Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Szer. Dec. 02, 2015 7:20 pm Keletkezett az írás
teljes név
Teljes név: Lynette Raven Graham
Becenév: Lynn
Kor: 28
Születésnap: 1987. március 26.
Szexualitás: csakis a hímnem tagjaival

Foglalkozás: rezidens
Születési hely: London
Egyedi jegyek: Nézz, s láss, s döntsd el Te!
Szeretem:
ღ bátyám
ღ szívsebészet
ღ különböző helyiségek kipróbálása hímnemű egyedekkel
ღ alkohol mérték nélkül
ღ futó kalandok

Utálom:
ღ tartós kapcsolatok
ღ kötődés
ღ sírás
ღ fejfájás
ღ hisztis libák

Play by: Emilia Clarke
Csoport: rezidensek
személyiség

Az élet széttép, ha nem élvezed ki a pillanatait. Szenvedély. Amikor egy apró mozdulattól egy gyengébb rángás, borzongás fut végig a testeden, akkor ez egy hatalmas jel, hogy érzéseid vannak, nem is akármilyenek. Elfojthatod, de akkor megfulladsz. Engedd szabadon, és csak élvezd, ahogyan a függőjévé válsz.
Alapokat véve én nehezen barátkozó, távolságtartó személy vagyok, nem szeretek megnyílni senkinek, és nem szeretek különleges kapcsolatokba belehuppanni. Nincs szükségem semmilyen pszichomaszlagra, eleget tudok én erről. Részben az élet, részben az egyetemi tanulmányaim, és természetesen a gyakornoki illetve a rezidensi évek alatt is tanultam ezt-azt. Nem vagyok hívő, elég ellentmondásos lenne azzal az alkoholt és kalandokat nem megvető személlyel, aki én vagyok. Hiszek magamban, abban, hogy a tudásommal megmenthetem valaki életét, aki a halál felé közelít, de csak ennyi az egész. Ha magunkba nem hiszünk, akkor nincs miről beszélni.
Céltudatos, okos ember vagyok, aki nem hisz el semmit, ezért kérlek, ne próbálj meg hazugságokkal engem beetetni. Nálam a bizalmat ki kell érdemelni, nem pedig elnyerni.
Könnyedén elcsábíthatok bárkit, főleg olyanokat tudok manipulálni és a férfiak, akiket különben nehéz kiugrasztani a saját kis világából, őket is ''elvarázsoltam''.

történet
Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban! Ide jön az előtörténeted, vagy a szerepjátékos példád a karaktered szemszögéből minimum 500 szóban!
A User
Név: milla
Kor: 25+
Multik: -
Vissza az elejére Go down
 
Lynette Graham
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: