Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Pierre Larbaud - Jesse Lee Soffer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szer. Nov. 11, 2015 8:33 pm Keletkezett az írásPIERRE LARBAUD
30. Páciens. Hivatalosan luxus autókkal kereskedik. Jesse Lee Soffer
Te vagy a jövőm és a végzetem, az életem megrontója. Az akit nem lenne szabad szeretnem, a jövendőbeli sógorom. A  fiatalabb bátyád, Lucas a vőlegényem. Ezzel pedig tulajdonképpen össze is foglaltam, hogy miért is vagyunk egymás számára tabu.Aznap amikor először találkoztunk, éppen a testvéreddel és a családdal az eljegyzésünket ünnepeltük. De te mégis elég furcsán viselkedtél ahhoz, hogy ez mindenkinek feltűnjön. Csak éppen mindenki másra gondolt. Én arra, hogy féltékeny vagy, a szüleid megint valami másra, egyedül a nagypapád Victor tudta mi is az igazság. Bár hihetetlenül hangzik, de a nagy nőcsábász első látásra beleszeretett a testvére menyasszonyába. Létezik ilyen egyáltalán? Hát nagyon úgy tűnik. Victor, mindezek ellenére megmondta neked, hogy ne felejtsd el, a család szent és sérthetetlen. Ettől a pillanattól fogva jó messzire elkerültél minket, főleg engem. Ha néha haza is látogattál Francia országba, akkor is a nagypapádnál vertél tanyát. Csupán azért, hogy jó távol kerülj tőlem. Most azonban nehéz világ vár rád. Hiszen befejeztem az orvosi egyetemet és a rezidensi éveimet Ausztráliában, egész pontosan Sydney-ben fogom megszerezni. Ez pedig igazán veszélyes ránk és legfőképp rád nézve. Hiszen mind a ketten tudjuk,  hogy a távolság sok szilárd kapcsolatot tönkretehet és ezáltal, bármi megtörténhet. Főleg, hogy a nagyapád és a bátyád úgy döntöttek mind a kettőnk háta mögött, hogy majd te fogsz figyelni és vigyázni rám. De vajon ezt meddig fogod tudni elviselni? Itt leszek melletted, két szobával arrébb és készen állok felforgatni az életed, mindezt úgy, hogy még csak nem is sejtek semmit, arról hogyan is érzel irántam. A kérdés már csak az, hogy mennyire tudod majd tartani magam és mikor jön el az a pillanat, amikor én is rájövök, hogy rosszul választottam, és az életem inkább hozzád köt, mint sem a bátyádhoz.
//A névhez és a PB-hez ragaszkodom! Ha te is látsz ebben fantáziát, akkor gyere! Viszont arra készülj fel, hogy én hosszútávra tervezek veled. Amennyiben megérkeztél, dobj meg egy üzenettel és a többi részletet, kérdéseidet és minden egyebet ott megválaszolok Wink //
Nem hallja más a szélbe súgott vallomást, de ha kell, majd megvédem a törékeny varázst. Vele elszöknék bárhová. Miért nincs velem, ki dönti el, hogy így legyen?

Vissza az elejére Go down
 
Pierre Larbaud - Jesse Lee Soffer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» para-para-paradise ;; Pierre & Sansa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: