcsolattípus A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad.


Kód:
<center><div class="n-signature" style="background-color: #333!important;"><div class="n-banner"><h1>Név && Robin/Void</h1></div><div class="n-update"><strong>Kapcsolattípus</strong> A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad. A kapcsolatunk bemutatása jön ide szép hosszan. Ne hagyj ki semmit! Írd le, hogy mit gondolsz rólam, hogyan érzel irántam vagy épp mit szeretnél, hogy én miként érezzek irántad.
</div></div></center><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400|Roboto+Mono:400,300,700" rel="stylesheet" type="text/css"><link href="http://specto.b1.jcink.com/uploads/specto/MercShipperReply.css" type="text/css" rel="stylesheet">
Vissza az elejére Go down
 
Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: