Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Ausztrália legjobb kórháza


 

ChatBox
Csicseregnek a madarak


Jelenleg...
Kórházban kószálók
Akik belépve vannak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Csüt. Júl. 20, 2017 3:37 am-kor volt itt.

Hónap nyertesei
Hat nyertesünk..


Share | 
 
Artemis & Robin (SMS)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Csüt. Nov. 05, 2015 12:35 am Keletkezett az írásartemis & robin
aggódtam miatta. már egy hét is elmúlt mióta itt maradt ünnepelni nálam és azóta azt se tudtam mi van vele. ráadásul qrvára nem emlékeztem rá mit műveltem akkor éjjel. mert valamivel megbántottam az fix, csak az a bökkenő, hogy csatakrészegre sikerült inni magam és halvány milka lila lövésem sincsen mi történt.

számtalan smst és hangüzenetet hagytam neki, hívtam kismilliószor és kerestem otthon is, de mindig elkerültem vagy inkább ő engem. kezdtem unni a banánt, eldöntöttem hogy ha valóban nem válaszol most sem; én tényleg elmegyek a zsarukhoz és bejelentem eltűnt személyként, hogy aztán magyarázkodhasson az örsön, hogy mi ez az egész.


Missy <3
ARTEMIS NIGHTTALE! TÖBB, MINT 1 HETE NEM ADTÁL MAGADRÓL ÉLETJELET! HA NEM AKAROD, H A RENDŐRSÉGGEL KERÍTTESSELEK ELŐ VEDD FEL AZT A KIB@XOTT RETKES TELEFONODAT VAGY LEGALÁBB DOBJ 1 SMST, H NE AGGÓDJAM HALÁLRA MAGAM MIATTAD! Hiányzol. Sad ÉN AKIT NEM NEVEZÜNK NEVÉN ÉS MOST MIATTAD FOG ELPATKOLNI AZ AGGODALOMTÓLA hozzászólást Robin Woods összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 05, 2015 12:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Csüt. Nov. 05, 2015 12:44 am Keletkezett az írásRobin <3
Szia Robin! Hát én jól vagyok, csak sosem voltam teló közelben, rengeteg dolgom volt… nem hittem volna, hogy ennyire aggódsz, de hidd el jól vagyok! Szóval megnyugodhatsz és nem kell elpatkolnod, amúgy meg nekem fel sem tűnt ez az egy hét… Jól vagy, minden ok Robin? :3

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Csüt. Nov. 05, 2015 1:13 am Keletkezett az írásartemis & robin
amikor jön egy sms a szívem kétszeres sebességbe kezd az aggodalomtól és később a haragtól. a kis pimasz. még, hogy nem volt telefonközelben. ismerhetne, hogy ezt a kifogást nem nyelem be. legalább megerőltette volna magát vagy valami, ennél még én is jobb és legfőképpen hihetőbb hazugságokat szoktam kitalálni. morcos vagyok, nem is kicsit. mostanra már az is felmerült bennem, hogy az anyukájával letagadtatta magát, mikor kerestem.


Missy <3
AHA, PERSZE 1 7EN ÁT NEM NÉZTÉL A TELEFONODRA? & ANYUKÁDDAL MI VAN? HA AZT MONDOD, H NEM ADTA ÁT KERESTELEK TÖBBSZÖR IS, KOMOLYAN MONDOM KIKUTATOM A SZÁMÁT & FELHÍVOM, CSAK H MEGKÉRDEZEM! NANÁ, H AGGÓDTAM! ELMENTÉL TŐLEM & AZT SE TUDTAM HAZAÉRTÉL-E VAGY VMI! JÓ TUDNI, H ÉLSZ EGYÁLTALÁN! MOST MÁR KICSIT JOBBAN, H TUDOM SEMMI BAJOD CSAK UTÁLSZ. MIÉRT UTÁLSZ MISSY? Mond, mit csináltam akkor éjjel? Bántottalak? :/ Nekem totál kiesett az egész.

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Csüt. Nov. 05, 2015 7:16 am Keletkezett az írásartemis & robin
Nem tudom, hogy miért de most kicsit rossz SMS-ezni, és kicsit bánom már, hogy vissza írtam. Kellett ez az egy hét segített gondolkodni, átgondolni dolgokat. És nem épp a,legkellemesebb dolgok vissza gondolni arra az éjszakára, hogy mit csináltunk aznap éjjel, de muszáj lesz vissza gondolni, mert fel hozzá és azt hiszi, utálom. Jobb a hazugság, ami nem is annyira hazugság, hisz végül is igaz, amit írni fogok, csak sok értelemben értelmezhető.

Üzenet elküldése után: Nem, egyáltalán nem volt jó hazudni, sőt nagyon is rossz volt, de igaz volt, hogy találkoztam valakivel. Az egyik volt osztálytársammal töltöttem ezt a hete, nagyon jól el voltunk, bár remélem Robin nem érti férre, bár igaz én nem ia érdeklem őt.. Ő mást szeret és az a múltkori este is csak a múlt, semmi több. Amúgy sem gondolhatta komolyan, hogy szeret.

Robin <3
Hát annyira hihetetlen,  hogy Artemis Nighttale nem csüng a telefonon? Ránéztem, de nem írtam vissza senkinek eddig, csak most neked. És mi az hogy utállak Robin? Hogy fordulhat meg ilyen a kóbakodban? :O Amúgy anyuval összevesztünk, mert találkoztam valakivel :$ Néha kicsit sokáig maradtunk ki... De ne aggódj Robin, már itt vagyok.

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Vas. Nov. 08, 2015 2:59 am Keletkezett az írásartemis & robin
erőteljesen meglepett ezzel a heves vérmérséklettel és a burkolt beismeréssel. csak tudnám, hogy milyen valaki van a dologban. mert nyilván amiatt veszett össze az anyukájával vagy maradt ki sokáig - ami mellesleg egyáltalán nem jellemző rá -, valami miatt gyökeresen megváltozott és nem vagyok benne biztos, hogy örülök neki, amiért ilyen irányba halad.


Missy <3
NEM. AZ HIHETETLEN H 1 7EN ÁT NEM ÉRLEK EL. VALAKIVEL HAH?! & MI AZ, H ÖSSZEVESZTÉL ANYUDDAL? MIATTA? MINDENT TUDNI AKAROK, HA PASI VAN A DOLOGBAN! MOSTANÁBAN SOXOR ESIK KI RANDOM, H MIT CSINÁLTAM V HOL JÁRTAM KORÁBBAN & MINTHA AMNÉZIÁS LENNÉK. ÍGÉRD + H HALLGATNI FOGSZ RÓLA! +int bent fognának miatta, pedig már kórház herótom van. :/

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Nov. 08, 2015 10:06 am Keletkezett az írásartemis & robin
megint úgy bánik velem, mint egy kis gyerekkel és nem tetszik. Ő is tudja mennyire utálom, ha egy buta taknyosnak néznek, olyankor mindig valami nagy butaságot csinálok. De nem szólhatok semmit sem arról, hogy kiesnek neki dolgok, hogy ez egyre gyakoribb, mintha elmondanám, hogy mi volt azon az estén. Én tuti nem fogom sose felhozni, de nem is mesélem el neki mi volt, mert tudja, csak hazudik, mert tényleg minden az alkohol miatt volt. Még hogy meséljem el neki a pasi ügyet, már ha arról lenne szó.

Robin <3
Hát ez van Robin, nem értél el, és ezen túl kell lépned. És igen összevesztem anyuval, és haragszom rá és látni sem akarom, szóval ha el akarsz érni, akkor ne vele üldőzz! Wink Nem, nem fogok neked beszélni a pasiügyekről. Amig lóg vmi a lábad közt, semmit sem fogsz tudni, ne is érdekeljen... nem nézel nőnek, csak kislánynak akit pátyolgatni, akarsz!!! Hát tudd, már régen nem vagyok kislány és ha nem írnék rögtön vissza, akkor készülődők, mert elmegyek itthonról.. miért ne szóljak? Fontos vagy nekem, azt akarom, hogy egézséges légy és minden rendben legyen veled, ezzel nem játszunk Robin.. amúgy milyen volt a heted? Jó volt nélkülem? Szereztél bnőt? Very Happy

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Vas. Nov. 08, 2015 7:26 pm Keletkezett az írásartemis & robin
halvány milka lila gőzöm sincsen, hogy mi a baja. de most már legalább tudom, hogy velem biztosan van valami baja. még akkor is ha legtagadja, az undoksága menten elárulja igazam van és azért ilyen fura mostanság velem. nem tudom, hogy mit csinálhattam aznap éjjel mert csúnyán beb@xtam és eléggé ki voltam ütve. alapból nem iszok annyit és utólag elnézve két üveg whiskeyt megittam meg a boros üvegből is jókora mennyiség hiányzik.

ezt a barátnős dolgot meg totál nem értem. mióta érdekli őt egyáltalán hogy van-e barátnőm?! mármint korábban sose érdekelte, most meg... fura na. én legalább szoktam ilyesmiről faggatni, úgyhogy nem értheti félre. ugye?! és mi ez a hangnem? totál érthetetlen, olyan mintha... mintha féltékeny lenne. csak tudnám kire, mert hogy jó ideje egyedül vagyok mint a kisujjam az is fix és ezt ő is nagyon jól tudja. főleg, hogy hetente jár nálam tanulás címén plusz mikor film maratont tartunk szerda esténként és olyankor tőlem megy munkába is.


Missy <3
CSAK AGGÓDTAM. OKÉ FELFOGTAM, NEM ÉRTÉL RÁ. DE SZERINTEM NEKED VMI BAJOD VAN VELEM AKKOR IS. MOST KOMOLYAN, MIÉRT HARAGSZOL? MERT CSAK AKKOR VAGY ILYEN UNDOK VELEM, HA AZ VAGY. A MOZIS ESTÉNKRE SE JÖTTÉL EL A 7EN. SZÓVAL KIVELE! FÉLTENI CSAK FÉLTHETLEK NEM? A BARÁTOM VAGY ÉS NEM AKAROM, H VMI BAROM MEGBÁNTSON. -.- & NAGYON IS TUDOM, H NEM VAGY MÁR KISLÁNY. Azért, mert nem akarom h 0-24 megfigyeljenek megint & 1 perc nyugtom se legyen tőlük. A kórteremben halálra untam magam, majdnem begolyóztam mert lövésük sincs mi bajom van, de élni azt nem hagynának. EZ MOST H JÖN IDE? MONDOM, H AGGÓDTAM ÉRTED, SZÓVAL KÉPZELHETED! O.o MI? MILYEN BNŐ? TE MI A HALÁLRÓL BESZÉLSZ? :O

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Vas. Nov. 08, 2015 10:32 pm Keletkezett az írásartemis & robin
Nem fogok neki többet visszaírni, annyira fel tud húzni és nem is tudom melyik a rosszabb, hogy apáskodik, vagy hogy közölte velem, hogy az első együtt töltött csókolózós éjszaka nagy szar volt és ne beszéljünk róla, és most úgy tesz, mintha tényleg nem is emlékezne rá. Csak kihasználja a betegségét, hogy lásson szenvedni, ahogy elmondom neki, hogy milyen rossz volt, hogy semminek sem tekint, csak egy kis izénak... Áhh inkább nem is foglalkozom vele, nem is gondolok rá és inkább öltözködöm és készülődöm.

Jó húsz perc már eltelt és nem írtam neki vissza, biztos a haját tépi már, de nem érdekel... Visszaolvasva az SMS-t még idegesebb vagyok... Még hogy majd játssza nekem a kemény csávót és nem engedi, hogy valami idegen srác megbántson és játszadozzon az érzéseimmel... Mintha ő nem azt tenné, na mindegy. Nem is tudom, hogy mit írjak neki, legszívesebben nem is írnék egy sort sem, de képes tényleg kihívni a rendőrséget.

Robin <3
ÉN IS BENYOMOM EZT A KURV@ CAPS LOCK-OT ÉS ÚGY ÍROK NEKED, MERT OLYAN JÓ MÓKA!!!! NEM KELL ÉRTEM AGGÓDNI, ÁR NEM VAGYOK ÓVODÁS, NEM VAGYOK A LÁNYOD,CSAK EGY BARÁTOD, HA EGYÁLTALÁN AZ VAGYOK... NINCS VELED SEMMI BAJOM, FELFOGNÁD VÉGRE?!!! NEM, NEM MENTEM EL ÉS LEHET MOST HÉTEN SEM FOGOK, MAJD BEPÓTOLJUK MÁSKOR, TALÁN... ÉS NEM FÉLTHETSZ! NEM VAGY A PASIM, SZÓVAL NEM KELL MEGVÉDENED SEMMI IDEGEN SRÁCTÓL, JÓL MEGVAGYUNK ÉS TÉMA LEZÁRVA, NEM KEL TÖBBRŐL TUDNOD! És csak szeretnének segíteni rajtad, de te csak ellenkezel és nem hagyod. Ha orvosra van szükséged, akkor elmész orvoshoz és nincs vita!!!! SEMMI, SEMMIRŐL SEM BESZÉLEK INKÁBB EGY ÚJABB HÉTIG ELTŰNŐK A PICS@BA, AZ JÓ LESZ?! TETSZENI FOG? MERT MOST FELTŰNŐEN NINCS JÓ KEDVEM ÉS NE BOSSZANTS FEL A MARHASÁGOKKAL, ÉS MILYEN BNŐ? SZEREZNED KÉNE VALAKIT, VAGY OLYAN JÓL MEGY NEKED A... MINDEGY, SZÓVAL MIT CSINÁLSZ MOST?

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Hétf. Nov. 09, 2015 12:11 am Keletkezett az írásartemis & robin
ez egészen úgy hangzik, mintha... mintha mi lefeküdtünk volna egymással. és persze amilyen formám van, még csak nem is emlékszem semmire azon kívül, hogy rosszul voltam. az még megvan, hogy kimegyek hányni és valahogy elnavigálok a WCig, de utána teljes a filmszakadás. semmire nem emlékszem, se arra hogy mikor ittam meg a két üveg whiskeyt vagy arra, hogy mi mi a fészkes fenét műveltünk együtt. láthatóan megbántottam, nyilván miattam paprikás és lassan már semmit sem értek. mit nem adnék, ha visszacsinálhatnám. ha megint úgy lehetnénk mint azelőtt, ha nem utálna.

csak ezt az egy mondatot írom meg neki. nem kell a kislitánai. tényleg tudni akarom. tudnom kell mi történt és miképp hozhatom ezt helyre. mert nem veszíthetem el. gyűlölöm elveszíteni az embereket. anya halála óta nem viselem túl jól sem a halált magam körül, sem azt ha emberek lépnek ki az életemből. általában gondosan tartom távol magam mindenkitől, keveseket vagyok képes igazán közel engedni magamhoz, mint Artemist is. szinte könnyet mar a szemebe a gondolat, hogy elveszíthetem. olyan kevés barátom van. nem haver, nem azok akikkel bratyizom meg poénkodom a kórházban... a többség azt se tudja, hogy valójában milyen is vagyok és azt hiszem nem is igazán akarnak megismerni, én pedig sosem erőltetem rá magam másokra. de ez most más, Missy a barátom. érte pedig küzdeni fogok. valahogy csak megvígasztalható, nem?!


Missy <3
Artemis, akkor éjjel... mi... mi lefeküdtünk és most ezért utálsz? :$

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Nov. 09, 2015 12:27 am Keletkezett az írásartemis & robin
nem hiszek a szememnek, mikor az sms-t olvasom, ő most kajak feltette azt a kérdést, hogy mi lefeküdtünk-e? Úgy érzem tényleg azt szeretné, hogy ne találkozzunk és ne beszéljünk többet. Az első gondolatom az volt, hogy: Mi a szar?! Utána: Te szent szar… nem hiszem, hogy most akarja megkapni az SmS-t tőlem, de hát azért is megkapja, mert ez most nagyon felhúzta az agyamat.

Robin <3
HÁT TÉNYLEG NEM KISLÁNYANK NÉZEL, HANEM EGY MOCSKOS, UTOLSÓ KIS RIBANCNAK!!! TE KOMOLYAN AZT HISZED, HOGY KÉPES LENNÉK LEFEKÜDNI VELED RÉSZEGEN? NEM, NEM TÖRTÉNT MEG ÉS SOHA NEM IS FOG, FELŐLEM EGY EGÉSZ KAMIONNYI WHISKYT IS LETOLHATSZ A TORKOMON, AKKOR SEM TESZEM SZÉT A KIB@SZOTT LÁBAMAT! TUDOD MIT ROBIN? HARAGSZOM RÁD, SŐT MOST EGYENES LÁTNI SEM AKARLAK, LEGALÁBB EGY HÓNAPIG FELEJTS EL ENGEM, HOGY BÍRSZ MAJD EZEK UTÁN A SZEMEMBE NÉZNI?! AZT HISZED, HOGY KÉPES LENNÉK LEFEKÜDNI VELED, HOGY KIHASZNÁLNÁM AZ ALKALMAT, HOGY RÉSZEG VAGY? NEM, EKKORA RIBANCNAK NEM GONDOLHATTÁL ÉS MOST NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON HARAGSZOM RÁD. EGY KURVA BOCSÁNAT KÉRÉS ROHADTÚL NEM LESZ ELÉG, ÉS EL SEM HISZEM, HOGY MA TÖBBET KÁROMKODOM, MINT ÁLTALÁBAN! ÉS MÉG ARRA A KIBAXOTT KÉRDÉSRE SEM TUDSZ VÁLASZOLNI, HOGY MI A XART CSINÁLSZ, DE TUDOD MIT NEM IS ÉRDEKEL! NEM IS TUDOM, HOGY MINEK ÍRTAM NRKED EDDIG VISSZA, NEM KELLETT VOLNA! A MOZIS ESTÉK TÖRÖLVE, A TANULÁS TÖRÖLVE, MAJD TANULOK A SRÁCCAL, JOBBAN MEGÉRDEMLI, MINT TE... FHUUUU ROBIN, EDDIG SOSE AKASZTOTTÁL KI ENNYIRE, KELLETT NEKED VELTENNI AZT A ROHADT KÉRDÉST, DE MEGSZENVEDED A KÁRÁT, EZT GARANTÁLOM!!!!!!!

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Hétf. Nov. 09, 2015 1:19 am Keletkezett az írásartemis & robin
Jesus F*ckin' Christ! percekig bámulom a kijelzőt, némán a döbbenettől. mégis mi a halál f@xa történt a lánnyal? hol van az a kedves valaki, akivel tanulni szoktam vagy összebújva filmezünk a fárasztó munkanap után szerdánként? akit mindig felvidítok, mert nem bírom elviselni ha szomorúan biggyed le a szája széle? nem tudok magamhoz térni a döbbenettől, csak egyik kezemből teszem a másikba a telefonomat utána meg a szemeimet dörgölöm - lassan vörösre - de az eredmény nem változik. a szavai fájnak és könnyeket csalnak a szemebe. alig látom a választ, amit bepötyögök még neki remegő kézzel. a feltételezése, hogy valaha is leribancoznám fáj; mikor én nem is úgy értettem a kérdésemet egy másodpercig sem. vége, ennyi volt... elvesztettem.

a telefonomat kis híján izomból vágom a falhoz, ám még időben kapcsolok. de a feszültség még bennem van, muszáj kiadnom valahogy. ezért helyette inkább ökölbe szorított kezem találkozik a fallal és kiengedem a fáradt gőzt, aminek következtében hangos roppanással zúzom tönkre a ossa metacarpaliámat és üvöltök fel a fájdalomtól, kezemhez kapva. azonnal bedagad a kézközépcsontomnál lévő törés, és talán műteni se fogok már soha; na nem mintha valaha is annyira akartam volna hisz a neurológia érdekelt mindig is főleg anyám betegsége miatt.

percekig fektrengek a fájdalomtól üvöltözve, s talán el is ájulok a fájdalomtól egy kis időre. dühösen meredek a telefonomra, mintha ő lenne a hibás és minden bajom okozójra. mostanság a baj csőstül jön hiába szeretném, hogy javuljon a helyzet egyik cseberből esem a másik vederbe. tényleg nem emlékszem arra az éjjelre, és Missy elvesztése felett érzett haragom és fájdalmam kicsúcsosodását megint csak én kell megigyam. nem vagyok szuicid hajlamú vagy mazochista, ez már lassan nekem is sok. nem értem mi történik, miért esik szét darabjaira az életem apránként.Missy <3
QRVÁRA NEM EMLÉKSZEM SEMMIRE ABBÓL A KIB@XOTT ESTÉBŐL VILÁGOS?!!!!! TUDNI AKAROD MIT CSINÁLOK? ÉPP MOST ZÚZTAM SZÉT A KEZEMET MERT ELEGEM VAN EBBŐL AZ EGÉSZ ELQRT ÉLETEMBŐL, H MINDEN CSAK ELB@XODNI TUD BENNE!!! CSINÁLSZ AMIT AKARSZ, ÉN MENTEM A KÓRHÁZBA!

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Nov. 09, 2015 1:34 am Keletkezett az írásartemis & robin
nagyon rosszul éreztem magam amiattt, amiket mondtam neki és nem hagyott nyugodni a lelkiismeretem sem, a lépcső közepén leültem és elkezdtem sírni. Valaki csengetett, gondolom a barátnőm, akivel lebeszéltem, hogy ma este mozizunk, gyorsan írtam neki egy üzit, hogy majd máskor. Nem akartam ilyen durva lenni robinnal, nem akartam ilyen csúnyát írni neki, bánom is az egészet és vissza is csinálnám, de nem tehetek róla… csalódott, szerelmes és szomorú vagyok. Napok óta nem alszom jól, hiányzik Robin, nagyon is. De most mindent elrontottam… hülye vagyok. Majd mikor a jól ismert új sms-t jelző hang megérkezik, már oldom is fel a képernyőzárat.

Majd mikor meglátom, hogy mit írt a telefon kicsúszik a kezemből és a lépcsőn koppan,nem hiszek a szememnek, remélem ez csak egy rossz tréfa, hogy így büntett azért, mert gonosz voltam… reménykedem, de tudom hogy megtette, ismerem! Bárcsak vissza lehetne vonni a szavaimat, bárcsak máshogy csinálhatnám, de most itt bőgök és nem tudom, hogy mit tegyek.

Robin <3
SAJNÁLOM ROBIN! NEM AKARTALAK MEGBÁNTANI, EGY HÜLYE IDIÓTA VAGYOK... TUDOM, HOGY UTÁLSZ ÉS LÁTNI SEM AKARSZ, DE REMÉNYKEDEM BENNE, HOGY MEGBOCSÁTASZ! TUDOD, HOGY SZERETLEK <3 ÉS NEM ÉLEM TÚL, HOGY… HOGY… MIATTAM LETT BAJOD! MINDJÁRT LEUGROM AZ EMELETRŐL!!!! NEM AKARTAM, HOGY BAJOD LEGYEN TE LÜKE!!!!! MENNYIRE ÉS MID TÖRT EL?  ahw

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Hétf. Nov. 09, 2015 1:55 am Keletkezett az írásartemis & robin
előveszem a jégtasakot a mélyhűtőből, bár fél kézzel kicsit lassan és macerásan megy. aztán magamra veszem a kabátomat, az is eltart egy jó darabig; a cipőmmel nem bajlódom, képtelen volnék befűzni így fel se veszem a papucsomban indulok útnak a St. Clairebe. ilyenkor délután már csak az baleseti ügyeletre tudok bemenni ezzel, ahol sanszosan a mai esti ügyeletes rezidens társaim valamelyikével fogok összefutni. megremeg a gyomrom a gondolatra, hogy megtapperolják a kezemet. ezt a jeget is csak a hideg miatt tudom elviselni rajta, ami ha picit is de talán apaszthatja a duzzanatomat.

mikor a telefonom pittyeg ügyetlenül, de kihalászom a zsebemből és megnézem mit írt. hát lehet is bűntudata b@sszus, mert erről az egészről ő tehet meg a hisztije. qrvára nem szolgáltam rá arra, hogy így beszéljen velem; pláne akkor nem, ha le se feküdtem vele. semmi oka, hogy haragudjon rám ha nem csináltam semmit az ég egy adta világon! sokáig nem írok vissza neki, csak akkor, amikor várom hogy egyáltalán behívjanak és megnézzék mi a bajom. a röntgenre még órákat kell várni tudom, a gipsz se fél perc alatt kerül fel a mancsomra majd... sanszosan itt fogom tölteni az este nagy részét.Missy <3
Nem mintha megérdemelnéd, h tudd; de: ossa metacarpalia I-V vmelyike, legrosszabb esetben az összes és lehet, h az os carpale is, tippre azt mondanám az os hamatum és/v os trapezium és/v az os trapezoideum is megsérülhetett. be van dagadva az egész kezem & qrvára fáj szal nemtom. majd a röntgen után többet tudok.

Vissza az elejére Go down

Vendég

Vendég

»Hétf. Nov. 09, 2015 2:01 am Keletkezett az írásartemis & robin
mi mást tudnék csinálni, aggódom és sírok… féltem őt és hibás vagyok, tudom… de akkor se mondhatom el neki, hogy miért vagyok/voltam olyan gonosz…

Robin <3
Sajnálom… Sad Sajnálom… Sad Tudod, hogy most sírok és hogy szarul érzem magam… mindjárt bemegyek utánad, amúgyis lemondtam az estét, veled akarok lenni, de… talán… jobb, ha kilépek az életedből Sad

Vissza az elejére Go down

▪▪ Hozzászólások száma :
92
▪▪ Hírnév :
4
▪▪ Megjöttem :
2015. Oct. 09.
▪▪ Korom :
28
▪▪ Tartózkodási hely :
St. Claire Hospital, Sydney

»Hétf. Nov. 09, 2015 2:27 am Keletkezett az írásartemis & robin
nem tudom elhinni, hogy megpróbál még ezek után érzelmileg zsarolni mikor tudja jól, hogy mennyire nem bírom ha sír valaki. főleg, ha fontos valaki az illető mint Missy. mennék szívem szerint és vígasztalnám míg fel nem szárítom a könnyeit, de eldöntöttem erős maradok és nem engedek neki. most én vágom be a durcát, de azt hiszem minden okom megvan, hogy haragudhassam rá.


Missy <3
Most qrvára nem fogsz ezzel érzelmileg zsarolni Missy, remélem tudod. Sosem ríkatnálak + mint ahogy ribancnak se neveznélek sosem; de most kivételesen edd + amit főztél! Le fogok merülni hamarosan, már alig bírja az aksi.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


» Keletkezett az írásVissza az elejére Go down
 
Artemis & Robin (SMS)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Derek & Robin (III.)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: