Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Tristan & Astrid - Bella Dona Étterem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég

Vendég

»Csüt. Szept. 17, 2015 3:53 pm Keletkezett az írásszavak száma:310 || zene: ez || megjegyzés: Smile

Egyenesen utálni tudtam a reggeli rosszulléteimet, bármit képes lettem volna megtenni, hogy ne érezzem ezt a folyamatot. A mosdóból kijövet rengeteget tépelődtem a múlt dolgain, s hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondoltam akár egy percre is hogy elvetettem ezt a babát. Egyelőre csak Lora tudja a titkomat, nem készültem fel arra, hogy a nagymamámnak vagy esetleg a szüleimnek elmondjam. Még a gondolattól is rettegek, hogy megtudják. Úgy éreztem pillanatnyilag szüneteltetnem kell ezt a baba dolgot, ennek érdekében pedig Lora-val mentem vacsorázni. Úgy gondoltunk mindketten, hogy jót tenne egy kis lazítás számomra. Miután lezuhanyoztam a kedvenc fekete rövidnadrágomat és a hozzá illő vajszínű felsőmet vettem fel egy hosszúszárú csizmával. Pillanatok múlva megszólalt a telefonom, aminek a kijelzőjén Lora név állt. Ez volt a jelzés, hogy már kint vár a sportkocsijával. Percek leforgása alatt már a kocsijában ültem, bár néha brutálisan vezetett most kicsit lassított az állapotom miatt.
-Köszönöm, hogy most egy kicsivel lassabban vezetsz, mint szoktál. Nem mellesleg hova is viszel, ha már elrabolsz a megszokott életemtől? –Kíváncsi pillantásokat és egy bájos mosolyt villantottam a legjobb barátnőm felé.
-Természetesen a Bella Dona étterembe megyünk a régi megszokott helyünkre. Úgy is olyan rég voltunk ott, ami pedig a legfontosabb, hogy csodás emlékeink vannak arról a helyről. –Aki ismerte Lora-t az jól tudta, hogy vele felesleges ellenkezni, mert mindig az ő akarata érvényesül. Az étterembe érve Lora-val a rutinos asztalunkkal szemeztünk, de a pillantásomat megzavarta egy ismerős idegen. A látóteremet akarva akaratlanul az ismerős arca terítette be. A gondolatok csak cikáztak a fejemben, hirtelen meg is ingott a talaj a lábam alól. Még szerencse, hogy Lora velem volt. A torkomban mintha egy gombóc lett volna, s csak egyetlen szó jött ki rajta.
-Tristan. –Lora invitálásával elfoglaltuk az asztalunkat. Azóta az éjszaka óta nem találkoztam vele, s ez örök nyomott hagyott bennem. Egyelőre nem vett észre viszont azt tudtam idő kérdése és lelepleződöm.


Tristan && Astrid


Vissza az elejére Go down
 
Tristan & Astrid - Bella Dona Étterem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Étterem - Első emelet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: