Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Javier Deveraux // férj // szakorvos // David Boreanaz *-* //
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Dec. 24, 2015 2:33 pm Keletkezett az írásJavier Deveraux
40-45 év//Szakorvosok//Szak az userre bízva//David Boreanaz.
Sokak szerint mesébe illő kapcsolat az övék,  és  nem egyszer hangoztatták már azt is a jelenlétükben, hogy ők a tökéletes pár megtestesítői. Azok, akikre jó ránézni mikor megjelennek egy partin vagy szimplán a moziban, hisz érződik közöttük a kémia, kézzel tapintható az egymás iránt érzett szeretetük és csodálatuk. Még bevásárlások alkalmával is tökéletesen mutatnak egymás mellett látni lehet, hogy összhangban vannak s míg Javier szépen megy a maga kis cetlijével a hosszú tömött sorok között addig Clarisse összekapkodja azokat a dolgokat melyek nem kerültek a papírra mégis jó, ha van otthon. Együtt minden könnyebb és gyorsabb, mintha megtalálták volna a másik felüket, azt a személyt akit nekik rendelt a sors.
Egy bájos arcú törékeny asszony mellé ki illene jobban, mint egy magas, meglett izmos férfi aki oltalmazza és védelmezi, szeretetet, és otthont biztosít neki.
5 évvel ez előtt találkoztak először Párizsban egy színházi jótékonysági esten, akkoriban csak annyi volt a bökkenő ami kettejük közé állt, hogy Javier előző feleségével Soniával érkezett. Ez alapján mellőzniük kellett minden létező kontaktust, noha nyugodtan lehet mondani, hogy "szerelem volt első látásra" az övék. Mesébe illő kapcsolatnak indult, hisz Javier volt az aki heteken át kajtatott a Clarisse után csak, hogy újra láthassa... épp ezért megbékélt a színházzal - az előtt inkább fordult meg koncerteken vagy moziban, nem érezte magát elég műveltnek a vörös szőnyeghez és bársony függönyhöz - ahova napi szinten jegyet váltott csak, hogy végre vegye a bátorságot és megvárja a művésznőt a bejáratnál.
Ekkoriban már rég kihűlt volt feleségével a kapcsolata, tíz évnyi házasság után döntöttek a  válás mellett, viszont a kapcsolatuk mind a mai napig nem szakadt meg, jó barátok maradtak - békében váltak el - ugyanis van egy közös fiúk, aki összeköti őket. Már csak miatta se engedhetik meg maguknak azt, hogy orroljanak és fújjanak a másikra.
Egy nyolc éves gyönyörű, jólelkű teremtésről van szó, akit Clarisse is a szívébe fogadott és bár nem próbál az anyja lenni, mégis egy olyan valaki, akihez nyugodtan mehet, ha gondja van.

Javier egy határozott, erős jellemű vezető egyéniség, viszont mindenkit emberszámba vesz, senkit nem néz zöldfülűnek maga mellett és jobban szereti nyugodtan a háttérben intézni a nézeteltéréseket, mint mindenki orra előtt. Hiszi, hogy senkinek semmi köze nincs ahhoz, ami normális esetben két emberre tartozik.
Remek orvos aki jobban szeret tanítani és oktatni, segíteni a kétségbeesett gyakornokoknak és rezidenseknek egyaránt, mint hülyét csinálni belőlük társaik és idősebb orvosaik előtt. Szeret kérdezni csak, hogy ezzel is segítsen nekik hisz a megválaszolatlan kérdésekre válasszal tud felelni. Óvó, oltalmazó férj és családapa akinek a munkáját is megelőzi a családja, Clarisse a felesége, közös kisfiúk, a nyolc hónapos Benjamin és Daniel, előző házasságából született nyolc éves gyermeke.

//Összességében röviden és tömören ennyit kell tudni róla, ám amennyiben lenne még kérdésed, PM-ben válaszolok ^^
Kiegészítésül még annyit jegyeznék meg, hogy avatar terén nem igazán vagyok alku képes, nagyon szeretném Davidet,  de ha egy hasonló kaliberű - sötét szem, sötét haj, karakteres arcú - férfit tudsz mutatni, beszélhetünk róla Very Happy
Ééés végül de nem utolsó sorban nem árt elolvasni az ET-met, hisz többször is említem benne az urat Very Happy //


Ha megtetszett a karakter, regeld be és egyeztetünk *-*
Nagy szükségem lenne rá *-*

Soha, egyetlen férfiért sem érdemes megdögleni! Csak az igaziért! Érte érdemes! Élni!

Vissza az elejére Go down
 
Javier Deveraux // férj // szakorvos // David Boreanaz *-* //
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: