Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Hétf. Aug. 17, 2015 8:52 pm Keletkezett az írás
Shane and Lily

Egy hét telt el azóta, hogy Ioant együtt találtam azzal a nővel, és kimondatlanul is szakításnak vettem ezt részéről. Azóta egyszer sem beszéltem vele, nem hívtam fel telefonon, még akkor sem, ha kísértést éreztem aziránt, hogy felkeressem.
Nem, nem és nem! Az a pökhendi, beképzelt bunkó nem érdemelte meg azt, hogy még egyszer könnycseppet hullajtsak utána.
A televízió előtt mélyen belesüllyedve a kényelmes bőrfotelbe, lábaimat a dohányzó asztalon pihentetve, kezemben egy nagy tál chipsel arra döbbentem rá, hogy míg én tömöm magamba a hagymás-tejfölös ízesítésű chipset és a MariaLupe háromszázhuszonötödik részére felbőgök, mert az a dög Carlos Miguel az esküvő napján hagyta az oltárnál MariaLupét és mellékesen még mindig az előző kapcsolatomat síratom, addig az az egoista, nagyképű marha a bicepszével szórakoztatja a csajokat és minden este más nőt visz haza. Ebből elég volt!
Kikászálódva a fotel kényelmes öleléséből, tyúkléptekkel vettem célba a konyhát, hogy a chipses tálat végleg eldugjam, az egyik szekrény legmélyére és le is lakatoljam azt, hogy még csak véletlenül se jusson eszem fél órával később ismét az olajos csemegével simogatni lelkemet.
Lépteim ezután a fürdőszobába vezettek, ahol szemügyre vettem azt a hatalmas szénakazalt a fejem tetején. Még a tükörbe is belevicsorogtam, csak hogy lássam, milyen rettenet lett belőlem az egy hét alatt.
- Kabbe Ioan Hamilton! – Vágtam bosszúsan a szavakat a tükörbe, majd egy fésűvel nekiestem a fejemen terpeszkedő hajzuhatagnak és addig fésültem, míg hajszálaim ismét vissza nem nyerték eredeti formájukat és tökéletesen nem simultak egymás mellett.
Ezután összefogtam copfba a hajamat, és a fogkefével estem neki fogaimnak, hogy visszavágjak a chipsnek és tökéletesen fehérre varázsoljam fogsoromat.
A negyed órás művelet után mosolyogva pillantottam a tükörbe és a sarokba hajítottam pizsama felsőmet. Ekkor hallottam meg egy ütemes muzsikát felcsendülni a nappaliban elhelyezett tévékészülékből, és mikor mezítláb visszaettem magam a helyiségbe, akkor láttam csak, hogy MariaLupet leváltotta egy bombanő aerobic műsora.
- Gyerünk, fel és fel! Emeljétek, gyerünk, még nyolc van hátra, számolj velem! És hét, és hat, és öt…- A nő olyan magasságokig dobálta a lábait, hogy elfogott az irigység. Azt hiszem, éppen egy olyan szőkét döngetett Ioan, aki a hátsó sorban dobálta a loboncát.
- Te is meg tudod csinálni, gyerünk, ne add fel! – Mintha csak hozzám szólt volna a képernyőn keresztül Daniella Sparks, pillanatok alatt rávett arra, hogy őt utánozva megpróbáljak magamból vasladyt kovácsolni.
Pillanatok alatt félretoltam a bútorokat, majd csak úgy, mezítláb , pizsamanadrágban és egy szál melltartóban álltam a képernyő elé, hogy igyam a mester szavait, és háromnegyed óra alatt bombatestet formázzak magamnak.
Akartam, de még mennyire, hogy akartam. Hajtott a düh, a bosszúvágy és az, hogy megmutassam Ioannak, én is érek annyit, mint azok a plasztikmacák a tévéből.
Daniella mozdulatait utánozva becsatlakoztam, és igyekeztem ütemre csapkodni magam előtt a levegőt.
Kickbox mozdulatok következtek, jobbról és balról kellett suhintani, majd egyenesen, kicsit aztán nagyot. Azután jöttek a rúgások, előre és hátra, azután pedig oldalra, mindenből nyolc sorozatot.
A víz már fojt rólam, de nem adtam fel, hisz még csak most jött a java.
- Most pedig dolgozzuk meg egy kicsit azt a popsit. Álljatok közepes terpeszbe, kezeket a csípőre és le, fel és le, gyerünk csajok! És még hét, és hat…– Utánozva a fitness ladyt, igyekeztem elsajátítani a popsiformáló mozdulatokat és ütemesen mozdultam a zenére.


made by torie ♥

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Szomb. Szept. 05, 2015 11:19 pm Keletkezett az írás
[LittleCairns & Morgan]

- És mit kér érte cserébe?- vonom fel kérdőn a tekintetemet, ahogyan szinte csábítóan megigazgatja a vélhetően félrecsúszott nyakkendőmet.
A nyakkendőm nem rendelkezik semmiféle rendellenességgel, ezzel mindketten tisztában vagyunk. Ám az előttem magát gusztustalan módon illegető lány mégis különös késztetést érez a ruhadarabom igazgatására. Szempilláit minden lélegzetvétel után megrebegteti. Ajkai kissé kinyílnak.
- Tudja azt, dr. Morgan.
Újabb szempilla rebegtetés, egy lépéssel közelebb araszol hozzám. Látom, ahogyan a magára kent rosszul megválasztott alapozó réteg megreped. A szemhéjára felkerült smink szintén elmaszatolódott az egész napos szaladgálás és munka során. A csábító, a vonzó és a gyönyörű kifejezéseket ebben az esetben hanyagolnám.
- Nem, nem tudom. Világosítson fel, kérem!
A hátam a folyosó falának nyomódik, a lány arca túlontúl is közel kerül az enyémhez. Megigazítja a haját és egy újabb rebegtetés és csípőrázás után pajkosnak hitt mozdulattal az orromra koppint.
- De hát tudja azt jól, maga butus! Mi ketten, így együtt... Üres az irodája, nem? Láttam, ahogyan az asszisztense elment. Most már nincs más programja, mint a kettőnk ügye. De előtte... előtte ugye a kérésem.
A lány magabiztosan kacsint.
Ellököm a matató kíváncsi kezeit a mellkasomról, majd a lábam közé csúsztatott virgácsait is odébb rakom.
- Pontosan értem, mire gondolt. Viszont nem hittem el, hogy ilyen nagyra tartja magát! Fogalmam sincs, mit és kitől hallott rólam. De jól jegyezze meg, soha nem kivételeztem senkivel és soha nem is fogok, azért meg lefeküdt velem!
Csalódottan írok egy sms-t JD-nek, hogy ismét egy félkegyelmű liba talált csak be, aki gyors szexet és részrehajlást akart. Az új gyakornokok kezdő hibájába esett most ez a lány.
- Nem szabad minden pletykát elhinni!- mondom a gyakornoknak, majd otthagyom a folyosón.
Viszont a lánynak igaza volt, semmi konkrét programom nincs mára. Eredetileg az Óda a Kék Hollóhoz nevű kocsmát akartam meglátogatni, viszont az előbb történtek után megértő társaságra vágyom. Maya nem lakik messze, elhatározom, meglepem. Útközben megállok egy boltba, veszek két rekesz sört.
A bejárati ajtót a Maya-tól kapott kulccsal könnyedén kinyitom.
- Most pedig dolgozzuk meg egy kicsit azt a popsit.
A televízió ordít. Félhangosan nevetve rutinosan a konyhába megyek, hogy a hűtőbe helyezzem a söröket.
- Nem hittem volna, hogy ilyenekre tornázol Májá- röhögve megyek a nappaliba, ahol valóban tornászik valaki. Valaki, csak nem a legjobb barátom. Kérdőn nézek rá, mintegy magyarázatot követelve. Maya nem említette soha, hogy ilyen mutatós lakótárssal rendelkezne. Eddig miért bújtatta előlem?

made by torie ♥

Vissza az elejére Go down
 
Shane and Lily
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: