Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
natasha jakovleva - the russian b*tch - foglalt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Kedd Nov. 17, 2015 5:54 pm Keletkezett az írásNatasha Jakovleva
31.civil. amit szeretnél. natalie dormer.
Kapcsolatunk elég régre vezethető vissza. Pontosan 17 évvel ezelőtt pillantottam meg a házunk alagsorában berendezett kéjbarlangban. Apám kénye kedve szerint uralkodott az utcáról begyűjtött lányok felett. Natasha (születési nevén Sorina Severova) akkoriban 14 éves szűz volt, akiért több ezer orosz rubelt és képesek lettek volna fizetni. A maffiavezér azonban magának tartogatta, egész pontosan a fiának. Vagyis nekem. Tizenöt kéjenc, abberrált és elfajzott elméjű férfi szeme láttára vettem el ártatlanságát. Gyűlöltem magam érte, akkoriban  - anyám hatására – még fellelhető volt bennem az emberi érzelem legapróbb szikrája is. Megbabonázott, az ujja köré csavart. Mindenestül akartam és ezt apám is észrevette. Natasha a csodával határos módon túlélte apám vérrel teli bosszúhadjáratát és megszökött a birtokról. Évekkel később azonban újra összehozott minket a sors. Amikor megpróbált kinyírni. Óvatlan voltam, egy cseppet sem gyanakodtam. Közel volt tervéhez, a másodpercek összeesküdtek ellenem. Megsebzett, megalázott és kegyetlenül elbánt velem. A bosszú édes íze hajt előre, de valahányszor megtalálom, kicsúszik karmaim közül. A legutolsó értesülések szerint Sydney-ben van és ott bujkál. Egyetlen cél vezérel… megtalálni és megölni!

Ez nem egy romantikus mese lesz, bármennyire is hasonlít rá. Natasha egyetlen célja, hogy végezzen a Kuznetsov dinasztiával és semmitől sem riad vissza. Magához édesgette Gavin-t, játszott vele, elhitette vele, hogy szereti. Rútul becsapta, sőt majdnem meg is ölte a férfit, de közbe avatkoztak, így tervét nem tudta véghezvinni. Éveket töltött azzal, hogy megfigyelte a családot oroszországi búvóhelyén és amikor az életére törtek – újfent – elhagyta az országot és egy melegebb helyre költözött. Nem hagyott fel eszement tervével, csatlósokat gyűjtött és várt… hisz úgyis tudja, hogy Ilja újra a keresésére indul.
Szóval ha megtetszett a hölgyemény és beregisztráltál vele, írj egy üzenetet és felvázolom a többi ötletemet. Very Happy

Vissza az elejére Go down
 
natasha jakovleva - the russian b*tch - foglalt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: